Pomadki i szminki

Avon Mark., Big Colour Lip Tint Pen Trwała szminka we flamastrze

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

azile18
    14 kwietnia 2022 o 18:41
    Mogło być lepiej
    Zaciekawiona formą pomadki we flamastrze od razu chciałam ją przetestować. Jest to dla mnie bardzo wygodna forma do szybkiego i precyzyjnego nakładania pomadki. Trzeba to robić jednak uważnie, bo kiedy pomadka zasycha, a dzieje się to szybko już jej tak łatwo nie zmyjemy. Utrzymuje się dość dobrze, przy lekkim jedzeniu nie ściera się całkowicie. Problem pojawia się kiedy chce się ja poprawić, bo jest to prawie niemożliwe. W ciągu dnia zasychają tworzy swego rodzaju skorupę na ustach i przy poprawianiu wygląda to bardzo nieestetycznie. Dlatego lepiej ją zmyć i nałożyć na nowo, a wiadomo, że nie zawsze jest możliwość. Jej resztki utrzymują się bardzo dobrze do tego stopnia, że ciężko jest ją usunąć z ust. Minusem jest też wydajność. Używałam jej dosłownie kilka razy i pisak się wykończył tak jak bywa to we flamastrach dla dzieci.
    • Łatwość w nakładaniu
    Wady:
    • Wysusza
    • Trudno poprawić nią makijaż ust
    • Mało wydajna
    U konsultantki
  • 29 lipca 2021 o 7:43
    bez szału
    zamówiłam, ponieważ bardzo byłam ciekawa szminki we flamastrze a do tego cena taka w miare ok - wybrałam jak zawsze dość intensywny kolor jednak bardzo się rozczarowałam. Co do aplikacji ok nawet fajnie sie aplikuje , zapach ok , kolor ok, trwałość troszkę słaba jak dla mnie. Nie lubie sie poprawiać w ciągu dnia kilkanaście razy więc to nie jest kosmetyk dla mnie.
    Zalety:
    • niska cena
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • słaba trwałość
  • 8 listopada 2020 o 20:03
    W porządku
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ciekawa forma szminki. Ładna kolorystyka. Pigment w porządku. Utrzymuje sie kilka godzin, ale bez szału. Cena typowa dla avonu, produkt okej, ale nic w nim specjalnego, nie kupie ponownie.
  • 23 lipca 2020 o 17:57
    Znów się nabrałam.
    Tyle razy zawiodłam się na pomadce w flamastrze, a dalej daje im szanse z myślą, że w końcu to ta którą będzie dobra. Nie, ta pomadka ta bubel i nadal czekam na dobrą. Ten produkt do ust od Avon z serii Mark to jedna wielka beznadzieja. Bardzo mocno wysusza usta. Tworzy skorupę. Mało wydajny, dosłownie na kilka użyć. Szybko się nakłada lecz nierównomiernie i tak samo jest z jej schodzeniem. Cena za wysoka jak na taki bubel.
    Gogoz
    19 maja 2020 o 10:26
    Dobra
    Tak mi się spodobała, że kupiłam dwie, kolor: freesia i raspberry. KOLOR Kolor freesia jest neonowy, świeży róż. Kolor raspberry to czerwony, też żywy. ZAPACH Pachnie owocami. OPAKOWANIE Poręczny flamaster. APLIKATOR Jest wąski, może posłużyć jako konturówka do ust. TRWAŁOŚĆ Szminka jest bardzo trwała, nie zmywa się przy kontakcie ze szklanką, czy jedzeniem. Trzyma cały dzień i ciężko ją zmyć. KOMFORT NOSZENIA Szminka zastyga na ustach i niestety cały czas wiemy o tym, że ją mamy na ustach. Także strasznie wysusza usta. RODZAJ Szminka nie jest matowa, tylko jakby lakierowana. CENA Szminka jest droga, ma małą pojemność, ale ja mam ją już 3 lata i jeszcze nie uschła. [Leży w szafce].
    Zalety:
    • Kolor
    • Aplikator
    Wady:
    • Wysusza usta
    U konsultantki