Serum do twarzy

Feel Free Anti-aging

Staria
    26 listopada 2024 o 13:05
    Moje odkrycie
    Nie lubię zbyt rozbudowanej pielęgnacji, natomiast to serum zagościło u mnie na stałe. Bardzo ładnie wygląda na półce - drewniana zatyczka dodaje szyku Łatwo się je stosuje- pompka dozuje bez zarzutu, serum jest lekkie, szybko się wchłania. Daje oczekiwane uczucie ulgi na twarzy, ponadto skóra jest gładka i aksamitna w dotyku. Podoba mi się jego zapach- taki nieco "surowy" kojarzy mi się z zapachem naturalnych kosmetyków. Do tego bardzo dobry skład i atrakcyjna cena. Używam według potrzeb, 1-2 x dziennie, solo albo pod krem. Jedyny minus to wydajność: z powodu regularnego stosowania za szybko znika :-) *Zauważyłam że kolor serum różni się w zależności od partii. Zmian właściwości nie zaobserwowałam. Polecam
  • 28 września 2022 o 23:09
    Dobre naturalne serum w atrakcyjnej cenie
    Używałam jedno opakowanie przez około 3 miesiące. Prawie codziennie nakładałam serum na noc przed kremem i na całą twarz. Rano skóra była wypoczęta i gładka. Działanie kwasu hialuronowego w moim przypadku zauważalne. Plusem są naturalne składniki. Zapach jest delikatny i również naturalny, lekko ziołowy. Uważam, że produkt jest wydajny i w cenie ok. 20 zł za opakowanie zdecydowanie warto je wypróbować. *Mam cienką skórę normalną/mieszaną i dosyć szarą karnację.
    Zalety:
    • nawilża, dobrze działa
    • dobra cena ok. 20 zł w drogerii
    • dostępność (Hebe)
    • nienachalny zapach
    • ładne opakowanie
  • 26 kwietnia 2022 o 10:52
    Nice:))
    ✅ Zapach dość dziwny, zielony, cytrusowy ✅ Konsystencja lekkiego kremu ✅ Naturalny skład ✅ Serum zawiera ekstrakt z aloesu wysoko w składzie, ponadto olej z granatu, olej arganowy, kwas hialuronowy i ekstrakt z owsa ✅ Wchłania się bardzo szybko, nie mazia się, pozostawia naprawdę solidną warstwę, którą czuć na skórze jak opatrunek :) ✅ Nawilża, odżywia, rozjaśnia skórę, wyrównuje koloryt, nadaje skórze miękkość i gładkość ✅ Cena niska jak na to działanie ✅ Wystarcza na dobre kilka miesięcy ☑ Jedyny minus to pompka, która nie daje rady pompować pod koniec opakowania, musiałam coś wymyślić :(
    Zalety:
    • Zapach dość dziwny, zielony, cytrusowy
    • Konsystencja lekkiego kremu
    • Naturalny skład
    • Serum zawiera ekstrakt z aloesu wysoko w składzie, ponadto olej z granatu, olej arganowy, kwas hialuronowy i ekstrakt z owsa
    • Wchłania się bardzo szybko, nie mazia się, pozostawia naprawdę solidną warstwę, którą czuć na skórze jak opatrunek :)
    • Nawilża, odżywia, rozjaśnia skórę, wyrównuje koloryt, nadaje skórze miękkość i gładkość
    • Cena niska jak na to działanie
    • Wystarcza na dobre kilka miesięcy
    Wady:
    • Jedyny minus to pompka, która nie daje rady pompować pod koniec opakowania, musiałam coś wymyślić :(
  • 7 kwietnia 2022 o 17:39
    przyjemniaczek
    Lekkie, szybko wchłaniające się serum. Ma certyfikat ECOCERT = także skład naturalny, ekologiczny Uwaga dla uczulonych! Z Aloesem! Ładnie uspokaja ściągnięcie twarzy. Wspomaga skórę w jej naturalnym wytwarzaniu elastyny i kolagenu. Skóra po jego zastosowaniu jest dobrze nawilżona i promienna.
    Zalety:
    • wydajne
    • niweluje zaczerwienienia skóry
    • wspomaga produkcję elastyny i kolageny (anti-aging)
    • naturalny skład
    Wady:
    • niestety pipeta nabiera bardzo małą ilość serum, przez co muszę co chwilę ponownie zamaczać ją w butelce (ale to pewnie akurat tak mi się trafiło)
  • 1 października 2021 o 13:31
    Bardzo dobre serum, które sprawdzi się również jako lekki krem.
    Opakowanie produktu to szklana buteleczka z mlecznego szkła pokryta minimalną grafiką - delikatne napisy i mały listek. Zakryta jest drewnianą zatyczką i posiada pompkę, która pozwala na bezproblemowe i higieniczne dozowanie produktu. Serum ma biały kolor i przyjemną konsystencję lekkiego kremu, która łatwo rozprowadza się po skórze, jednocześnie ani nie spływa ani jej nie obciąża. Zapach jest jedynym minusem tego produktu - dość specyficzny trochę ziołowy, trochę słodki, trochę tłusto-metaliczny i bardzo ciężko go określić. Na szczęście nie utrzymuje się zbyt długo na twarzy ani nie jest na tyle mocny, żeby przeszkadzał mi strasznie podczas aplikacji. Duży plus za skład i działanie, które ogromnie przypadło mi do gustu - serum przynosi uczucie nawilżenia, ukojenia i odświeżenia, dodatkowo sprawdzał mi się zarówno pod wszelakie kremy i makijaże jak i solo w roli lekkiego kremu, kiedy moja skóra nie potrzebowała dodatkowej dawki nawilżenia. Jednocześnie nie zapychał (a mam skórę trądzikową), nie podrażniał, nie obciążał i nie uczulał. Moim zdaniem jest warty wypróbowania (chyba, że ktoś używa jedynie bezzapachowych kosmetyków) i sama z pewnością wrócę do niego ponownie.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    • dobrze zgrywa się z makijażem