Dermaglin, Maseczka do stóp ze skłonnością do pocenia

Dermaglin, Maseczka do stóp ze skłonnością do pocenia

Średnia ocena użytkowników: 4,9 /5

Pojemność 40 g
Cena 6,00 zł

Bazę maski stanowi zielona glinka kambryjska - źródło minerałów o właściwościach terapeutycznych. Są to głównie mikrogranulki krzemu, które delikatnie złuszczają zrogowaciały naskórek i stymulują jego odnowę. Miedź i cynk o udowodnionych naukowo właściwościach antybakteryjnych, zapobiegają poceniu sie stóp oraz łagodzą podrażnienia i otarcia. Zawartość mięty oraz zielonej herbaty stanowi naturalną "zieloną kurację dla stóp", jest gwarancją świeżości oraz aksamitnej gładkości.

Cechy produktu

<50ml
Skóra
normalna
Pokaż wszystkie Schowaj

Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!

Dodaj go do naszej bazy!

Recenzje 21

Średnia ocena użytkowników: 4,9 /5
Więcej ocen Schowaj

Używa produktu od: rok lub dłużej

Idealna maseczka do stóp

Stosuję tę maseczkę zawsze w okresie zimowym, kiedy buty są znacznie cieplejsze przez co stopy szybciej się pocą. Dodatkowo maska ta usuwa zrogowaciały naskórek, pozostawiając skórę odżywioną i wygładzoną. Maska w swoim składzie zawiera mięte i zieloną herbatę co wpływa na eliminacje nieprzyjemnego zapachu. Polecam ten produkt !

Kupiony w: Nie podano

Byłam bardzo ciekawa..

... ponieważ pracuję ciągle na nogach, a czasem brakuje czasu na profesjonalną usługę zadbania o stopy postanowiłam wypróbować maseczki. Powiem szczerze, że w połączeniu z dobrym peelingiem i tarką na prawdę maseczka działa cuda. Często używałam jej w sezonie letnim kiedy miałam jakieś ważne wyjście a moje stopy po całym dniu wyglądały niekorzystnie. Maseczka jest wygodna i można z nią jeździć dosłownie wszędzie. Polecam :)

SUPER MASECZKA

Świetna maseczka do stóp, która mi sprawdza się na 5+. Używam regularnie raz w tygodniu i widzę dużą różnice. Stopy faktycznie mniej się pocą, nawet podczas upalnych dni. Nie tylko wpływa na zmniejszenie się potliwości , ale również wygładza skórę i odżywia, dzięki czemu nie ma uczucia suchości stóp. Skład maseczki do głównie naturalne składniki: zielona glinka kambryjska z miętą i olejkiem cytrynowym . Polecam!

Używa produktu od: próbka

Wykorzystała: jedno opakowanie

Na stopy

Miałam przyjemność sprawdzić maskę do stóp. Bardzo śmieszne uczucie, troszkę mnie łaskotało kiedy ja nałożyłam. Sprawdzałam czy pomoże mi na moje poranione stopy i rzeczywiście załagodziła ból kiedy mi popękały suche pięty.

Maseczka do stóp

Maseczkę warto stosować kiedy pracuje się w wysokich temperaturach. Zatrzymuje nadmierne pocenie , dzięki czemu nie cierpi nasz nos i buty. Warto zresztą totalnie się odprężyć po pracy i zrobić sobie taką maseczkę, stopki stają się gładkie i milutkie w dotyku.

Wizażanki najczęściej polecają:

Używa produktu od: miesiąc

Kupiony w: Drogeria Hebe

MASECZKA DO STÓP

Maseczka do stóp ze skłonnością do pocenia od Dermaglin w moim przypadku idealnie się sprawdziła. Zawarta w składzie miedź i cynk posiadają właściwości antybakteryjne, a także zapobiegają poceniu się stóp. Maseczka ta delikatnie złuszcza naskórek, dzięki czemu skóra stóp jest zregenerowana. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam znaczą poprawę, stopy nie pocą się już tak szybko jak to miało miejsce przez stosowaniem maseczki. Naturalny skład to tak zawsze duży atut produkt od firmy Dermaglin. Polecam przetestować ! :)

Na stopy

Ta maska sprawdza się świetnie. Używam jej po pracy, aby moje stopy zregenerowały się, ale również ta maska powstrzymuje pocenie się. Bardzo ja lubię, dzięki niej czuję się lepiej i bardziej czysta.

Używa produktu od: miesiąc

Dla mnie bomba..

Pracuję fizycznie i codziennie jestem na nogach po 12 h. Bardzo długo starałam się doprowadzić moje stopy do porządku, jednak ciągłe uczęszczanie do podologa wykończyłoby mój portfel ;) I znalazłam rozwiązanie. Wiadomo, że nie będzie efektu takiego jak u profesjonalisty jednak ja wcale się nie zawiodłam. Naturalne składniki dało się wyczuć za pierwszym opakowaniem. Stopy straciły zrogowaciały naskórek a w zamian za to otrzymały skórę niemalże pupci niemowlaka. Na prawdę polecam ;)

Kupiony w: Inna drogeria

• Zgodność z opisem producenta: 4
  • Opakowanie: 2

Piękne stopy!

Maska działa super! Problem potliwości stóp znika po kilku zastosowaniach, a zrogowaciały naskórek staje się bardziej miękki dzięki czemu przy małym nakładzie pracy możesz mieć piękne stopy bez wizyty u kosmetyczki. Brzmi jak reklama? Wiem, ale z chęcią zareklamuję ten produkt. Zawsze zamawiam ta maskę na sklepie internetowym marki Dermaglin.

maska na 5+

Odżywia doskonale moje stopy. Niweluje niemiły zapach po całym dniu w budach i zaobserowałam że nieprzyjemny zapach stał się coraz mniej intensywny. Stopy pięknie odżywione, nawilżone i delikatne. Nowe pęknięcia nie postają tak często, tak gęsto i tak głęboko. Idzie to w takim kierunku że niebawem mogę zapomnieć co to znaczy mieć popękane stopy :)

dobry produkt

Idealny produkt dla kogoś kto spędza większość dnia w budach roboczych i niestety stopy nie mają jak oddychać. jak się domyślacie zapach nie jest zbyt piękny. u mnie zaczął problem znikać co raz po każdym opakowaniu które wykorzystam. Zrogowaciały naskórek nie pojawia się tak często jak do tej pory, skóra jest na serio bardzo delikatna i odżywiona. Coś też wpłynęło na to że zapach nie jest już tak dokuczliwy jak kiedyś ( sorry nie znam się za bardzo na kosmetykach ) i do tego skarpetki nie są przepocone po całym dniu chodzenia w butach roboczych. ekstra produkt, polecam go wszystkim serio. myślę że nie tylko dla osób procujących ale też dla odświeżenia stóp, zadbania o kondycje skóry będzie fajne dla każdego.

Używa produktu od: rok lub dłużej

ekstra produkt

Dobry produkt dla każdego ( stosowane przeze mnie i innych członków rodziny ), świetnie radzi sobie ze zrogowaciałym naskórkiem - stopy ładnie nawilżona i delikatne w dotyku, dodatkowo mogę bez wahania polecić to osobom które mają tendencje do pękających pięt - maska regeneruje je bardzo szybko i konkretnie, minimalizując powracanie problemu. Zalecam profilaktyczne stosowanie dla zwiększenia efektów. Moja rodzina z tą maską się nie rozstaje :)

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1