Kremy do twarzy dla dzieci

Eloderm Omega 3-6-9, Krem aktywny od 1. dnia życia

Eloderm Wielofunkcyjny Aktywny Krem 75ml

• 13 maja 2022 o 21:40
    Mój bohater
    Na produkt trafiłam poszukując kosmetyków do pielęgnacji skóry mojego niemowlaka. Byłam miłe zaskoczona jego przystępną ceną, ciekawą konsystencją. Nakładając krem mojemu synkowi przy okazji stosowałam go na swoją twarz. Po tygodniu ze zdumieniem odkryłam, że twarz wygląda zdrowiej, jest bardziej nawilżona, miękka w dotyku. Co więcej, mogłam go stosować także pod makijaż. Dziś nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji bez tego kosmetyku, żaden krem wcześniej nie wpłynął wcześniej tak korzystnie na kondycję mojej trądzikowej cery.
    Zalety:
    • Skuteczne nawilżenie
    • Wyrównanie kolorytu cery
    • Brak wykwitów i zmian trądzikowych
    • Neutralny zapach
  • 5 października 2020 o 21:20
    3 razy tak!
    Używa od:próbka
    Jestem w trakcie stosowania próbki kremu Eloderm i już widzę efekty. Moja cera jest bardzo sucha, skłonna do podrażnień. Jakiekolwiek kremy czy maseczki powodują u mnie pieczenie i zaczerwienienie skóry. Na ratunek przyszedł mi krem Eloderm - przede wszystkim po jego zastosowaniu nie występuje żadna reakcja alergiczna, nic mnie nie szczypie, nie czerwienię się. Cera jest naprawdę bardzo dobrze nawilżona (znaczna poprawa nastąpiła u mnie już po około 3 dniach). Zapach jest bardzo lekki, ale specyficzny, czuć, iż nie krem nie jest perfumowany, a specyficzny zapach wynika z naturalnych składników. Cera jest miękka, nie występuje uczucie ściągnięcia. Jak najbardziej polecam do skóry wymagającej i suchej :)
    Zalety:
    • Dobrze nawilża, nawet głębokie partie skóry w dość stosunkowo krótkim czasie\
    • Jest bardzo wydajny, jedna próbka wystarczyła mi na 4 zastosowania
    • Nie podrażnia skóry, jest kojący
    Wady:
    • Dość specyficzny zapach, natomiast bardzo lekki aż nadto mi nie przeszkadzał
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 2 października 2020 o 22:00
    Super radzi sobie z nawilżeniem twarzy...
    ... przy kuracji izotekiem. Nawilża natychmiast i jest wrażenie głebokiego nawilżenia bez żadnych podrażnień. Na noc nakladam grubą warstwę i rano nie budzie sie z tak suchą skórą. Próbowałam innych renomowanych marek jak Cethapil i ten u mnie radzi sobie skuteczniej. Jedyny minus to mała pojemność tubki bo jedynie 75ml. Trzeba kupować kilka sztuk bo szybko sie kończy.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Konsystencja
    • Nawilżenie
    • Brak zapachu
    Wady:
    • Mała pojemność tubki
  • 24 sierpnia 2020 o 14:44
    nie dla nas...
    walczymy z atopowym zapaleniem skóry, po użyciu tego kremu stan sie tylko pogorszył. Bardzo uczulił moją córkę ale również i mnie - nie mam problemów skórnych. Mało nawilża, kosztuje też sporo więc dla mnie to nie jest dobry kosmetyk. jedyny plus to taki, że szybko się wchłaniał i nie lepił na skórze, ale nie zauważyłam spektakularnych efektów oprócz alergii - czerwona podrażniona skóra po kilku minutach...
  • 9 czerwca 2020 o 13:30
    Super
    Krem o bardzo dobrym składzie od 1 dnia życia dla maluszków ale także jak go stosowałam. Czytelna szata graficzna i poręczna tubka. Krem ma lekką konsystencję która bardzo fajnie się wchłania. Ma bardzo silne działanie nawilżające i kojące . Idealny dla wrażliwej skóry. Używamy go przeważnie gdy pojawi się problem na skórze. Ale także w codziennym użytkowaniu się sprawdza ponieważ idealnie nawilża skórę.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Koi
    • Nie podrażnia
    • Lekka konsystencja
    • Wydajny