Chusteczki dla dzieci

Velvet Baby, Chusteczki nawilżane dla dzieci i niemowląt `Pure`

Velvet Baby Pure Chusteczki Nawilżane 64szt.

jaga00
    2 lipca 2020 o 20:01
    Numer 2 na mojej liście
    Chusteczki velvet baby są bardzo dobrze nawilzone idealne do codziennej pielęgnacji dzieci i niemowląt. Nie uczulaja i nie podrażniaja delikatnej skóry dziecka. Wytrzymałe nie rwą się, delikatne.
  • 18 marca 2020 o 23:35
    Bez polotu
    Myślałam ze są lepszej jakości i ze nie powodują podrażnień. Muszę zaznaczyć ze syn ma delikatna skore i tez muszę używać delikatnych chusteczek płynów żeli. Nie sprawdziły mi się dla niego. Co nie oznacza ze dla innego dziecka nie będą dobre.
    Wady:
  • 24 lutego 2020 o 10:51
    Całkiem przyjemne
    Podczas zakupów w osiedlowym sklepiku zaopatrzyłam się w nowe chusteczki nawilżane marki velvet, czyli mój codzienny niezbędnik. Chusteczki nawilżane to coś, czego u mnie nie może zabraknąć. Nie jestem mamą, ale chusteczki dla dzieci goszczą u mnie bardzo często - po prostu są wygodnym sposobem do oczyszczania dłoni podczas wykonywania makijażu, czasem służą mi do demakijażu kiedy akurat zabraknie mi chusteczek do tego przeznaczonych, a nawet jako chusteczki do higieny intymnej czy sprzątania. Często zmieniam marki i rodzaje i w końcu padło na te. OPAKOWANIE Opakowanie jest klasyczne jak na tego typu produkt – mamy tutaj sporo chusteczek z foliowym opakowaniu z nadrukiem przedstawiającym słodkiego, uśmiechającego się dzidziusia. Kolorystyka jest prosta – przeważa biel i błękit oraz grafika ze szkicem misia w otoczeniu chmurek. Całość prezentuje się schludnie. Opakowanie zamykane jest na nalepkę, która z czasem niestety traci klej, co może przekładać się na wysychanie chusteczek. CHUSTECZKI Chusteczki są wykonane z przyjemnej w dotyku, delikatnej tkaniny na której znajdziemy fantazyjne wzorki. Są standardowej wielkości. Mają przyjemny zapach. Nawilżenie jest odpowiednie, chusteczka nie jest ani za mokra ani zbyt sucha. Chusteczki mają wiele zastosowań: świetnie sprawdzają się np. przy wykonywaniu makijażu kiedy chcę szybko umyć ręce czy pędzelki, do tego celu używam ich najczęściej. Chusteczki dobrze oczyszczają, są delikatne dla skóry, idealne podczas szybkich poprawek. Wychodzą z opakowania pojedynczo, dzięki czemu nie marnujemy ich. Są dobrze dostępne, tanie i bardzo wydajne. PLUSY: + dobry skład + ładne opakowanie + są dobrze nawilżone + z opakowania wychodzą pojedynczo + mają wiele zastosowań MINUSY - opakowanie zamykane na nalepkę
  • 27 października 2019 o 17:34
    dobre i bezpieczne
    Husteczki te kupuje na przemian z innymi. Lubie gdy mam je blisko pod reka. Skutecznie myka i odswiezaja cialko mojego dziecka. Bez uczulen i podraznien. Maja swietny sklad wiec spokojnie moga ich uzywac nawrt alergicy. Posiadaja delikatny raczej przyjazny dla nosa zapach. Jedyne do czego moge sie przyczepic to fakt ze sa zbyt slabo nasaczone.
    Zalety:
    • sklad
    • skutecznosc
    • nie podrazniaja
    Wady:
    • za malo wilgotne
  • 14 października 2019 o 18:18
    Ok
    Chusteczki Velvet Baby są grube i miękkie. Łagodnie i dobrze oczyszczają skórę pozostawiając ją miła i świeżą w dotyku. Nie powodują podrażnień bynajmniej u mnie tak było. Fajne jest to, że nie pachną bo ja osobiście nie lubię gdy chusteczki nawilżające mają jakieś intensywne zapachy. Są dostatecznie dobrze nawilżone. Ogólnie jestem zadowolona z nich.
    Zalety:
    • Brak zapachu
    • Odpowiednie oczyszczenie
    • Nie powodowały u mnie podrażnień