Wody perfumowane męskie

Rabanne Fame Woda perfumowana dla kobiet 30 ml 30 ml
Bodyland.pl

• 29 marca 2025 o 8:52
    Uniwersalny zapach
    Paco Rabanne Fame EDP to perfumy, które z pewnością przyciągają uwagę nie tylko swoim zapachem, ale także zabawnym, wyróżniającym się opakowaniem. Butelka ma oryginalny design, który dodaje charakteru. Co do samego zapachu, jest on bardzo przyjemny i uniwersalny, co sprawia, że nadaje się na każdą okazję – zarówno na co dzień, jak i na specjalne wyjścia. Perfumy są subtelne, ale jednocześnie wyraziste, co sprawia, że pozostawiają miłe wrażenie. Wyczuwalny zapach jest słodki i kwiatowy, ale nie przytłacza. Nie wyczuwam tam ani mocnej wanilii ani jaśminu, ale mix tych nut robi fajne połączenie. Dodatkowo, ich trwałość na skórze jest imponująca; zapach utrzymuje się przez długi czas, co jest dużym plusem. Ogólnie uważam, że Paco Rabanne Fame to świetny wybór dla kobiet, które szukają eleganckiego ale i uniwersalnego zapachu, idealnego do noszenia na co dzień. Zdecydowanie warto dać im szansę!
    Ata77
    15 marca 2025 o 16:05
    Przyjemniaczek w kiczowatej butelce
    Bardzo przyjemny, uniwersalny i podobający się otoczeniu zapach w ohydnej butelce. Wiadoma sprawa, że nie kupuję się zapachu dla flakonu (z wyjątkiem ich kolekcjonowania), dla mnie jednak choć nie przywiązuję doctego dużej wagi ten flakon istotnie jest brzydki: kosmiczny, tandetny, krzykliwy, trzeszczący i dający wrażenie niesolidności. Zaś zapach: w nucie głowy, nucie otwarcia czuję soczyste mango, zaś potem drzewo sandałowe z wanilią. Zapach jest otulający, przyjemny, bezpieczny, słodko-tropikalny. Niestety projekcja średnia. Przy bliższym kontakcie wyczuwalny, tracący jednak na swej mocy wraz z upływem czasu. Rekomendowałabym spokojnie młodym dziewczętom, idealny na wiosnę, flakon (dla mnie kicz) , może być przyciągający dla młodego oka. Nic odkrywczego. Bezpieczny, ładny, mało kontrowersyjny, większości się podobający zapach.
    W perfumerii
  • 18 listopada 2024 o 12:45
    Piekny flakon i piekny zapach
    Przepiekny flakon niczym kosmiczny robot no bardzo cieszy oko czern zloto srebro elegancja w sumie to on zachecil mnie do kupna, ale nie zaluje bo zapach jest rownie przepiekny dla mnie. Flakon akurat ja mam 50 ml Zapach bardzo slodki zmyslowy ale nie mdly po pewnym czasie staje sie taki bardzo otulajacy Mango jasmin to czuje najbardziej na poczatku puzniej to juz kremowa slodycz no piekny zapach idealny na jesien zime u mnie na codzien ale i na wieczorne wyjscie idealny. Fajna trwalosc.
    W perfumerii
  • 28 października 2024 o 14:15
    Jest bardzo zachowawczo
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zapach w stylu bezpiecznych, zachowawczych i totalnie nie zapadających w pamięć. Kilka razy testuje już ten zapach , bo za każdym razem zapominam jak pachnie. Podjeżdża trochę Avonowską nutą. Nie czuję tu mango, raczej wszystko jest mocno zblendowane. Zapach męczy mnie w lato, wolę go jesienią. Pachnie przyjemnie, lekko mydlanie, kwiatów, pudrowo. Dla mnie ten zapach ginie w tłumie. Jest ciężki, może poddusić. Spodziewałam się czegoś więcej, a jest kwiatowo, nudno i bez polotu.
    Zalety:
    • Ładny flakon
    Wady:
    • Nie zapada w pamięć
    • Przewidywalny zapach
    khy
    17 września 2024 o 16:23
    Lagodna kobiecosc
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ladny, slodkawy, bardzo kobiecy zapach. Owoce sa tu zmiksowane z jasminem i wanilia w idealnych proporcjach, zaden skladnik nie meczy i nie drazni. W ogole Fame EDP ma w sobie jakas taka lagodnosc, nosi sie go bardzo przyjemnie i czlowiek ma ochote na zwolnienie tempa zycia i wyciszenie. Jedyna wada jest to, ze dosc szybko przestaje go na sobie czuc wyraznie (a uwielbiam otaczac sie takim zapachowym oblokiem ;-)) ).
    Inne

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie