Palety do konturowania

Hean Happy Time Palette Bronzer & Highlighter Paletka do konturowania

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

MiiLily
    24 czerwca 2024 o 9:17
    Ok.
    Odcień mojej palety to 01 Calm. Niestety krótko używałam tą palętkę. Spadła mi raz i cały bronzer wraz z rozświetlaczem pękł. Posiadam jasna karnację - mój podklad to odcień - Revolution Colorstay 150 Buff . Zatem odcień bronzera jest dla mnie stanowczo za ciepły. Mimo to jest do wypracowania wystarczy lekką ręka z odpowiednim pędzlem go nakładać. Rozświetlacz ma złotą bazę. Przez tą złotą bazę nadaje też kolor na policzkach, nie moje klimaty. Mimo to produkt fajnie współpracuje z innymi kosmetykami, nie robi plam. Opakowanie plastikowe, przeciętne. Duża gramatura produktu - 18g. Jest to mój pierwszy produkt tej marki, mimo to nie zraziłam się do tej marki. Będe probować innych kosmetyków.
    Zalety:
    • Gramatura produktu
    • Dostępnośc
    • Jakość
    Wady:
    • odcień ( nie odpowiedni dla bladziochów)
    • trwałość w opakowaniu
    Drogeria Cocolita.pl
  • 14 maja 2024 o 19:40
    Fajne
    Bronzer którym nie zrobisz sobie krzywdy bo nie robi plam, rozświetlacz intensywny z bazą kolorystyczna ale ładny. Godne polecenia myślę że zarówno na początek z makijażem i dla bardziej zaawansowanych.
  • 29 kwietnia 2023 o 9:24
    Może być, ale szału nie ma. 2,5/5
    Oceniam odcień 01 Calm. Chociaż 01 to jaśniejszy wariant kolorystyczny , to nie nadaje się on dla bladziochów. Posiadam jasną karnację (mniej więcej na poziomie 110 Maybelline Fit Me, który jest dla mnie odrobinę za jasny), ale nie jestem "córką młynarza" i rozświetlacz jest za ciemny. Gdy padają na niego promienie słońca i patrzę na twarz od boku, to wygląda ładnie, ale nie prezentuje się dobrze, gdy patrzy się na twarz na wprost, ponieważ ją przyciemnia. Jak mnie przyciemnia, to co dopiero osoby o alabastrowej cerze. Przydałby się jeszcze jeden wariant kolorystyczny palety komplementujący naprawdę jasne cery. Rozświetlacz daje efekt pudrowej tafli bez większych drobin. Nie wygląda to luksusowo, ale też nie daje po oczach bazarem ;) Jest to efekt za słaby na większe wyjście, ale trochę za mało subtelny na oficjalne, eleganckie okazję. Myślę, że zaspokoiłby moje potrzeby w liceum do makijażu do szkoły, gdy lubiłam, żeby było go widać, ale bez przesadnej tapety. Byłby to dobry standard, ale te kilka lat temu, na chwilę obecną jest wiele lepszych rozświetlaczy na rynku i ten od Hean nie zdaje już egzaminu. Rozświetlacz posiada złoty odcień, jeśli właśnie taki kolor rozświetlenia lubicie, to bardziej rekomenduje rozświetlacze My Secret. Bronzer jest mocniejszą stroną tej palety. Posiada ładny, chłodny odcień, który dobrze sprawdzi się do konturowania. Nie jest jednak trupio zimny, dlatego nadaje się również do mniej zaawansowanego konturowania ;) Jest raczej przyjazny użytkownikowi, w miarę łatwo go rozetrzeć. Nie jest jednak tak bezproblemowy jak np. Hoola Lite od Benefitu. Jeśli ktoś ma ciężką rękę, to może sobie pacnąć plamę na policzku. Hean muszę nakładać w skupieniu, a nie beztrosko mazać dużym pędzlem po policzkach. Lubię nakłądać sporo bronzera na policzki używając pędzla do pudru, ponieważ mam dużą i szeroką twarz, bronzer Happy Time daje radę, ale jest trochę zbyt trudny w rozcieraniu i ciutkę za zimny do takiej aplikacji. Natomiast to standardowego podkreślania kości policzkowych i szczęki przy użyciu pędzla przeznaczonego do bronzera, powinien się sprawdzić. Brozner jest w odczuciu trochę kredowy, w miarę zużywania produktu na jego powierzchni zaczynają pojawiać się grudki. Nie wpływa to na aplikację produktu na twarz, ale patrzenie na kosmetyk w opakowaniu nie cieszy oka. No nie jest w odczuciu jak produkt luksusowy, nie ma co się oszukiwać. Trwałość zarówno bronzera, jak i rozświetlacza jest w porządku. Trochę bledną w ciągu dnia. Dobrze współpracują z innymi produktami do makijażu (podkład, puder, róż). Opakowanie jest brzydkie, plastikowe i niezbyt solidne. To byłby dobry produkt, taki na czwórkę, ale w 2016 roku. Moim zdaniem standardów 2023r. nie spełnia. Ale bublem nie można go nazwać.
  • 7 lutego 2023 o 20:32
    Bardzo przyjemna
    To pierwsza moja paletka z Hean. Opakowanie proste, plastikowe, mogłoby być nieco lepszej jakości. W środku dwa dużej wielkości kosmetyki - bronzer o neutralnym odcieniu i rozświetlacz. Produkty te fajnie mi się sprawdzają, bronzer jest dobrze napigmentowany, szybko i łatwo się blenduje, jest dość trwały, podobnie z rozswietlaczem który nadaje dość naturalny blask i można budować jego intensywność. Kosmetyk bardzo wydajny.
    PK1020
    21 czerwca 2022 o 13:13
    Ulubiony zestaw
    Paletka do konturowania od Hean to mój ulubiony produkt, ponieważ ma ładnie dobraną kolorystykę. Ciepła barwa bronzera i rozświetlacza sprawia, że cera po ich aplikacji nabiera ładnego, pełnego blasku kolorytu. Produkty bardzo łatwo się aplikuje, są dobrze napigmentowane. Paletka jest duża, więc na bardzo długo wystarcza. Opakowanie jest poręczne, aczkowiek na podróż zbyt duże. Cena produktu to ok. 30zł, ale bardzo często można ją kupić w cenie promocyjnej -40%. Produkt jest bardzo dobrej jakości.
    Zalety:
    • 1. Dobrze napigmentowany
    • 2. Ładnie dobrana kolorystyka
    • 3. Wydajny

Zobacz także inne Palety do konturowania