Palety do konturowania

Bielenda Highlight & Contour, Pink, Rozświetlacz do twarzy

• 27 marca 2024 o 9:28
    Super kosmetyk
    Rozświetlacz znajduje się w małej szklanej buteleczce o pojemności 15 ml, ma pompkę do dozowania i konsystencję gęstą, kremową. Bardzo dobrze się rozprowadza i długo utrzymuje na twarzy, daje delikatny połysk. Rozświetlacz jest bardzo wydajny i bardzo łatwo rozprowadza się na skórze. Dobrze łączy się z innymi kosmetykami kolorowymi.
  • 3 maja 2023 o 9:17
    Nie polubiłam się z nim
    ✔️Rozświetlacz znajduje się w małej szklanej buteleczce o pojemności 15 ml. Również jest bardzo wygodna pompka co bez problemu działa. ✔️Produktu konsystencja jest całkiem gęsta i dość kremowa, ci bardzo łatwo i dobrze rozprowadza się na skórze. ✔️Po wyciśnięciu jest czuć taki delikatny zapach jak by podchodzący pod kwiatowy. ✔️Produkt całkiem długo utrzymuje się i bardzo dobrze łączy z innymi kosmetykami.
    rerith
    11 kwietnia 2021 o 14:03
    Mój ulubiony
    Rozświetlacz do twarzy Bielenda Highlight & Contour Pink kupiłam całkiem przypadkiem. Był akurat na promocji i pomyślałam, że warto spróbować, a nuż trafiłam na coś fajnego. I tak właśnie było. Rozświetlacza używam jako różu i świetnie się w tej wersji sprawdza. Jest gęsty, o kremowej konsystencji. Bardzo dobrze się rozprowadza i długo utrzymuje na twarzy. Delikatny połysk dodaje świeżości i lekkości. Wygodne jest też użycie: pompka pomaga nałożyć wystarczającą ilość kosmetyku, który swoją drogą jest bardzo wydajny. Zakup rozświetlacza do twarzy Bielenda Highlight & Contour Pink to był mój strzał w dziesiątkę, szkoda tylko, że obecnie nie jest on już dostępny w sklepach.
    • kolor
    Drogeria Natura
    Iwona_C
    1 czerwca 2020 o 18:51
    Jako róż sprawdza się idealnie.
    Rozświetlasz zakupiłam wiele miesięcy temu, zaciekawił mnie nietypowy kolor i inna niż zazwyczaj stosuje forma aplikacji. Kosztował mnie niewiele bo trafił mi się produkt z naklejką tester, ale jest to pełnowymiarowe opakowanie które pozbawione zostało kartonika ochronnego. Opakowanie w formie szklanej malej ale masywnej buteleczki przez którą widoczna jest zawartość. Jako dozownik została zastosowana wygodna pompka, która idealnie odmierza niewielką ilość kosmetyku. Posiada ona blokadę zapobiegającą samoistnemu uwolnieniu się zawartości , oraz przezroczystą zatyczkę. Szata graficzną jest minimalistyczna ale zawiera wszelkie niezbędne informacje. Pojemność niewielka 15ml, ale rozświetlacz jest mega wydajny i chyba nie sposób go zużyć przed końcem daty przydatności. Mnie pozostało bardzo dużo w opakowaniu, ale spowodowane to jest faktem że używam go naprzemiennie z innymi rozświetlaczami. Konsystencja jest mocno kremowa, po wyciśnięciu nie rozlewa się za to bardzo łatwo rozprowadza się na skórze. Zapach jest intensywny, delikatnie ostry kwiatowo pudrowy. Kolor rzadko spotykany, mocno nasycony wyrazisty róż, z perłową poświatą. Początkowo obawiałam się ze nie będzie dobrze współgrał z odcieniem mojej ciemniejszej karnacji, ale tak mi się spodobał że musiałam go wypróbować. Jest to produkt który musiałam nauczyć się używać zarówno ze względu na ilość jak i formę aplikacji. Pierwsze podejścia mnie zadowalały, ale z czasem nabrałam wprawy i efekt końcowy w pełni mnie satysfakcjonował.Do jednorazowego zastosowania wystarczy niewielka kropelka rozświetlacza, choć oczywiście siłę koloru można stopniować. Początkowo rozprowadzałam go za pomocą wilgotnej gąbki, ale z czasem kiedy bardziej się z nim zaprzyjaźniłam bezproblemowo nakłada mi się go palcem. Na skórze kolor jest o wiele delikatniejszy niż w opakowaniu, nadaje ładny jasnoróżowy chodny odcień. Nie widoczne są żadne drobinki brokatu a piękna równomierna błyszcząca tafla. Dobrze łączy się z innymi kosmetykami kolorowymi, przez cały czas jego stosowania nigdy mi się nie zwarzył, nie rolował i nie tworzył plam. Bardzo trwały nałożony rano aż do wieczora utrzymuje się w idealnym stanie. Ze względu na dość specyficzny kolor stosuję go wyłącznie jako róż do podkreślenia kości policzkowych, nawet nie pokusiłam się o sprawdzenie go na innych częściach twarzy jako rozświetlacza bo raczej wyglądało by to zbyt karykaturalnie.
    Zalety:
    • nietypowy odcień kolorystyczny
    • lekka kremowa konsystencja
    • intensywny i przyjemny zapach
    • nie zawiera drobinek brokatu
    • na buzi pozostawia piękną błyszcząca tafle
    • trwały na skórze utrzymuje się cały dzień
    • wygodny dozownik w postaci pompki z blokadą
    • szklana buteleczka z widoczną zawartością
    • mega wydajność
  • 5 lipca 2018 o 21:42
    Bielenda, Highlight & Contour, Pink, Rozświetlacz do twarzy
    Produkt zaciekawił mnie z uwagi na swój odmienny kolor, dość rzadko spotykany. zakup okazał się strzałem w 10. Muszę jednak przyznać że używam go raczej do podkreślania policzków i górnej części powieki niż jako rozświetlacz. Produkt dobrze się trzyma na twarzy nie rozmazuje się ani nie blaknie. Producent zaoferował nam świetne rozwiązanie albowiem produkt ten wyposażony jest w pompkę co ułatwia jego aplikacje, rozwiązało to również mój problem z dość częstym niszczeniem różu i pudrów w kamieniu, które często gdzieś się "rozwalą" Jeden niefortunny upadek i już po różu. Dozownik jest bardzo wygodny już przy lekkim naciśnięciu można wydobyć pożądaną ilość naszego rozświetlacza
    Zalety:
    • wygodny dozownik i opakowanie (szklane) produkt nie wylewa się podczas transportu,
    • piękny zapach
    • i rzadko spotykany kolor

Zobacz także inne Palety do konturowania