KWC I FORUM ROZDZIELONE - USTAW NOWE HASŁO KWC

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five woda perfumowana 125 ml dla kobiet
Elizabeth Arden 5-th Avenue After Five woda perfumowana 75ml
Elizabeth Arden 5th Avenue After Five Woda Perfumowana dla Kobiet 125ml
Elizabeth Arden 5th Avenue After Five

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 czerwca 2019 o 10:17
    zaskoczenie :!
    ten zapach dostałam w prezencie i byłam do niego sceptycznie nastawiona. Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, używając go dostawałam wiele miłych komplementów ;) Bardzo ładny świeży zapach, intensywny, długo utrzymujący się w ciągu dnia. Polecam ;)
    Zalety:
    • zapach, pojemność
  • 29 września 2018 o 18:18
    Bardzo lubię...
    After Five to flanker popularnego 5th Avenue i chociaż można wyczuć jakieś delikatne nawiązania do pierwowzoru, w ogólnym odbiorze wcale go nie przypomina (moim skromnym zdaniem After Five jest ładniejsze). To była miłość od pierwszego niuchniecia ;-) dlatego flakon szybko trafił w moje ręce. Takie zapachy jak ten lubię najbardziej: jest czysty, elegancki, delikatny, nie jest slodki, rzekłbym nawet że przełamuje go intrygująca goryczka dająca o sobie znać od czasu do czasu (może to zioła obecne nutach zapachowych?) i oczywiście czuć moje ukochane piżmo. Jest to zapach dosyć uniwersalny (może odpuściłabym go sobie w upały i na siłownię ale poza tym sprawdzi się w większości sytuacji), ale równocześnie dodający mi pewności siebie. Nie rozwija się jakoś spektakularnie, jest raczej jednostajny, ale naprawdę bardzo, bardzo trwały (czuje go od rana do wieczora) . Lubię go i używam na codzień. Nie polecam wielbicielkom słodkich perfum.
  • 13 sierpnia 2018 o 16:47
    Chyba nie dla mnie a szkoda
    Zapachu tego bardzo długo używała moja siostra. Na niej układał się bardzo delikatnie, gładko i przyjemnie. Spróbowałam z ciekawości i użyłam niestety za dużo. Nie spodobał mi się i nie ponowiłam prób. Ostatnio w drogerii była wyprzedaż malutkich pojemności, więc skusiłam się na buteleczkę, testowałam na spokojnie i bez złych wspomnień. Początek dość intrygujący, to pewnie przez kolendrę, wiciokrzew, śliwkę i bergamotkę. Gdy odczekałam chwilę poczułam dużo wilgotnych kwiatów, lotos, konwalię i duszny jaśmin. Baza osiadła na mojej skórze piżmowo-drewnianym akordem. Niestety ponowne podejście do tego zapachu nie było dla mnie udane. Przeważa w nim jakaś dziwna duszność i wilgoć. Drażni mnie niestety. Oddam siostrze pewnie się ucieszy.
    Zalety:
    • Pojemność
    • Dostępność
    W perfumerii
  • 13 maja 2018 o 8:14
    Nie!
    ...a dla mnie...śmierdzi:) Kupiłam w ciemno 75 ml pachnidła zachęcona przeważnie pozytywnymi opiniami jeśli chodzi o jego odbiór oraz niską ceną w stosunku do rzekomej jakosci... Niestety, mój nos nie potrafi go przetrawić;p. Zaciagając się After Five czuję...przeterminowany krem Nivea z jakąś ostrą nutą przedawnionego już dawno pachnidła rodem z lat 80tych... Na dodatek trwały jak diabli... Cięzko zmyc tą (jak dla mnie) typowo vintage woń z nadgarstka...Dla mnie to Pani Walewska. Równie odpychajaca w odbiorze...Ale cóż...Co nos to inne doznania olfaktoryczne:)
  • 5 / 5
    17 października 2014 o 8:53
    Delikatność...w rewelacyjnej cenie
    Poczułam ten zapach od mojej kierowniczki i strasznie mi się spodobał, jak usłyszałam ile kosztuje, spodobał mi się jeszcze bardziej :) Jest to delikatny, przyjemny zapach, który z całą pewnością może być stosowany przez cały dzień, nie jest ani drażniący ani duszący - jest po prostu idealny. Perfumy są również bardzo trwałe, czuć je przez cały dzień. Naprawdę jedne z moich ulubionych... Używam tego produktu od: 2011 Ilość zużytych opakowań: 2 całe

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie