Płyny do higieny intymnej

On Line Intimate Balance, Żel do higieny intymnej 'Łagodzacy rumianek'

• 7 lipca 2021 o 22:44
    Słabiutki
    Płyn do higieny intymnej Intimate Balance zakupiłam z przymusu. Po prostu w lokalnym dyskoncie dostępny był tylko on i żaden inny. Także ten..., kończę już opakowanie, ale raczej więcej po niego nie sięgnę... Płyn jest w przezroczystej butelce z pompką co oczywiście ułatwia korzystanie z niego. Można też na bieżąco kontrolować jego zużycie. Co do zużycia to ta sprawa leci błyskawicznie w tym przypadku. Sprawcą jest dość rzadka konsystencja płynu. Dzięki niej trzeba szybko zaopatrywać się w następną butelkę niestety. Poza tym drażni mnie uciekanie płynu z dłoni-marnotrastwo. Sam zapach jest dość subtelny i nienachalny co poczytuję na plus tego produktu. O ile nie mam specjalnych wymagań co do płynu do higieny intymnej i zazwyczaj posiłkuję się tańszymi produktami na które nie narzekam, to ten płyn mnie zawiódł niestety. Jest duży i niedrogi, ale nie domywa tak jak trzeba. Nie daje uczucia komfortu i miałam wrażenie, że za dużo czasu poświęcam na umycie się w partiach do których został stworzony. A to przez to, że słabo się pieni, spływa właśnie z dłoni i ogólnie kiepsko myje. Cieszę się, że już się kończy, a to chyba za dobrze o nim nie świadczy. Na szczęście nie podrażnił mnie w żaden sposób, więc daję mu trójeczkę na odchodne...
  • 1 marca 2017 o 23:27
    Jest ok
    Żel dostałam w akcji promocyjnej. Żel jes bezbarwny i posiada delikatny, lekko kwaskowy zapach. Plusy: - przezroczyste opakowanie pozwala kontrolować zużycie żelu, - opakowanie z pompką która sprawnie działa, dozuje odpowiednią ilość żelu, - dzięki pompce aplikacja jest higieniczna, - konsystencja żelowa, gęsta nie spływa z dłoni, - dobrze myje i odświeża, - pozostawia uczucie świeżości i czystości, - nie wysusza, nie ściąga i nie podrażnia, - wydajny - wystarczy jedno naciśnięcie pompki aby dokładnie się umyć. Polecam.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta