Kremy do twarzy dla dzieci

Bambino Krem ochronny

Nivea Krem ochronny Bambino z tlenkiem cynku dla dzieci 75 ml
Bambino Krem Ochronny + Kojący dla Niemowląt i Dzieci od Pierwszych Dni Życia 150ml
Bambino Krem Ochronny 150 ml

• 22 kwietnia 2025 o 0:04
    Ulubiony
    Krem ochronny bambino kupilam kilka opakowań juz, pieknje pachnie, nie podraznia skory moich dzieci, stosuje podczas podróży, jest bardzo wydajny, sama czesto rece nawilzam i jest moj ulubiony. Jest dość tani. Super jakość i efekty działania.
  • 11 kwietnia 2025 o 18:25
    krem
    Bambino Krem ochronny to klasyk, który zna chyba każda mama – i nie bez powodu. Używam go zarówno u dziecka, jak i czasem u siebie. Świetnie chroni delikatną skórę przed podrażnieniami, zaczerwienieniem i przesuszeniem, zwłaszcza w okolicach pieluszkowych czy w czasie chłodniejszych dni. Ma przyjemny, delikatny zapach, łatwo się rozprowadza i tworzy ochronną warstwę, nie obciążając skóry. Jest bardzo wydajny i ma prosty, sprawdzony skład. Zdecydowanie warto mieć go pod ręką – taki krem “na wszystko”.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 16 marca 2025 o 10:26
    Produkt nie tylko dla dzieci
    Super produkt również dla dorosłych jak i dla dzieci . Osobiście ja używam do twarzy. krem tworzy super warstwie na skuszę , która chroni i wydadzą. Również świetnie pachnie przez cały dzień
  • 20 stycznia 2025 o 20:42
    Idealny dla skóry dziecka
    Krem idealnie dopasowany do skóry mojej 3,5 letniej córeczki. Delikatnie i odpowiednio nawilża suchą skórę oraz łagodzi i pielęgnuje. Cynk oraz witamina E zawarte w tym produkcie skótecznie zapobiegają pojawieniu sie nowych podrażnień. Moje dziecko go uwielbia ????
    Zalety:
    • Efekty po zastosowaniu
    • Konsystencja
    Wady:
    xBunny
    20 listopada 2024 o 11:57
    Dobre smarowidło dla każdego
    Produkt kupiłam oczywiście skuszona pozytywnymi opiniami w internecie. Nie zawiodłam się na nim. Działał tak jak obiecywał producent. Nie zapychał, nie uczulił, nawilżał, łagodził stany zapalne. Produktu używałam zarówno ja jak i moje dzieci. Spisał się idealnie. Produkt jest bardzo wydajny, jest gęsty i bardzo łatwy w użytkowaniu. Polecam