Rozświetlacze

Revlon Highlighting Palette Paletka rozświetlająca

• 6 sierpnia 2021 o 11:21
    Dla mnie HIT!
    Uwielbiam go używać gdy zależy mi na mocniejszym wyjściowym makijażu i na efekcie wow !:) Trzeba uważać z ilością nakładanego poduktu żeby nie przesadzić :) Bardzo dobrze łączy się z podkładem, zapewnia świetlisty i promienny wygląd. Nadaje się również do nałożenia jako cień do powiek. Z pewością kupię go ponownie.
    Zalety:
    • super efekt
    • dobra aplikacja
    • można wykorzystać jako cien do powiek
    Wady:
    • i
  • 17 kwietnia 2021 o 19:20
    Bardzo fajna paletka
    Bardzo fajne rozswietlacze. Jest ich kilka ale ja je mieszam aby uzyskać fajny efekt na buzi czasami używam pojedynczego paska np jakoś cienie do oczu. Jestem nia zachwycona jedne z lepszych.
    Zalety:
    • Wygląd
    • Działanie
    • Można ich używać jako pojedynczy pasek np jako cień
  • 27 października 2019 o 16:47
    Fajny produkt, ale nie trwały
    Kupiłam skuszona promocja. Używam dość długo i gdyby nie fakt, że dosyć szybko znika z twarzy, byłby moim ulubionym. Łatwo się rozprowadza, odcień jest śliczny. Nie uczulil mnie, ani nie podrażnil. Nie zauważyłam też, żeby zapychal pory, czy uwydatnial niedoskonałości.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładne odcienie
    • Łatwe rozprowadzanie
    • Wygodne opakowanie
  • 26 kwietnia 2019 o 16:27
    Cera wygląda promiennie, jak po słonecznych wakacjach
    Paletka rozświetlająca wygląda bardzo estetycznie. Czarne pudełeczko ze złotym napisem prezentuje się elegancko. Podejrzewam, że nie jedną z nas już sam wygląd zachęci do zakupu. Posiadam najciemniejszą wersję 030 Bronze Glow. Początkowo trochę żałowałam wyboru takiego odcienia. Jednak szybko przekonałam się do niego. Okazało się, że dzięki niemu cera wygląda zdrowo, promiennie i świeżo. Nie jest to efekt przesadzony, ale bardzo naturalny. Opalizujące brązy nie powodują postarzenia cery. Wręcz przeciwnie - jest bardzo dziewczęco i wakacyjnie. Pod jednym warunkiem, że naturalna karnacja nie jest zbyt jasna. Cena regularna paletki jest dosyć wysoka. Warto polować na nią w czasie promocji. Bardzo cieszę się z jej posiadania. Zaczynam już drugie opakowanie. Paletka jest warta uwagi!
  • 14 października 2018 o 16:32
    Troszkę ordynarnie.............
    Ktoś już tutaj napisał, że drobinki wyglądają ordynarnie... Popieram. Mam odcień 020 Rose Glow. Jest bardzo wytrzymały... Ma trzy paski z brokatem... za bardzo błyszczy- bardziej na wieczór. Dwa paseczki są ok, naturalnie wyglądają na twarzy, ale pomiędzy nimi są te brokatowe :/ Po jakimś czasie paletka skamieniała... Nie dla mnie, preferuję bardziej naturalny look.
    • kolor
    • kamienieje