Palety do konturowania

Smashbox The Cali Contour Palette Paleta do konturowania

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 marca 2024 o 22:12
    Świetna miltipaletka do całego makijażu
    Jak dla mnie paletka która zastępuje osobno cienie , puder oraz konturowanie . Znajdziemy tutaj róż w błysku , bronzery , rozświetlacz i puder. Na wyjazd jest idealna . Wszystkie produkty są świetnie napigmentowane , więc bez obaw że trzeba się mocno namachać żeby coś na twarzy było widać . Mamy tutaj zarówno brąz chłodny jak i ciut cieplejszy - odpowiednią jest dla każdego typu urody . Jest bardzo wydajna - starczy na długo . W ciągu dnia nie zauważyłam żeby kolory się pościerały czy wyblakły . Tak samo z powiekami .Jestem bardzo na tak jeśli chodzi o nią .
    • Ilość kolorów
    • Funkcjonalność
  • 1 września 2023 o 13:03
    Cały makijaż w jednej palecie
    3 matowe i 2 perłowe pudry do modelowania, brązowienia i rozświetlania + 1 róż to paleta, dzięki której jestem w stanie ogarnąć cały makijaż. Idealna na wyjazdy, gdy nie muszę zabierać wielkiej kosmetyczki. Pudry do modelowania i rozświetlacze dodatkowo można wykorzystać jako cienie do powiek. Śliczne opakowanie ,solidne wykonanie i nie za duże, dlatego idealne w podróży. Produkty na palecie są trwałe i bardzo wydajne. Zdecydowanie polecam
    Zalety:
    • W jednej palecie wszystko do makijazu
    • Konsystencja
    • Jakość
    • Pigmentacja
    • Łatwość nakładania
    Wady:
    • Produkty matowe osypują się
  • 24 sierpnia 2023 o 7:28
    Musisz to mieć!
    Jak dla mnie ekstra! Mam tę paletkę już 3 lata i nie wiem czy kiedykolwiek się skończy :P Mam jasną karnację, ale kolory paletki pasują mi przez cały rok. Bronzer trzyma się na skórze calutki dzień. Rozświetlaczy używam sporadycznie, raczej jako cieni do powiek. Warta swojej ceny!
    Zalety:
    • Wszystko
  • 24 czerwca 2023 o 9:25
    Za każdym razem pod wrażeniem!
    Paletę mam już jakiś czas, początkowo trochę ja ignorowałam, na rzecz innych kosmetyków, aż któregoś dnia schowałam wszystkie inne do szuflady i została tylko Ona! Ta paleta jest świetna, idealna, dla każdego, załatwia mi 70%makijażu i zaoszczędza czasu w przekładaniu kosmetyków. Ma dwa bronzery, które ja uwielbiam mieszać, jeden zimy drugi neutralny Posiada idealny rozświetlacz do codziennego noszenie, nieprzesadzony, a kolor jest tak idealny do neutralnego koloru cery, że naprawdę go uwielbiam. Zgaszony róż w morelowowych podtonach, zawsze po ręką. Posiada puder fajny pod oczy i jeden iskrzący bronzero róż. Ogólnie ta paleta jest dopełnieniem każdej toaletki. Dodatkowo ma swietnej wielkości opakowanie, a w nim odpowiedniej gramatura produktów. Konsystecja kosmetyków typowo pudrowa, ale nie jest za sucha. Kosmetyki świetnie się blenduja. Mam wiele kosmetyków, ale naprawdę jestem oczarowana tak dobrze skomponowaną paletą i w zapasach już czeka kolejna. Jedyne co to zamieniłabym ten iskrzący produkt na roswietlajacy puder do omiatania całej twarzy i wtedy żadna inna paleta nie mogłaby się jej równać ;)
    Zalety:
    • Wszystko
    Marza97
    24 kwietnia 2023 o 11:15
    Fajna
    Paletę dostałam w prezencie na urodziny i jestem z niej zadowolona. Bardzo dobry pigment, fajne, bezpieczne kolory. Dobrze się blendują, nie tworzą plam. Uwielbiam kolor różu- różowo - brązowy, chłodny bardzo ciekawy kolor. Z bronzerow najczęściej korzystam z jaśniejszego koloru. Ciemniejszy używam w okresie wakacji gdy jestem opalona, ponieważ jest dla mnie za mocny na codzien. Da się wysmarować bardzo fajne konkurowanie tą paletką. Dodatkowo ma przydatne duze lusterko. Super sprawa podczas wakacji, wszystkie potrzebne kosmetyki do konkurowania w jednym opakowaniu, nic więcej nie potrzeba. Minus to cena, jest bardzo wysoka.
    Zalety:
    • pigment
    • kolory
    • lusterko w opakowaniu
    • odcien różu przepiękny