Wody perfumowane damskie

Pierre Cardin Pierre Cardin pour Femme EDP

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2019 o 1:48
    100 % kobiecości
    Piękny zapach! Natrafilam na niego przypadkiem na wyprzedaży w Rossmanie. Ciepły, lekko słodki, otulający, seksowny. Flakon genialny w swej prostocie. Trwałość na 4 :) dawno nie urzekły mnie tak żadne perfumy. Polecam-mają "coś" w sobie! :)
    W perfumerii
    Chinya
    10 sierpnia 2017 o 20:25
    Mój numer jeden wśród perfum
    Perfumy za pierwszym razem dostałam na prezent kilka lat temu. Od tamtej pory jest to mój ulubiony zapach i jedyny, którego używam. Zapach jest piękny, nienachalny (nie lubię jak czuję cały dzień perfumy, bo bardzo mnie to drażni). Cena jest rewelacyjna, za perfumy, które długo utrzymują się na skórze.
    Zalety:
    • trwałość zapachu, cena, nuty zapachowe
    Wady:
    Leppu
    4 lipca 2017 o 14:50
    Są świetne!
    Perfumy też dostałam w prezencie. Bardzo ale to bardzo podoba mi się ich zapach.. jest taki kobiecy ciepły i elegancki wyczuwam w nim wanilię na pierwszym miejscu oraz piżmo, konwalię. Przy czym ta wanilia nie jest ostra tylko mega delikatna.
    Zalety:
    • Trwałość! Są mega mega trwałe. Zapach się rozwija w ciągu dnia przy czym nie jest męczący. Cena, nie są takie drogie jak na taką jakość. Buteleczka jest bardzo ciekawa.
    Wady:
    • Trochę buteleczka jest utrudnieniem w aplikacji perfum. Wydają mi się mało wydajne.
  • 1 marca 2015 o 17:07
    Tani, dostępny a pachnie jak drogi.
    Zazwyczaj omijam szerokim łukiem wszelkie celebryckie zapachy dostępne w drogeriach. W tym przypadku zrobiłam wyjątek i kupiłam za 35 zł wodę Pierre Cardin, 50 ml./ Skusiłam się tylko dlatego, że zapach ma wiele pozytywnych opinii. Powiem szczerze, że jestem bardzo zaskoczona, że celebrycki tani zapaszek jest aż tak dobry. Otwiera się ostrą nutą męską, potem łagodnieje. Czuć pomarańczę, piżmo, wanilię , jest to ostry i zarazem ciepły zapach, nieco luksusowy. Bardzo mi przypomona Mont Blanc PDF, a także Carolie Herere VIP. Kto lubi takie zapachy może sobie śmiało kupić Pierre, za grosze. Pierre Cardin jest bardzo zmienny, inny na początku i na końcu. Składniki perfumu migoczą za każdym razem, nie jest to kompozycja prosta ani płaska. Bardzo komplementogenny. Odejmuję gwiazdkę za trwałości gdyż niestety 3-4 godziny to max.
  • 30 grudnia 2013 o 16:45
    magia ukryta w prostym flakoniku
    Już od dawna miałam te perfumy na swojej "wish liście", ale trudno mi było dorwać tester więc najczęściej kupowałam inne perfumy. Aż tu wreszcie w świątecznej promocji zobaczyłam uroczy flakonik 30 ml za ok 7 funtów (35 zł). Długo się nie zastanawiałam, bo w końcu to zapach polecany na zimę. Noty ma dośc wysokie więc zaryzykowałam. Liczyłam, że to będzie coś na wzór świątecznego ciasteczka waniliowo - cynamonowego lub słodkiej szarlotki. Jednak nic z tych rzeczy. W moim odbiorze zapach jest "złoty", coś w stylu Paco Rabanne Lady Million, C. Herrera 212 Vip czy Roberto Cavalli Serpentine. Jednak z tych wszystkich perfum Pour Femme jest po prostu najpiękniejszy. Nie wyczuwam wzsystkich nut zapachowych, głównie dominuje drzewo sandałowe, jaśmin, bób tonka z odrobiną karmelu a pod koniec wyczuwam jeszcze orzeźwiającą pomarańczę. Zapach jest jednocześnie ciepły i chłodny (podobne odczucia mam w przypadku Chanel CM). Nie wyczuwam cynamonu a wanilia wymieniona w składzie nie jest jakaś przymulająca i nie mam tu słodkiego ulepa. Zapach na skórze jest piękny i zmienia się z każdą chwilą, mamy odrobinkę pudrowej róży (jak z Kenzo Flower), nektarynkę zmieszaną z pomarańczą, ale bez jabłka i czarnej porzeczki (cierpkośći tu nie ma). Cedru nie ma za dużo, co mi odpowiada bo zapach jest bardziej kobiecy - bez porównań do unisexu. Ogólnie staram się unikać cedru w perfumach. Konwalii i fiołka jest dosłownie garstka - nad nimi dominuje jaśmin. Flakonik minimalistyczny, ale ma swój urok bo jest skręcony , za to korek dość tandetny. Zawartość warta wypróbowania. Trwałość jakies 4-5 godzin, więc jestem zadowolona, z resztą zawsze mogę wrzucić moje "maleństwo" do torebki bez obawy, że mi poodpadają jakieś kokardki czy inne ozdobniki:). Ogólnie zapach niespotykany i niepowtarzalny, nigdy wcześniej go nie czułam i to jest duży atut Pour femme. Myślę, że na stałe zagości w mojej kolekcjii. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 30 ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie