Olejki do twarzy

Cisfarm Olejek z czystka ladanowego

magcich
    24 stycznia 2017 o 17:38
    super
    Olejek stosuję dwa razy dziennie, dodaje krople do kremu. Po tych dwóch tygodniach stosowania zauważyłam, że mam mniej wyprysków i przebarwień, do tego rozjaśnia świeże przebarwienia. A co najważniejsze nie wysusza i nie podrażnia. Jedynym minusem, który zauważyłam to zapach olejku ale po kilku dniach można się do niego przyzwyczaić.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 30 grudnia 2016 o 14:51
    Idealny
    Używam od lipca br, zużyłam jedno opakowanie, drugie zużyte w połowie. Zgodnie z zaleceniami producenta kilka kropel olejku dodaję do oleju kokosowego i nanoszę na twarz , na pięty, na dłonie - super nawilża. Skóra staje się elastyczna, miękka, cera jest jaśniejsza, co w moim przypadku przy cerze naczynkowej jest dużą zaletą. Zapach samego olejku nie zachwyca, ale w połaczeniu z kokosem jest ok. I używam oleku do tzw. parówek przy przeziębieniu. Sprawdziłam na sobie i swoim dziecku - odblokowuje nos, przynosi dużą ulgę w bólu gardła, Dwa dni i po przeziębieniu! Polecam!!!
  • 28 grudnia 2016 o 15:53
    Idealny dla mojej problematycznej cery
    Używam olejku z czystka od ok 2 miesięcy. Moja cera odkąd pamiętam była problematyczna. Jak nie czoło to policzki, jak nie policzki to broda. Ciągle coś. Odwiedziłam masę dermatologów, kosmetyczek, używałam masę maści, tabletek, kremów, mazideł. Antybiotyki też były bezsilne. Dodatkowo moja skóra ma tendencję do przesuszania się. Z olejku jestem baaardzo zadowolona. Używam go codziennie wieczorem dodając 2 kroplę do zwykłego lekkiego kremu nawilżającego z drogerii. Skóra jest super nawilżona. Mam zdecydowanie mniej wyprysków. Moje problematyczne czoło nie wyglądało tak dobrze od czasów podstawówki. Ostatnio zaczęłam dodawać kropelkę do kremu do rąk, a mój TŻ wyleczył sobie nim kurzajki na rękach. Opakowanie jest bardzo wydajne. Zapach może nie jest jakiś powalający, ale ja już się do niego przyzwyczaiłam i polubiłam. Wielkie TAK dla tego produktu. Jedynym minusem jest zatyczka buteleczki, z której ciężko wydobyć kropelki olejku. Ale w opakowaniu dodana jest zamienna, która sprawdza się już znacznie lepiej.

Zobacz także inne Olejki do twarzy