WIZAŻ logo

4,6 (39)
2 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2026 o 13:58
    Bardzo fajna
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Pomadka do ust ma ladny delikatny odcień, na ustach wygląda dość naturalnie i subtelnie , jest super, nie jest droga a do wyboru jest kilka odcieni. Super sie sprawdza na codzień. Jestem zadowolona ogólnie.
  • 26 maja 2025 o 15:26
    Trochę brakuje do ideału
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pomadka ma wygodne opakowanie pozwalające zobaczyć ile jej w środku jeszcze jest. Aplikator jest ergonomiczny i o dziwo bardzo precyzyjny. Pozwala dokładnie rozprowadzić pomadkę bez większych wpadek do korekty. Kolor jest głęboki, wchodzący w matowy aksamit, pigmentacja jest bardzo mocna, po demakijażu jeszcze trzeba powalczyć żeby doczyścić usta. Byłaby produktem idealnym gdyby nie bardzo chemiczny zapach i duża tendencja do brudzenia. Każdy ruch wokół ust może się skończyć katastrofą pigmentacyjną. Warta uwagi na wielki wyjścia, ale takie, gdzie jedzenie i picie będzie ograniczone.
    Zalety:
    • Dobra pigmentacja
    • Ładna paleta kolorów
    • Wygodna w aplikacji
    Wady:
    • Brudzi
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • konto usunięte
    8 lutego 2025 o 10:50
    Szminka konkret
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Szminka ta ma bardzo intensywny kolor. Jest to kolor o bardzo silnej pigmentacji, w tym przypadku jest to czerwień połączona z ciemnym różem. Tak przynajmniej ja odbieram ten kolor. Szminka daje intensywny efekt na ustach i wygląda bardzo elegancko. Jest trwała, ponieważ utrzymuje się na ustach kilka godzin. Po jedzeniu oczywiście nieco znika koloru ale dzieje się to w subtelny i delikatny sposób. Szminka nie wychodzi poza kontur ust. Daje efekt pięknych i pełnych ust. Zapach jest raczej delikatny, nie wyczuwam tutaj nic nadzwyczajnego. Do eleganckich makijaży czy wieczorowych nadaje się idealnie. Z pewnością nikt nie pozostanie niezauważony, mając tę szminkę na ustach :))
    Zalety:
    • Intensywny kolor
    • Mocna pigmentacja
    • Efekt na ustach
    • Wysoka jakość
  • 8 grudnia 2021 o 16:36
    Miłość od pierwszego nałożenia
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Czerwoną szminkę z tej serii pokochałam od pierwszego użycia. Ciężko było mi znaleźć trwałą pomadkę o ciepłym odcieniu czerwieni, zawsze trafiałam na zimne. Co do trwałości - jest niezwykle trwała, po jedzeniu co prawda trzeba poprawić ale jest to normalne. Używam ją prawie ciągle - na uczelnie, na zakupy, na spotkania rodzinne, imprezy, kluby. Uzależniłam się. Po całym dniu szminka zaczyna trochę wysuszać usta jednak no nie mogę wymagać że po całym dniu usta nie będą troszeczkę suche. W skrócie - szminka jest niesamowita - ze mną przeżyła grube imprezy, codzienne stresy, masowe jedzenie u babci. Kocham ja całym serduszkiem
    • krycie
    • pigment
    • kolor
    • formuła
    • aplikator
    Wady:
    • Absolutnie nic
  • 24 stycznia 2021 o 19:01
    Piękny kolor, długa trwałość, łatwość w nakładaniu
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Kolor jest obłędny ❤️ ❤️ Uwielbiam matowe pomadki, jednak nigdy nie byłam przekonana do tych w płynie. Mimo to kolor tej pomadki tak mnie urzekł, że postanowiłam ją kupić. I się na niej nie zawiodłam :) Nakłada się fantastycznie, pędzelek jest tak wyprofilowany, że z łatwością nakłada się kosmetyk, dostosowując go do kształtu ust - nie ma mowy o wyjechaniu poza ich kontur. Sama pomadka jest dość gęsta, co również ułatwia jej nakładanie. Szybko zastyga i długo trzyma się na ustach, radzi sobie nawet podczas jedzenia czy picia. Jednak trochę wysusza usta, więc pod pomadke nakładam balsam do ust aby się nie wysuszały. I bardzo ważne, żeby jej nie nakładać jeśli mamy już suche czy spierzchnięte usta, ponieważ bardzo to widać. Pomadka może się też przez to kruszyć i rolować. Nakładamy ją wyłącznie na gładkie usta :) Uwielbiam ją za jej kolor, trwałość i łatwość w nakładaniu ❤️❤️
    Zalety:
    • piękny kolor
    • długa trwałość
    • łatwo się nakłada
    Wady:
    • wysusza usta
    • roluje się

szukaj