Olejki do włosów

Eveline Cosmetics I’m Bio Hair 2 Love, Olej 8 w 1 do olejowania włosów

Eveline
Olej 8w1 do olejowania włosów
Eveline Hair 2 Love Olej 8w1 do olejowania włosów suchych,zniszczonych i puszących się 110ml

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 stycznia 2025 o 17:27
    Polecam!
    Eveline Cosmetics I’m Bio Hair 2 Love, Olej 8 w 1 – must-have do olejowania włosów! Ten olej to prawdziwe odkrycie w mojej pielęgnacji włosów! Stosuję go przed myciem i efekty są niesamowite – włosy są miękkie, wygładzone i odżywione już po pierwszym użyciu. Świetnie sprawdza się zarówno na długości włosów, jak i na końcówkach, które dzięki niemu wyglądają na zdrowsze i mniej przesuszone. Najbardziej zachwycił mnie jednak jego zapach – cudowny, słodki aromat gumy balonowej! Dzięki temu olejowanie włosów to nie tylko pielęgnacja, ale też chwila czystej przyjemności. Jego naturalny skład to dodatkowy atut, bo wiem, że dostarczam moim włosom to, co najlepsze. Produkt jest wydajny, łatwo się spłukuje, a po umyciu włosy są lekkie i pełne blasku. Jeśli szukasz czegoś, co naprawdę działa i umila pielęgnację, to ten olejek jest strzałem w dziesiątkę!
  • 4 września 2024 o 10:48
    Włosy gładkie i nawilżone
    Bardzo fajna mieszanka olejów. Sprawia, że włosy są miękkie i błyszczące. Przepięknie pachnie i ma spoko opakowanie z dozownikiem, który trzeba wcisnąć. Polecam
  • 27 czerwca 2024 o 8:47
    Piękny zapach ale kiepskie Działanie
    Moje włosy są średnioporowate, bardzo długie i wyjątkowo wymagające. Ten olej niestety się u mnie nie sprawdził. Kupiłam go bo zależało mi żeby na zagraniczny wyjazd polecieć z małą buteleczką oleju zamiast dużą. Mogę to nazwać, że się z nim po prostu przemęczyłam a po powrocie oddałam mamie (może u niej będzie lepszy). Niestety po użyciu (na różne sposoby na podkład, na ciepło, na ciepło z podkładem...) moje włosy za każdym razem były splątane i ciężko było mi je rozplątać, suche, szorstkie i w dotyku były jak siano :/ sam w sobie olej ma piękny zapach, który określiłabym gumą balonową. To niestety dla mnie koniec jego zalet.
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie
    Barbaua
    20 czerwca 2024 o 2:08
    Może być!
    Ostatnio miałam okazję przetestować ten produkt. Mianowicie jakiś czas temu, gdy robiłam zakupy w biedronce to natrafiłam na ten olej. Postanowiłam go kupić, ponieważ kosztował niecałe 10 złoty, gdyż był przeceniony. Jego opakowanie to najzwyklejsza, plastikowa buteleczka z zamknięciem zabezpieczającym przed wylaniem. Grafika jest bardzo ładna i według mnie - przyciąga wzrok. Olej ten stosowałam codziennie przez około 3 tygodnie, bo właśnie na tyle mi starczył. Z tego też powodu sądzę, że nie jest on zbyt wydajny. Podczas jego stosowania zauważyłam, że na jedno użycie idzie naprawdę dużo produktu. Mimo wszystko moje włosy po tym oleju wyglądały naprawdę dobrze. Były miękkie, lśniące i czasami sypkie. Raczej gdyby nie było konieczności to nie kupiłabym go drugi raz, ponieważ ja już mam swoich faworytów, których ten produkt nie przebija, ale jest całkiem fajny.
    Beatasb
    2 czerwca 2024 o 8:46
    Dobry olejek, ale dla wysokoporowatych włosów to wciąż za mało
    Mam włosy rozjaśnione od lat. Od pewnego czasu przerzuciłam się na ciemniejszy blond bez amoniaku, ale nie oszukujmy się, zanim pozbędę się wszystkiego co zniszczone trochę czasu minie. Włosom poświęcam sporą uwagę, staram się przed każdym myciem olejowa je przez mniej więcej godzinę. Później zmywam olej szamponem, nakładam dalszą pielęgnację w zależności od dnia. Chcę zaznaczyć, że nie jestem typową wlosomaniaczka, słucham trychologa, a nie osób w internecie wymyślających teorie o tym, że pod olej warto kłaść żel z aloesu, włosy powinny same schnąć albo suszarka to zło. No nie ???? uważam, że bezrefleksyjne powtarzanie takich teorii robi więcej szkody niż pożytku. Ale wracając do olejku, włosy po zastosowaniu go są miękkie, dobrze dociążone i bardzo elastyczne. Brakuje mi trochę takiego idealnego dociążenia, ale ten efekt ciężko mi osiągnąć bo poza rozjaśnieniem moje włosy lubią iść w kierunku kręconych. Stosuję go na całą głowę, również na skalp. Na ogromny plus dodatkowo zasługuje zapach olejku, jest słodki, bardzo przyjemny.