Pomadki i szminki

Kobo Professional Matte Lip Stain Non Transfer Liquid Lipstick Matowa wodoodporna pomadka w płynie

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lutego 2023 o 11:16
    Trwałość do poprawy
    Pomadki zamknięte są w przezroczystym, plastikowym opakowaniu. Szczerze mówiąc, wyglądają trochę "targowo". Sam fakt że pudełko jest przezroczyste akurat dla mnie jest zaletą, bo kolor jest idealnie widoczny. Aplikator z gąbeczką na końcu, wielkością idealny do nakładania pomadki. W pierwszej chwili wydaje się że nakładamy błyszczyk a nie matową pomadkę bo konsystencja jest bardzo wodnista. Nakłada się bardzo szybko, dla mnie aplikator jest precyzyjny i ułatwia aplikację. Zastygać zaczyna po około pół minuty i wtedy, porównując produkt do innych matowych szminek jest naprawdę mało wyczuwalny na ustach. Tworzy cieniutką warstwę, która nie skleja ust. Kolor jest dość wyrazisty. Wszystko byłoby super, gdyby nie trwałość. Tu niestety pomadka pozostawia wiele do życzenia. Już po pierwszej kawie, praktycznie nie było śladu na ustach po kolorze. Trzeba więc pamiętać aby poprawiać makijaż po każdym piciu czy jedzeniu. W pracy może to nie jest jakiś duży problem. Jeżeli jednak wybieramy się na wieczorne wyjście, radzę wybrać inną markę. W innym razie po każdym toaście trzeba biec do łazienki na poprawki :) Co do wysuszenia - nie zauważyłam pogorszenia stanu warg ale może to też przez to, że po prostu produkt szybko się zmywa. Podsumowując, na krótkie wyjście jak najbardziej pomadka się nada a mamy wybór różnych kolorów, więc każdy dobierze coś dla siebie, jednakże na wielkie wyjście nie spełni się pod kątem trwałości, dlatego aby oszczędzić sobie nerwów, lepiej wybrać coś innego.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Przezroczyste opakowanie
    • Aplikator
    • Nie wysusza
    • Łatwo się nakłada
    Wady:
    • Sam design opakowania
  • 22 grudnia 2020 o 14:44
    Dla mnie całkiem ok
    Kupiłam odcień 503 - Pinky Nude. Kosmetyki Kobo sprawdzałam już wielokrotnie, lubię tę markę i tym razem też się nie zawiodłam. Aplikator pomadki jest bardzo poręczny, sam kosmetyk zamknięty w prostym i klasycznym opakowaniu. Pomadka bardzo szybko zastyga z matowym efektem, według mnie jest praktycznie niewyczuwalna na ustach. Jedyne co mnie razi to dość nieprzyjemny zapach, ale po nałożeniu już go nie czuć. Ściera się raczej równomiernie. Według mnie za taką cenę jest to naprawdę dobry produkt. Gama kolorystyczna w porządku, jest w czym wybierać.
    Zalety:
    • dobra pigmentacja
    • wygodny aplikator
    • nie wysusza ust
    • ładne kolory
  • 3 grudnia 2020 o 11:10
    Fajna
    Pomadka bardzo mi się spodobała. Może nie jest jakaś super trwała, ale nie jest to dla mnie najważniejsze bo po zjedzeniu posiłku zawsze mogę pójść i ją poprawić. Mam kolor numer 504 i jest naprawdę piękny. Moim zdaniem dobrze kryje jak za taką cenę, ma trochę wodnistą konsystencje, ale bardzo mi się w niej to podoba.
    • Konsystencja
    • Kolor
    • Krycie
  • 16 września 2020 o 0:31
    Bubel
    Pomadka jest bardzo wodnista przez co dość trudno ją precyzyjnie nałożyć. Przy cienkiej warstwie nie kryje wystarczająco. Przy grubej warstwie- roluje się. Dodatkowo bardzo wysusza usta. Nie polecam.
    • kolorystyka
    Wady:
    • wysusza usta
    • roluje się
    • nie kryje dobrze
  • 28 maja 2020 o 0:20
    Łeee... może być
    Plusy zastyga ładne kolory cena Minusy po kilku godzinach się kruszy tworzy coś w rodzaju skorupki na ustach nie przechodzi testu rosołu XD Jedna z moich pierwszych zastygających pomadek. Faktycznie, zastyga i byłaby super, gdyby człowiek nic z ustami nie robił. Ale faktycznie, nie transferuje się np na szklankę. Po prostu się zjada