Korektory pod oczy

Miss Sporty Insta Glow, Concealer Rozświetlający korektor pod oczy

Miss Sporty Insta Glow korektor rozświetlający do twarzy 001 Radiant Light 1,36ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 sierpnia 2021 o 20:43
    Nie wyróżnia się.
    Kosmetyki do makijażu z Miss Sporty znam dobrze i co jakiś czas do nich wracam, żeby przetestować coś nowego. Jakiś czas temu zdecydowałam się na ten korektor, bo akurat poprzedni mi się skończył. Czy jestem z niego zadowolona? No właśnie nie do końca. Korektor znajduje się w plastikowym opakowaniu z różową zakrętką. W środku mamy pędzelek i to przez niego wydobywa się produkt. Trzeba przekręcić opakowanie, aby korektor wypłynął z pędzelka. Pomysł ciekawy, ja jeszcze nie miałam korektora z taką formą aplikacji. Ma ona też jednak swoje minusy, bo ciężko odmierzyć odpowiednią ilość. Czasem wypływało za dużo, a czasem za mało. Wydaje mi się, że ta nietypowa aplikacja jest powodem małej wydajności. Korektor skończył mi się szybko, chyba jeszcze nie spotkałam się z podobnym, który by zaraz się skończył. Czasami używałam tego pędzelka do zaaplikowania korektora, ale nie do końca podobał mi się efekt, więc wolałam wklepać go gąbką. Wybrałam odcień 001 Radiant Light i to był dobry wybór, bo kolor pasował do mojej bledszej wtedy cery, ładnie się stapiał i nie było jakichś nieestetycznych plam. Konsystencja typowa dla tego typu produktów, bardziej jednak lekka. I takie też jest krycie - lekkie, które delikatnie da się stopniować, ale trzeba uważać z ilością. Jak nałożyłam go za dużo to zauważyłam, że lubił się czasem warzyć i rolować, mimo dobrej kondycji skóry wokół oczu. To nie jest taki produkt, który całkowicie zakryje cienie. Coś tam zakryje, ale nie wszystko. Jeśli chodzi o efekt rozświetlający to niestety go nie zauważyłam. Na pewno nie wygładza zmarszczek, ale też ich nie uwydatnia. Nie podrażnia i nie uczula, ja nie miałam z nim żadnych takich problemów. Jeśli chodzi o trwałość to tutaj jestem zadowolona. Produkt utrzymywał się wystarczająco długo, tutaj jest okej. Według mnie korektor jest w miarę dobry, ale niczym się nie wyróżnia. Nie kryje do końca, ale też nie można powiedzieć, że nic nie robi. Nie jest to na pewno mój ulubieniec, ale widziałam też dużo gorszej korektory. Raczej nie wróciłabym do niego ponownie, szukam dalej swojego ulubieńca.
    Zalety:
    • Lekkie krycie (będzie odpowiedni dla osób nie mających dużych problemów z cieniami).
    • Nie uwydatnia zmarszczek.
    • Nie podrażnia i nie uczula.
    • Trwałość.
    Wady:
    • Nie zakrywa cieni w całości.
    • Nie zauważyłam efektu rozświetlenia.
    • Mało wydajny, szybko się kończy.
    • Przy nałożeniu większej ilości czasem się warzy i roluje.
  • 18 lutego 2021 o 9:23
    Meh.
    Korektor ma aplikator w formie pędzelka przez którego wypływa produkt. Nie da się zbytnio zapanować nad ilością wypływającego korektora przez co jest on zwyczajnie mało wydajny. Jeśli chodzi o działanie to jest jak najbardziej na plus. Średnie krycie, ale lepsze takie niż żadne. Dodatkowo łatwo trafić z odcieniem. Ocena niska właśnie z powodu aplikatora, który nie dozuje zbyt skutecznie produktu. A, no i warto również wspomnieć o braku obiecywanego rozświetlenia.
  • 7 października 2020 o 0:46
    Nie wart zachodu i pieniędzy.
    Korektor od Miss Sporty dedykowany był pod oczy. Miał lekko kryć i rozświetlać i tu jest spełniona obietnica. Krycie lekkie i tu powiem, że w miarę ok. Akceptowalne. Jednak aplikacja i jego uklepywanie (bo tym pędzelkiem da się wyłącznie nałożyć), to masakra. Strasznie się roluje i waży pod oczami i w innych częściach skóry. Nie kosztował mnie jakoś dużo, ale i tak nie wart jest tej ceny. Kosmetyk miał bardzo nie przyjemny zapach i bardzo on się 'rzucał' w nozdrza. Niby produkt szybko się kończy, a gdy opakowanie rozbroiłam było w nim pełno korektora. Takiego czegoś to ja nie lubię, Trudno w taki korektor przeciąć, czy otworzy. Jest to okropne w taki sposób marnotrawstwo, a ja tego nienawidzę.
  • 6 czerwca 2020 o 15:25
    Korektor w pędzelku
    Korektor sam w sobie dobry , wybrałam idealny odcień do mojej cery . Fajnie ze ma pędzelek ułatwia nakładanie na niedoskonałości na twarzy . Jedyny minus mało wydajny , kilka razy użyjesz i już jest pusty . Cena bardzo dobra , często w promocji w drogeriach.
    Zalety:
    • Dobrze kryje .
    Wady:
    • Małe opakowanie , mało wydajny
    Kendi12
    16 września 2019 o 21:31
    Super produkt
    Skusiła się na niego podczas rossman'owej promocji. W sumie nie liczyłam na zbyt wiele, ponieważ nie bardzo lubiłam się z marką miss sporty, ale postanowiłam dać mu szansę i tuu ku mojemu zaskoczeniu sprawdził się rewelacyjnie. Pięknie stapia się z podkładem, zakrywa sińce i oznaki zmęczenia pod oczami. Ładnie kryje można to krycie zbudować i póki co cały czas mi służy. Konsystencja jest również fajna, kolor 001 świetnie rozświetla, ale nie jest też to efekt szokujący, nie wysusza. W tym przedziale cenowym jest godny polecenia.
    Zalety:
    • krycie
    • konsystencja, kolor