Olejki do włosów

Lab 35 Odżywczy olejek na końcówki włosów

Kallos Lab 35 Hair Oil Rozpieszczający I Odżywczy Olejek Na Końcówki Włosów 50 ml

• 23 listopada 2021 o 21:14
    Fatalnie opakowanie- dozownik
    Co to w ogóle ma być za opakowanie? No jakaś tragedia- pompka dozuje za jednym naciśnięciem pół opakowania;/ no mega mi się to nie podoba. Wcieram olejek w końcówki i jak dam pompkę to całe ręce tłustę , pełno olejku -w ręcznik muszę wycierać no ta pompka odbiera mi całą przyjemność z używania produktu ;/ Pierwszy raz stwierdzam że opakowanie i użyteczność są też bardzo ważnie. Kiedyś myślałam że jak produkt jest dobry to zawsze się obroni ale poznając ten produkt zmieniam zdanie. Z wyglądu nawet ładnie się prezentuje ale to dozowanie..... Olejek ogólnie ok ładny zapach, nie obciąża włosów ale samo opakowanie psuje wszystko co możliwe i przez to nie kupię ponownie.
  • 18 sierpnia 2021 o 15:26
    Nie zachwycił mnie
    Spodziewałam się od tego produktu dużo więcej niż mi zapewnił. Dość małe opakowanie zawierające tylko 50ml olejku wystarcza na bardzo krótko. Mam długie włosy więc trzy pompki musiałam zużyć za jednym razem. Opakowanie podoba mi się, jest pompka, która ułatwia aplikację produktu. Olejek miał odżywić końcówki włosów, jednak nie zauważyłam niestety poprawy kondycji moich włosów po tym produkcie. Zapach dość intensywny. Jeśli miałabym go zabrać na wyjazd to absolutnie tak, ponieważ mała buteleczka zmieści się do każdej kosmetyczki, jednak produkt nie zachwycił mnie abym ponownie go zakupiła.
  • 3 kwietnia 2020 o 10:19
    Ambiwalentne odczucia
    A wiec tak olejek wzbogacony jest o ekstrakty z lnu avocado i takie tam podobne Faktycznie mocno nawilża włosy nie przetłuszcza ich Przez swoja konsystencję oleju jest bardzo wydajny Ale mam wrażenie ze efekt utrzymuję sie jeden dzien Potem wlosy wracają do starego problemu Nie pomaga włosa na dłużej nie daje dłuższego efektu co bardzo m ie martwi Zapach hmm pachnie jak zwykły olejek nie ma szału
    Zalety:
    • Nawilżenie na jeden dzien
    Wady:
    • Brak długotrwałego efektu włosy po jednym dniu wracają do starego stanu
    boe22
    24 września 2019 o 9:01
    Nieźle
    No jest nieźle. Cena taka, że można uznać- darmowy! Zapach- mi się kojarzy ze zwykłą oliwką dla dzieci Johnson. Wydajny okrutnie. Używam już chyba rok, a ubyła max. 1/3. Wystarczy kropelka, a i to za dużo, wcieram w same końce zmaltretowane dekoloryzatorami i farbami, a dobite prostownicami. Robi swoje, końcówki wygładzone i po użyciu zaczynają przypominać włosy (a nie dwudziestoletnią szczotę do kibelka). Tu zaznaczę, że efekt trwa tak długo, jak to cudo znajduje się na włosach. Jeżeli ktoś liczy na trwała poprawę stanu włosa, to się zawiedzie. Chwilę po wtarciu jest widoczny na włosach, na szczęście szybko się wchłania i po paru minutach nie widać go wcale, włosy nie błyszczą już jak smalec i nie są sklejone. Mówiąc krótko- warto wypróbować.
    Zalety:
    • Zapach(jak oliwka dla dzieci, mi się kojarzy z dzieciństwem)
    • Wygładza, nawilża i lekko natłuszcza przesuszone końcówki
  • 1 lipca 2018 o 15:46
    Fenomenalny !
    Ubóstwiam to cudeńko. Moje końcówki odżyły bardzo po zastosowaniu tego olejku. Wielki plus za cenę i za pompę, która się nie zacina. Sam olejek intensywnie, ale pięknie pachnie. Nawilża końcówki, wygładza, odżywia. Bardzo dobry olejek!!