Wody perfumowane damskie

Tom Tailor Exclusive Woman EDT

• 10 kwietnia 2021 o 20:37
    Ładne ale nie trwałe
    Na zakup tych perfum skusiłam się bo były na promocji w Rossmann. Akurat szukałam nowego zapachu na wiosnę i ten wydał mi się być w sam raz. Perfumy mają lekki i kwiatowy zapach. Opakowanie jest dość proste ale jest ładne i eleganckie, ozdobione granatową kokardką. Choćbym nie wiem jak dużo wylała na sienie tych perfum to po godzinie już ich nie wyczuwam. Wiem, że nie są to perfumy z górnej półki za kilkaset złotych ale jednak oczekiwałam że przynajmniej kilka godzin będę je wyczuwać.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie trwały zapach
    M_R_
    12 lutego 2020 o 18:42
    Jedne z moich ulubionych perfum
    Opakowanie perfum jest bardzo ładne, powiedziałabym że wręcz urocze - szklana buteleczka z różowym korkiem oraz granatową kokardą. Pięknie prezentują się na mojej półce z perfumami. Myślę, że będzie idealnym prezentem dla przyjaciółki,siostry czy dziewczyny. Zapach jest słodki ale nie jest mdły i jak dla mnie lekki. Zapach mnie nie przytłacza ani nie jest duszny. Najlepiej sprawdzi się w okresie wiosennym, chociaż ja stosuję go cały rok. Produkt jest bardzo wydajny, ponieważ już niewielka ilość sprawia , że pięknie pachnę przez wiele godzin. Zapach utrzymuje się cały dzień, gdy rano go użyję to na koniec dnia nadal jest wyczuwalny.
    Zalety:
    • Zapach długo się utrzymuje
    • Ładne opakowanie
    • Lekki zapach
    Wady:
  • 6 listopada 2019 o 9:11
    Ok
    Perfumy otrzymałam w prezencie. Mają bardzo elegancki flakonik, z różową nakrętka i czarną kokardką. Ja otrzymałam 30 ml. Są tu przede wszystkim owocowe nuty takie jak brzoskwinia, gruszka, mandarynka, a także kwiatowe konwalia i magnolia. Uważam że jest to najlepszy zapach na wiosnę, ja właśnie tak go używałam, jest dość ciężki wydaje mi się, że owoce są dość przytłaczające, dlatego latem wolałam odpuścić bo zapach po prostu mi przeszkadzał. Jeżeli chodzi o trwałość to wystarczy nie wielka ilość, a utrzymuję się przez cały dzień.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie