Wody perfumowane męskie

Costume National Scent Intense EDP

COSTUME NATIONAL Scent Intense woda perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2024 o 13:35
    Scent Intense
    Coś bardzo dziwnego, ale ciekawego. Na początku jest świeżo i korzenne. Zielona herbata i kompot z jabłek doprawiony mocno cynamonem. Kobieco z męskimi akcentami. Jest przyjemnie i radośnie. Później pojawia się coś dziwnie mdłego. Kwiatowo-kremowe nuty zaczynają się co raz to mocniej wybijać. Czuję też zapach brudnej skóry. Przewija się też zapach spalenizny. Podle wżera się w nos na zmianę z kremowymi nutami. Coś tu jeszcze Czuję, ciekawego I uzależniającego, ale trudnego do zidentyfikowania. Zmusza mnie do ciągłego wąchania. A z drugiej strony bardzo mnie męczy. Trwałość i Projekcja, słabe. Nie jestem zadowolona.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 5 grudnia 2014 o 18:21
    jeden z najciekawszych zapachów
    Zgadzam się z alice... To najmocniejsze perfumy jakich używałam. Ogromna siła wyrazu i pole rażenia - trwałość wyjątkowa. Asfalt, guma, pot, alkohol, wczorajsza wytrawna kolacja, gorący sex... to w nich czuję. Zapach bardzo, ale to bardzo dodaje pewności siebie. Był taki moment w moim życiu, że ich potrzebowałam. Dziś już nie używam. Ale fascynacja pozostała. Używam tego produktu od: kilka lat temu używałam Ilość zużytych opakowań: jedna butlka
  • 31 maja 2014 o 23:07
    Ambra na słodko
    Costume National Scent Intense przedstawia się się jako perfumy damskie. Nie do końca zgadzam się z tą klasyfikacją, wg mnie jest to uniseks. Jest to zapach nt. ambry, jednak nie ukazuje on,jej zwierzęcej strony (tak jak Ambrarem), tylko że tą żywiczną (wg mnie). Całość jest słodka, w tle czuję kwiaty i brzoskwinie(przez pierwszą godzinę), tych ostatnich nie ma w składzie. Później zostaje piękna, gładka ambra. Ktoś może powiedzieć - brakuje tu jakiegoś pazura, pazurka -choćby najdrobniejszego. Zgadzam się, nie ma tu niczego takiego, ale wg mnie taki był zamysł autora. Projekcja jest duża, trwałość natomiast oscyluje w granicach 8-10 h. Scent Intense mnie urzekł. Na tyle, że rozważam zakup flakonu i zastanawiam się nad nabyciem kilku/kilkunastu ml do jeszcze bardziej wnikliwej analizy.
  • 7 stycznia 2013 o 14:22
    Mój zapach mocy
    Fantastyczny, złożony zapach. Mój zapach mocy. Dym, wędzona herbata z hibiskusa, potem wchodzi wytrawna ambra. Daje siłę, pozwala zaznaczyć dystans do otoczenia, z pewnością nie zaprasza do flirtu. Ale pociąga tych, których ma pociągać. Intryguje i nęci. Androginiczny, bez tej męczącej mnie nuty męskiej, która wyłazi w niektórych zapachach unisex. Zapach bardzo trwały, zbyt duża ilość może powalać.
  • 4 kwietnia 2012 o 18:36
    lekka egzotyczna herbata + zawiesista paczula
    Spodziewałam się kadzidła... Zapach przy pierwszym wwąchaniu się zdaje się być subtelny i uduchowiony, jednak to tylko pierwsze wrażenie. Ewoluuje w ciężki, zawiesisty aromat. Najbardziej wyczuwam paczulę i ambrę i mam wrażenie, że te dwa składniki dominują nad kompozycją, przez co jest jednostajna. Herbata podawana w składzie nadaje im egzotyczny, oryginalny charakter. Jak dla mnie nieskompliowany i trochę toporny. Gdy jestem w świecie niszy poszukuję czegoś złożonego. Mógłby stać na massmarketowej półce z męskimi perfumami za 20zł i nie odczułabym jakiejś wyjątkowości w nim. Jest ładny, ale to nie sensacja. Nie ewoluuje, po prostu trwa. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie