Serum do twarzy

Yonelle H2O Infusion Hydro-Serum Hydro-serum infuzyjne

Yonelle H2O Infusion hydro-serum infuzyjne H2O 30ml

• 8 września 2023 o 12:07
    W moim przypadku świetny wybór
    Serum kupiłam z polecenia ekspedientki. Zakup okazał się dobrą decyzją. Dzięki temu produktowi pozbyłam się świecenia w strefie T. Serum stosuję rano i wieczorem. Dzięki niemu makijaż utrzymuje się dłużej i pozbyłam się kłopotliwego świecenia. Sķóra po zastosowaniu jest gładka. Wygodna pipetka ułatwia dozowanie produktu. Serum bardzo szybko się wchłania i nie ma poczucia lepkości po zastosowaniu. Cena rewelacyjna. Polecam wszystkim,którzy zmagają się z problemem cery mieszanej.
  • 8 czerwca 2020 o 12:20
    uważam, że skuteczne i warte polecenia
    Serum kupiłam w komplecie z rollerem do zabiegu mikronakłuwania w domu. Stosuję je obecnie codziennie wieczorem pod krem na noc, zabieg z rollerem przeprowadzam dwa razy w tygodniu. Moja bardzo sucha cera została ujędrniona, odżywiona, nawilżona. Rano wyglądam na wypoczętą, pełną blasku, skóra jest lekko napięta. Mam wrażenie, że zmarszczki na twarzy zmniejszyły się. Otrzymuję komplementy, że ładnie i kwitnąco wyglądam:) Stosuję je na zmianę z innym serum z tej firmy. Oczywiście, nie omijam szyi i dekoltu. Produkt jest bardzo wydajny, jedna pipetka wystarczy na twarz, szyję i dekolt. Opakowanie zużyłam w trzy miesiące, przy codziennym stosowaniu. Używam równocześnie kilku kosmetyków z tej serii. Polecam!!!
    wrola1
    14 maja 2018 o 18:27
    face freshener
    Dwa lata zajęło mi w sumie testowanie tego serum. Pierwsze podejście było zdecydowanie gorsze, bo nie widziałam żadnych efektów, choć mam wrażenie, że każde serum hialuronowe jest trudne we współpracy (konsystencja, wchłanianie, działanie). Sęk w tym, żeby dopasować je do preferencji. Drugie, obecne, jest lepsze, a gdyby nie ta horrendalna cena, miałabym ochotę na trzecie, co mi samej podpowiada, że nie spisuję go na straty, a raczej widzę potencjał. Trudno jest ocenić coś jednoznaczne i obiektywnie, kiedy kilka produktów mieszasz i łączysz w różnych kombinacjach. Tak było też w przypadku tego serum, dlatego żeby móc choć cokolwiek napisać na jego temat postawiłam w ostatnim czasie na pielęgnację basic - tonik + esencja + serum. I to wszystko. O dziwo, wystarczało mi to, nie czułam, żeby skóra była przesuszona, ale zważywszy na porę roku to całkiem zrozumiałe, latem krem bywa zbędny. Ciekawostką dla nie była konsystencja serum, za pierwszym razem gęstsza, jakby żelowa, a teraz całkiem wodna, nie wiem skąd ta różnica. Nakładałam na jeszcze mokrą twarz i wmasowywałam i wklepywałam, aż do wchłonięcia. Dosyć żmudne, bo to nie jest kosmetyk który momentalnie znika pod palcami, ale przy odpowiedniej ilości gładkość i napiętość zyskuje się od razu (jak skóra dziecka). Rano (bo nakładałam go zwykle na noc,niestety nie jest zbytnio make up friendly) wygląda się po prostu świeżo. Efekty nie są spektakularne, nie wyprasował mi czoła i nie wygumkował kurzych łapek, ale cera wygląda zdrowo, jest ciut napięta, odrobinę rozjaśniona, a pory zwężone. Dlatego traktuję go jako taki' face freshener'. ;) Bardzo lekki i nie zapychający, ale warty uwagi. Nie dam mu 5*, przede wszystkimcena jest bardzo wysoka, ale jego progresywne działanie brzmi tak obiecująco, że rozważę w przyszłości ponowne kupno, w końcu widzę działanie, subtelne, ale jednak, ma świetny skład, jest polski.

Zobacz także inne Serum do twarzy