Palety do konturowania

Eveline Cosmetics Wonder Match, Face Contouring Palette Paleta do konturowania twarzy

Bodyland.pl
Eveline Cosmetics Wonder Match paleta do konturowania twarzy 01 10g
Pachnidelko
Eveline Cosmetics Wonder Match paleta do konturowania twarzy 01 10g
Eveline Wonder Match Paleta do Konturowania Twarzy 01
Eveline
Paleta do konturowania twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 lutego 2025 o 15:10
    Zachwyciła mnie od pierwszego spotkania:)
    Paletki do konturowania nr 2 używam na co dzień. Świetnie sprawdza mi się w pracy gdyż pozwala uzyskać bardzo naturalne wykończenie makijażu. Otrzymujemy tu zestaw czterech produktów zamknięty w jednym kompaktowym pudełku. Jest idealny do kosmetyczki, nie zajmuje wiele miejsca a ma wiele zastosowań. Bronzer, róż, rozświetlacz i puder poza swoim przeznaczeniem może jeszcze zastąpić cień i delikatnie podkreślić oko oraz łuk brwiowy. Bronzer o ciepłym odcieniu delikatnie podkreśla owal twarzy. Róż dość mocno napigmentowany w małej ilości ładnie podkreśla kości policzkowe, można go budować ale trzeba uważać żeby nie zrobić sobie krzywdy. Rozświetlacz to mój faworyt, ładnie rozświetla twarz wyglądając przy tym bardzo naturalnie. Puder wykończeniowy z efektem rozświetlającym u mnie sprawdza się w okolicy oka, rzadko używam go na całą twarz. Zawiera delikatne drobinki rozświetlające. Aplikacja jest łatwa i przyjemna. Pigmentacja, kolorystyka, łatwość nakładania, wszystko tutaj ze sobą współgra. Trwałość mogłaby być trochę lepsza ale za tą cenę się nie czepiam. Po miesiącu używania stwierdzam, że jest bardzo wydajna.
  • 26 stycznia 2025 o 12:24
    Uwielbiam
    Poręczne, plastikowe i eleganckie opakowanie idealne do zabrania w podróż. Mój odcień to 02. Mamy tu rozświetlający, satynowy puder wykończeniowy, satynowy bronzer, rozświetlający róż i rozświetlacz, które razem dają niesamowity i unikatowy efekt na policzkach. Mają cudownie gładkie i jedwabiste formuły oraz świetną pigmentację, którą można budować. Pachną czekoladą i są łatwe w aplikacji. Paleta sprawdza się do codziennego makijażu, ale będzie też świetna na wieczorne imprezy. Cudownie podkreśla policzki dając eleganki i drogi efekt. Wydajność bardzo dobra. Uwielbiam.
  • 29 listopada 2024 o 22:53
    Moja perełka do konturowania!
    Ta paleta to zdecydowanie moje odkrycie roku! W palecie znajdziemy bronzer, róż, rozświetlacz oraz rozświetlający puder. Bronzer ma ciepły odcień, nie da się nim zrobić krzywdy, można na spokojnie budować intensywność. Róż ma bardzo neutralny, delikatny odcień. Tutaj również możemy budować jego intensywność. Rozświetlacz za to najbardziej mnie zdziwił, oczywiście pozytywnie. Mocne rozświetlenie które mimo wszystko, nie wygląda "sztucznie". Puder zawiera drobne, błyszczące drobinki więc na pewno przypadnie do gustu osobom które lubią rozświetlenie. Ja na co dzień preferuję zwykłe matowe wykończenie ale na większe wyjścia jest idealny! Wszystkie odcienie po połączeniu świetnie ze sobą współgrają. Paleta idealnie nadaje się dla osób które lubią naturalne podkreślenie oraz dla tych, które lubią zaszaleć i mocniej podkreślić kontur :) No i kolejnym ogromnym plusem jest trwałość, nic się nie ściera w ciągu dnia.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Odcienie
  • 14 października 2024 o 15:13
    Marzenie!
    Eveline Cosmetics Wonder Match Palette to po prostu paleta marzenie! Naprawdę ta paletka jest absolutnie fantastyczna. Obie kolorystycznie wypadają tak, że każda karnacja znajdzie swój odpowiednik. Formuła produktów - brazera, rozświetlacza, różu jak i pudru jest tak jedwabiście gładka i łatwa w aplikacji, że pozwala na perfekcyjne podkreślenie konturu czy kości policzkowych. Brazer nadaje naturalnego, słonecznego wyglądu, róż pięknie ożywia cerę, dodaje jej takiego zdrowego blasku. Rozświetlacz uwielbiam, pięknie wygląda na skórze, zdecydowanie to on podbił najbardziej moje serce. Puder ma również ładne świetliste wykończenie. Opakowanie jest bardzo estetyczne i funkcjonalne, idealne do podróży jak i do codziennego użytku. Jestem ogromnie zachwycona ta paletka i gorąco ja Wam polecam.
    Zalety:
    • kilka produktów w jednym opakowaniu
  • 24 lipca 2024 o 15:31
    Myślałam, że sprawdzi się na wyjedzie
    Kupiłam paletkę w odcieniu 01. Przy mojej jaśniejszej karnacji jest idealna, ale sprawdza się również przy opaleniźnie. Opakowanie jest raczej z tych najtańszych, plastikowych. Mimo to ładnie się prezentuje. Ma kakaowy zapach, ale nie jest mocny. Uważam że kwadraciki z poszczególnymi produktami są odrobinę za małe. Trzeba uważać przy nabieraniu pędzlem. Formuły każdego z produktów są bardzo fajne. Mięciutkie i łatwe w aplikacji. Pigmentacja również jest z tych mocniejszych moim zdaniem. Niestety zawiodłam się w czasie podróży. Rozświetlasz rozsypał się i niełatwo było ogarnąć samą paletkę jak i kosmetyczkę. Ja raczej nie skuszę się na ponowny zakup tej paletki, ale tylko powodu wygody. Preferuję oddzielne produkty do konturowania.

Zobacz także inne Palety do konturowania