Kremy na dzień

AA Cera Naczynkowa, Krem nawilżający na dzień zmniejszający widoczność zaczerwienień

• 10 marca 2019 o 14:26
    polecam
    Bardzo dobrze sprawdza się jako baza pod podkład, spoko nawilża, skóra jest przyjemnie miękka w dotyku. Mam problem z innymi kremami bo są tak perfumowane, że pomimo tego iż omijam okolice oczu to oczy łzawią - z tym kremem nie mam tego problemu. Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy.
    Zalety:
    • konsystencja, zapach
  • 26 lutego 2019 o 21:50
    rewelacyjny krem na dzień
    Nawilżający krem na dzień AA jest na prawdę super. Nawilża ale szybko się wchłania, nie jest tłusty i świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż. Bardzo lubię go za delikatność i wszechstronność. Jeżeli chodzi o zaczerwienienia- niestety w tej kwestii nie zauważyłam dużej zmiany.
    Zalety:
    • wszechstronność i delikatność
    Wady:
    • nie redukuje zaczerwienień
    katceg4
    1 sierpnia 2018 o 20:13
    jak za taką cenę można brać :D
    Nawliżający krem do cery naczynkowej u mnie sprawdza się bardzo dobrze. Ja stosuję go zamiast bazy pod podkład i faktycznie zmniejsza drobne zaczerwienienia, ponadto ma bardzo fajny zapach, świeży :) Szybko się wchłania i nie pozostawia żadnej lepkiej warstwy. Myślę że warto przetestować za tą cenę.
    a88k
    9 lipca 2018 o 13:06
    Dobry
    Jestem zadowolona z tego kremu, jednak nie jest tak dobry, jak wersja na noc. Pomaga, co prawda, łagodzić zaczerwienienia, ale zdecydowanie za słabo nawilża. Mam tłustą cerę i na szczęście ten krem jej nie obciąża i dobrze nadaje się pod makijaż, ale jest słabszy od kremu na noc. Zielony pigment faktycznie minimalnie maskuje zaczerwienienia, choć to akurat nie jest mi potrzebne, bo od tego mam makijaż, a gdy się nie maluję, drobne niedoskonałości o tak mi nie przeszkadzają. Niby krem nie jest mocno perfumowany, a jednak pachnie za mocno, zupełnie niepotrzebnie. Przecież lepiej łagodziłby podrażnienia, gdyby w ogóle nie pachniał. Konsystencja w porządku, choć inna niż kremu na noc.
  • 27 marca 2018 o 12:04
    baardzo słabo
    Producent pisze o tym, że krem zmniejsza widoczność zaczerwienień, nic takiego jednak nie zauważyłam.. Krem pięknie pachnie, faktycznie jest zielony, ale zero efektów. Ma niby nawilżać, niestety poza tłustą warstwą i świeceniem na skórze polepszenia stanu cery nie widziałam. Musiałam go używać na noc, ponieważ pod makijaż mi się nie sprawdził
    Zalety:
    • Ładny zapach,
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • tłusty, nie nadaje się pod makijaż
    • nie zmniejsza widoczności zaczerwienień