L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care, Kuracja wzmacniająca, Szampon pielęgnacyjny do osłabionych i delikatnych włosów

Stara wersja produktu

• 20 listopada 2019 o 11:09
    Trochę obciąża
    Kupiłam na promocji w Rossmannie, bo cena zaporowa. Ma bardzo ładny, oryginalny zapach, dobrze się pieni, ale włosy szybko się po nim przetłuszczają, natomiast po umyciu są takie sztywnawe. Efektu wzmocnienia nie zauważyłam, ale raczej po szamponach się tego nie spodziewam. Nie mogę polecić, bo cena jest zdecydowanie za wysoka jak na przeciętny produkt.
    • dobrze się pieni
    • brak efektów
  • 16 lipca 2019 o 23:18
    Nie dla mnie
    Niestety brak efektow wzmacniajacych wlosy szybko sie przetluszczaja , mam wrazenie ze po umyciu sa szorstkie. ciezko je rozczesac. Spodziewalam sie czegos wiecej, plus to opakowanie i podoba mi sie zapach
    • Brak efektow
  • 30 czerwca 2019 o 12:12
    Świetny produkt
    Fantastyczny szampon - bardzo wydajny, dość delikatny, dobrze się pieni, wg mnie ma ładny ziołowy zapach. Mam cienkie włosy z tendencją do puszenia i przetłuszczania się, w moim odczuciu ten szampon nieco przedłuża ich świeżość i nie wzmaga puszenia jak niektóre ziołowe szampony. Nie zauważyłam jego wzmacniających właściwości. Jeżeli na dłuższą metę nie sprawdzą się u mnie szampony w kostce, to chętnie zakupię go ponownie. Odżywka z tej serii jest również bardzo dobra i dopełnia działanie szamponu.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Skutecznie i delikatnie oczyszcza
    • Ładny ziołowy zapach
    Wady:
    • Zbyt wysoka regularna cena
  • 10 maja 2019 o 18:01
    Mydło do wlosow
    Wiązałam duze nadzieje z tym szamponem. Mam przetłuszczające sie włosy i do tego cienkie. Produkt mnie jednak rozczarował. Myje bardzo delikatnie, nie obciąża wlosow ale także ich nie unosi. Przetłuszczają sie rownie szybko co i bez tego szamponu także dla mnie totalny przeciętniak.
    Zalety:
    • Nic?
    Wady:
    • Nie unosi wlosow
    • Nie odświeża
    • Nie myje dokładnie.
    ketii
    20 grudnia 2018 o 23:56
    fantastyczny
    Pierwszy raz spotykam się z takim wydajnym szamponem a posiadam długie włosy. Szampon sprawia, że włosy są długo świeże pachnące a przy tym nawilżone. Buteleczka z pompką ułatwia dozowanie szamponu jest bardzo wygodna, Cena jest bardzo adekwatna do tego jak długo mamy szampon i jak on działa będę na pewno wracać do niego.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza włosy
    • zapach który się długo utrzymuje
    • jest bardzo wydajny
    • wygodna buteleczka
    • nie podrażnia skóry głowy