Szczotki do włosów

Franck Provost Elite, Szczotka do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 15 kwietnia 2025 o 11:48
    za tę cene ok ale to nie tangle teezer
    Szczotkę kupiłam bo przypomina troche tangle teezer ale jest od niej sporo tańsza więc się na nią skusiłam. Niestety nie daje takiego wygładzenia jak tangle nie rozczesuje tak dobrze , może się sprawdzić przy cienkich włosach które się nie puszą, moje się puszą i potrzebują mocnego wygładzenia. Szczotka za to nie wyrywa mi włosów i ich nie łamie. Szczotka jest bardzo poręczna i wygodna w użyciu, łatwo się ją czyści . Igiełki w szczotce faktycznie dosyć szybko się wyginają dlatego uważam że wykonanie jest bardzo średnie. Raczej nie kupie ponownie to bedzie moje pierwsze i ostatnie opakowanie tego produktu. Są lepsze szczotki.
  • 10 lipca 2024 o 13:23
    Szczotka do włosów
    Szczotka ma ładny kolor, wygląda estetycznie. Natomiast przez włosie jakie posiada do rozczesywania włosów ciężko je rozczesać. Jest jakby trochę za słaba, mam wrażenie ze nie dochodzi do każdego miejsca. Mam włosy raczej cienkie, po pielęgnacji nabierają objętości i są łatwe w rozczesywaniu, ale ta szczotka nie spełnia moich oczekiwań. Po użyciu innej włosy są tez ładnie podniesione, odbite od nasady, tutaj niestety nie ma tego efektu. Po wyjściu na dwór, potargane przez wiatr, nie ma szans wgl na rozczesanie ich tym produktem.
  • 22 listopada 2022 o 16:23
    Naprawdę dobrej jakości
    Szczotkę kupiłam jakiś rok temu w drogerii Rossman. Szukałam czegoś delikatnego do rozczesywania moich rzadkich i lichych włosów. Szczotka jest wykonana z dobrej jakości materiałów nie wiem skąd takie opinie że to chinszczyzna . Szczotka jest lekka dobrze trzyma się w dłoni. Ząbki są miękkie jak by wykonane z sylikonu. Szczotka nie drapie skóry głowy. Szczotka dobrze rozczesuje moje włosy . Szczotka posiada ergonomiczny kształt który idealnie wpasowuje się w moją dłoń. Szczotka jest delikatna nie wyrywa włosów. U mnie się sprawdza.
    Zalety:
    • Polecam
    • Ergonomiczny kształt
    • Ładny wygląd
    • Lekka
    • Nie drapie skóry głowy
    • Nie szarpie
    • Nie wyrywa włosów
    • Wykonana z dobrej jakości materi
    Azuyano
    12 czerwca 2022 o 23:58
    A mogło być tak dobrze...
    W sumie kupiłam ją, gdy mój ulubiony Tangle Teezer zapodział się przed kilkudniowym wyjazdem. Wiadomo, że nierozczesane włosy ciężko ujarzmić, więc poleciałam do Rossmanna, kupiłam i co? Przystępna cena i marka podpowiadały mi, że być może taniej nie znaczy gorzej. Niestety, ale serduszkiem zawsze będę za moim Teezerem. Komu mogę ją polecić? Osobie, która lubi mieć ich kilka, nie ma plączących się czy puszących włosów. Jest idealna na wycieczki czy szafkę pracowniczą do przeczesywania włosów. Cena mogłaby być nieco niższa lub powinna być jakaś informacja, że szczotka nie radzi sobie z gęstszymi czy grubszymi włosami. Nie kupuje się szczotek na miesiąc czy dwa, raczej myślimy iż zostanie z nami te dwa, trzy lata. Sądzę, że mój egzemplarz tyle wytrzyma, jeśli jednak będzie wykorzystywany sporadycznie.
    Zalety:
    • Zalety:
    • niska cena w porównaniu do Teezerów
    • łatwo się ją czyści
    • leciutka jak piórko
    • gładkie włosy
    • masaż skóry głowy
    Wady:
    • Wady:
    • słabo rozczesuje moje gęste i grube włosy
    • ząbki po kilku użyciach są wygięte
    • moje włosy mają tendencję do puszenia, po rozczesaniu muszę je wiązać, bo
    • inaczej źle to wygląda
  • 4 września 2020 o 10:36
    Idealne rozczesanie
    Szczotkę użytkuję już od kilku lat. Idealnie rozczesuje moje długie włosy. Dzięki niej moje problemy z wiecznie poplątanymi włosami zniknęły. Ma wygodną rączkę. Łatwo się myje. Idealna w użytkowaniu. Nie ciągnie, w związku z czym czesanie włosów jest przyjemnością.
    Zalety:
    • wygląd
    • praktyczność
    Wady:
    • nie ma