Żele pod prysznic

Sylveco Vianek Ujędrniający Żel Pod Prysznic 300ml
Vianek Ujędrniający Żel pod Prysznic 300ml

• 7 września 2024 o 12:57
    Żel pod prysznic
    Ujędrniający żel pod prysznic zamknięty w białej smukłej butelce, z czerwonymi napisami i kwiatami, o pojemności 300ml. Konsystencja żelu jest rzadka, co sprawia że żel staje się mniej wydajny. Zapach słodki, niedrażniący. Żel zaliczam do dobrych, zwłaszcza że żel zawiera naturalne składniki. Przy codziennym używaniu zauważyłam na skórze nawilżenie, oraz lepszą kondycję skóry. Bardzo miły w użyciu, delikatny, ale skuteczny, który dodatkowo dba o naszą skórę. Idealny do codziennego stosowania. Myślę, że sięgnę jeszcze nie raz :-)
  • 7 kwietnia 2024 o 18:30
    Przyjemny żel z gazetki :)
    Żel pod prysznic Vianek dostałam razem z czasopismem w komplecie. Żel pod prysznic może nie ujędrniający, jak to jest wspomniane na opakowaniu, ale na pewno domywający i o przyjemnym słodkawo kwaśnym zapachu. Ma lejącą się, rzadką konsystencję o złocistym kolorze. Dobrze się rozprowadza i sunie po skórze. Nie wysusza jej, ani nie podrażnia. Design tak jak i zapach jest kobiecy, kwiecisty. Opakowanie małe i poręczne, a mimo swoich rozmiarów żel jest wydajny i cieszyłam nim się długi czas.
  • 22 maja 2023 o 21:20
    Polecam :)
    Vianka używałam tylko kremu pod oczy, który był taki średni, ale z ciekawością postanowiłam spróbować również tego żelu. Butelka wydaje się dosyć mała (jest smukła), ale żelu jest aż 300ml. Lubię opakowania z Vianka, takie na ludową nutę , pozytywnie mi się kojarzą. Sam żel jest z ekstraktem z kwiatów tarniny, no pachnie ładnie. Pieni się średnio, ale po prostu nalewam więcej żelu i dzięki temu również intensywniej pachnie (rozumiem , że produkt bardziej naturalny może naturalnie mniej się pienić). Jak dla mnie naprawdę fajny kosmetyk, który mogę polecić :)
  • 31 października 2019 o 12:55
    Bardzo dobry żel
    Jestem z niego bardzo zadowolona. Żel jest jest bardzo wydajny, pięknie pachnie, a do tego zapach długo utrzymuje się na skórze. Skóra jest bardzo dobrze nawilżona.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • zapach, który długo utrzymuje się na skórze
    • skład
    Wady:
    • dosyć wysoka cena
    Drogeria Natura
  • 1 sierpnia 2019 o 18:36
    Dla osób lubiących zapach cynamonu
    To już 3 żel pod prysznic firmy Vianek, który stosuje i pod względem działania nie widzę żadnej różnicy między poszczególnymi seriami. Żel jest super delikatny, nie podrażnia, nie wysusza, nie narusza bariery hydrolipidowej. Długotrwałe używanie tak delikatnego kosmetyku myjącego skutkuje tym że skóra przestaje być sucha, ściągnięta a staje się kompletnie bezproblemowa. Nakładanie balsamu to przyjemność a nie konieczność. Żel bez problemu oczyszcza skórę, pieni się dość dobrze, zresztą i tak zawsze używam myjki, która spienia żele. Jedyne co to nie podoba mi się jego zapach. Nie jest brzydki ale z pewnością osoby, które nie przepadają za zapachem cynamonu nie będą zadowolone. Natomiast jak ktoś lubi takie ciepłe, trochę cięższe zapachy to ten żel jest dla niego.