Kremy uniwersalne

Eveline Cosmetics Hyaluron Expert 30+, Ultranawilżający krem - koncentrat na dzień i na noc

Bekace
    11 sierpnia 2023 o 11:06
    Dla mnie produkt ideał
    Jak dla mnie krem idealny. Pięknie wygładza, skóra wyraźnie nawilżona, bardziej jędrna. Zauważyłam spłycenie mojej zmarszczki nosowo wargowej, która była moim utrapieniem. Polecam z całego serca
    Ewi1990
    10 października 2022 o 1:50
    Bardzo dobry krem
    Krem zamknięty jest w estetycznym, szklanym słoiczku. Ma kremowo żelową konsystencję i przyjemny zapach. Produkt wchłania się bardzo szybko i przynosi natychmiastowe nawilżenie. Można go stosować na dzień i na noc. Sprawdza się super także jako baza pod makijaż. Produkt jest wydajny.
  • 15 października 2021 o 12:37
    Świetny krem dla skóry wrażliwej po 30roku życia
    Do mojej pielęgnacji twarzy na stałe zagościły kosmetyki bio. Kocham je za naturalny skład i efekty które naprawdę widać. Zakupiłam wegańskie krem na dzień i noc bio Evelkne Hyaluron Expert. Czas biegnie... zegar tyka a nasza skóra staje się mniej jedrna i nawilżona. Czas zadbać o siebie, zwłaszcza po 30stym roku życia. Moja skóra jest skłonna do podrażnień i wrażliwa. Dlatego pierwsze co przeanalizowałam skład kremu, który wypada całkiem dobrze. Bazuje on na 6 formułach kwasu hialuronowego w tym 100% biozgodnej formy bioHya50. Zawiera Actipeptide skutecznie poprawiając elastyczność skóry oraz Acacia Collagen z działaniem regeneracji i wzmocnienia. Woda kokosowa wygładza i przywraca skórze blask. Bio Aloes łagodzi podrażnienia. Krem zamknięty jest w sloiczku o pojemności 50ml. Na przodzie etykiety widnieje informacja o nazwie kremu oraz jego przeznaczeniu. Głęboko nawilzajacy Krem-Eliksir na pierwsze zmarszczki. Krem przeznaczony jest do każdego rodzaju cery w tym wrażliwej. Posiada delikatną konsystencję, daje wrażenie naprawdę dobrego nawilżenia, gdyż szybko się wchłania i nie pozostawia skóry z uczuciem ściągnięcia. Cudownie też przyjmuje kosmetyki do makijażu. Partie suche jak okolice nosa i ust zostały ukojone i dobrze nawilżone. Jestem zadowolona z efektów kremu gdyż skóra stała się bardziej promienna i niepieta. Cena jest atrakcyjna jedynie 19.90zl
  • 22 stycznia 2021 o 15:29
    Taki sobie
    Krem jakich można znaleźć wiele, niczym szczególnym się nie wyróżnia, dlatego nie kupię go ponownie. W sumie jakoś nawilża, ale nie wpływa na pierwsze zmarszczki.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • nawilża na zbyt krótki czas (na pewno nie można powiedzieć, że jest "ultranawilżający")
    • nie zauważyłam żadnego wygładzenia czy innego wpływu na zmarszczki
  • 30 grudnia 2020 o 13:24
    U mnie się nie przyjął - skończyło się reakcją uczuleniową
    Używa od:próbka
    Krem w postaci próbek stosowałam jako nocną pielęgnację. Sam produkt ma dość przyjemny orzeźwiający zapach. Niestety nie należy do kremów typu lekkiego i czuć go na twarzy po nałożeniu dlatego postanowiłam, że lepiej nada się na noc. Niestety nie zgrał się z moją skórą, gdyż po pierwszym użyciu wywołał reakcję uczuleniową i nie mogę go używać. Dodam, że nigdy dotąd żaden inny krem nie spowodował u mnie reakcji alergicznych. Nie posiadam skóry wrażliwej i zazwyczaj jestem odporna na różne składniki, jednak w przypadku tego kremu reakcja była natychmiastowa. Uważajcie.