Kremy i maski do stóp

NeoNail Krem do stóp z mocznikiem 5%

NEONAIL Krem do z Mocznikiem 0,05 stóp 250ml

• 27 lutego 2024 o 20:29
    Mocny średniak
    Krem ma jeden wielki plus. Świetne opakowanie z wygodną pompką. Bardzo podoba mi się to rozwiązanie. Niestety poza tym, krem nie robi szału. Coś tam nawilża, ale liczyłam na lepsze efekty, tymbardziej że moje stopy nie są wymagające, ani mocno przesuszone. Stosowałam wiele lepszych kremów z mocznikiem w składzie. Niestety mimo fajnego opakowania i przystepnej ceny raczej już po niego nie sięgnę.
  • 10 czerwca 2020 o 23:13
    Hit!
    Przez ostatnie X lat przetestowałam duuuużo kremów do stóp, ponieważ moje pięty przypominają papier ścierny, jeśli nic z nimi nie robię. Naskórek pęka głęboko i nie jest to nic przyjemnego. Jakież było moje zaskoczenie, gdy okazało się, że ten krem działa dużo skuteczniej, niż wszystko, czego wcześniej używałam! Można by rzec, small but mighty ;) Z początku niepozorny, ot zwykły krem do stóp, jednak już po 3 dniach zauważyłam ogromną różnicę w wyglądzie mojej skóry - była świetnie nawilżona i zaczęła się ekspresowo regenerować. Dawno nie miałam tak zdrowo wyglądających stóp. Dla mnie to jest prawdziwy hit. No i to opakowanie - mega wygodne!
  • 10 maja 2020 o 20:10
    Dobry krem do stóp!
    Krem do stóp NeoNail kupiłam po wypróbowaniu ich kremu do rąk, który jest świetny. Krem do stóp jest ok. Skóra na moich stopach ma tendencje do przesuszania się i powstawania twardych odcisków. Raz w miesiącu wykonuję pełny zabieg pedicure ( frezarka, peeling Neonail, maska), a na co dzień tarka i krem NeoNail. Skóra stóp jest w świetnej kondycji więc jestem zadowolona. Duży plus za wygodne opakowanie z pompką. Zapach jest średni, ale mi osobiście nie zależy na jakimś specjalnym zapachu kremu do stóp, więc może być.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
  • 26 lipca 2019 o 12:02
    Szału nie ma
    Kupując krem z NeoNail miałam duże oczekiwania. Myślałam, że skoro firma specjalizuje się w produktach do pedicure i maniciure będzie on bardziej profesjonalny od takich drogeryjnych. O ile z lakierów jestem zadowolona, tak tutaj dla mnie szału nie ma. Krem ma dość lekką, konsystencję i dość szybko się wchłania. Zapach niestety jest bardzo chemiczny, przypomina mi trochę krem u mojej babci taki z cytryną za komuny kupowany. Zapach zdecydowanie jest na minus, nic przyjemnego dużo lepszym pomysłem by było jakby zrobili bezzapachowy. Często mi się przesuszaja pięty, tym bardziej latem jak chodzę w sandałach, nie mam jednak popękanych pięt więc teoretycznie nie potrzebuje jakiejś mega profesjonalnej pielęgnacji. Myślę, że moje potrzeby są dość typowe dla większości kobiet. Ten krem sobie nie poradził, trochę nawilża ale głównie robotę robi peeling z NeoNail do stóp niż ten krem. Sam w sobie raczej dużo by nie zadziałał, nie daje dobrego nawilżenia . Zawiodłam się na nim, ma w składzie niby 5% mocznika ale i tak nie działa jak powinien. Myślę, że w drogerii spokojnie znajdziemy lepszy produkt. Jedyny plus to opakowanie, jest takie trochę śmieszne, niska i grubiutka buteleczka z pompką, która dobrze działa i łatwo nią dozować produkt, tyle ile się chcę.