Wody perfumowane damskie

Britney Spears Hidden Fantasy EDP

Britney Spears Hidden Fantasy Woda Perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 października 2024 o 12:34
    Otulająca zmysłowość
    Nuty zapachowe Hidden Fantasy otwiera się świeżymi nutami cytrusowymi, które natychmiast przyciągają uwagę. W sercu zapachu dominują kwiatowe akordy, a całość dopełniają słodkie, owocowe nuty, co nadaje mu wyjątkowego charakteru. Nuty bazy, w tym wanilia i drzewo sandałowe, sprawiają, że zapach jest zmysłowy i trwały, idealny na różne okazje. Trwałość Trwałość Hidden Fantasy jest imponująca. Po kilku godzinach od aplikacji wciąż czułam delikatny zapach na skórze, co czyni go świetnym wyborem na długie dni. To sprawia, że jest idealny zarówno na co dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Opakowanie Butelka jest wyjątkowa i przyciągająca wzrok. Jej niepowtarzalny kształt oraz kolorystyka doskonale oddają charakter samego zapachu. Czuje się, że jest to produkt starannie zaprojektowany, który wprowadza w tajemniczy nastrój. Hidden Fantasy jest zapachem, który z łatwością można nosić przez cały rok. Dzięki swojej świeżości i słodkim nutom świetnie sprawdza się zarówno w lecie, jak i w zimie. Uważam, że to doskonały wybór dla osób, które lubią romantyczne i zmysłowe aromaty. Podsumowując, Britney Spears Hidden Fantasy EDP to piękny, zmysłowy zapach, który z pewnością zachwyci niejedną osobę. Jego trwałość, unikalne nuty zapachowe i atrakcyjne opakowanie czynią go idealnym dodatkiem do każdej kolekcji perfum. Gorąco polecam !
  • 29 października 2021 o 19:27
    Boski zapach .
    Britney Spears Hidden Fantasy - moim zdaniem jesienno-zimowy zapach dla kobiet. Piękna, czerwona barwna otula charkterystyczny flakon Britney Spears Fantasy. Robi wrażenie, ale prawdziwy ogień jest dopiero w środku buteleczka. Perfumy są przypisane do kategorii owocowo-kwiatowej. Jest to bardzo ciekawy i niepowtarzalny zapach. Dość mocno wyczuwalne są soczyste owoce pomarańczy i mandarynki, które pobudzają zmysły. Występuje tu również charakterystyczna słodycz lecz przełamana orientalną wonią jaśminu i nutą pikanterii w postaci goździka. Wanilia i drzewo sandałowe z kolei ocieplają i nadaja zmysłowości całej tej kompozycji zapachowej. Są piękne, bardzo polecam.
    vandyck
    5 maja 2021 o 17:59
    święta Bożego Narodzenia
    Te perfumy zostały stworzone do używania po porannym prysznicu w Boże Narodzenie :) Pachną słodko, ale świeżo: skórka pomarańczy, mandarynka, cukier, praliny; zima, święta. Wspaniały zimowy zapach na codzień - do domu, pracy, na zakupy, spotkanie z rodziną i przyjaciółmi. Czuję perfumy na sobie tylko przez kilka godzin, ale nie spodziewałam się szału biorąc pod uwagę cenę. Flakon - istna bombka na choinkę :) Pasuje do zapachu. Zaznaczyłam, że nie kupię ponownie, bo butelka 50ml starcza mi na dwa sezony zimowe, a i jest wiele innych zimowych zapachów, które lubię. Bardzo przypomina mi Cacharel Amor Amor.
    Zalety:
    Wady:
  • 8 kwietnia 2020 o 9:14
    Wiśnie z kandyzowaną skórką pomarańczy
    Już w zeszłym roku przymierzałam się do kupna tego zapachu, ale zawsze kończyło się na wyborze innego. Lubię zapachy Britney Spears, zazwyczaj zamawiam próbki w perfumeriach internetowych, bo stacjonarnie nie mam do nich dostępu. Ten zapach, po przeczytaniu pozytywnych recenzji, zamówiłam na okres świąteczny i to był strzał w dziesiątkę!
    Zalety:
    • ZAPACH: Przeczytałam wszystkie opinie poniżej i nic odkrywczego tu właściwie nie napiszę. Dla mnie też pachną one bardzo słodko, spożywczo, zimowo. Aż sama się zdziwiłam, ponieważ nie wyobrażałam sobie jak mogą pachnieć perfumy z wyraźnie wyczuwalną nutą wiśni w czekoladzie, a jednak! Wiśnie, czekoladowe pralinki, likier i kandyzowana skórka pomarańczy - to jest dla mnie całe Hidden Fantasy. Faktycznie, dobre na okres zimowy, skończyłam je właśnie teraz wiosną i już mnie bardzo męczyły. Zapach codzienny, na co dzień do pracy, na zakupy, na spotkanie z koleżanką.
    • TRWAŁOŚĆ: Początkowo byłam zawiedziona, bo wydawało mi się, że są strasznie nietrwałe i nie wyczuwałam ich od siebie. Okazało się, że są bardzo wyczuwalne przez otoczenie, ciągną się za mną ogonem nawet pod koniec dnia.
    • FLAKON: Mi się bardzo podobają wszystkie kulki z serii Fantasy. Czerwona bombka nasuwa mi od razu skojarzenie z Bożym Narodzeniem. Ładnie prezentuje się na półce, przyciąga spojrzenia i pasuje do zapachu, który jest w środku.
    • CENA: Udaje mi się je złowić w bajecznie niskiej cenie w internecie - ja za swój egzemplarz zapłaciłam niecałe 50 zł za 100 ml, więc uważam, że okazja była niezła. Jak za tak ciekawy i długotrwały zapach, cena jest super.
    • Podsumowując: Fajny, zimowy zapach. Zawsze to coś innego, miła odskocznia. Nie jest to "mój" zapach forever, jest codzienny, nie na szczególne okazje. Może kiedyś do niego wrócę, kto wie?
  • 6 listopada 2019 o 21:37
    Cherry, cherry lady
    Hidden Fantasy to mój pierwszy pełnowymiarowy zapach od Britney i jednocześnie zapach, który najbardziej mnie intrygował i korcił do kupna w ciemno. Testowałam już wcześniej próbki Fantasy i Fantasy Island, ale oba zapachy nie zrobiły na mnie wrażenia. Naczytałam się opinii, że Hidden są świąteczne, bożonarodzeniowe, zimowe, więc musiałam się przekonać. Jestem maniaczką zapachów "winter/christmas" i na przełomie listopada/grudnia tonę w żelach, mydełkach i balsamach o zapachu cynamonu i pomarańczy :D więc to musiało się udać! Trochę się rozczarowałam, trochę nie, ale o tym poniżej. Flakon - piękna, rubinowa, pękata kula. Proszę mi tu nie pisać, że tandetny, że tanie cyrkonie - jest piękny, solidny i koniec kropka! Zapakowany w kartonik na którym mamy nadruk w wisienki, koniki, nutki - zapowiada się bajkowo. Jak pachnie? Jak bombonierka Mon Cheri :D Ten zapach to po prostu zapach wiśni w alkoholu i czekoladzie! Zapach słodki, lepki, ale ma tą ostrą, świdrującą nutę, którą ja interpretuję jak likier wiśniowy. Właściwie nic więcej w nich nie czuję, zapach się na mnie totalnie nie rozwija... Miał być świąteczny, świąteczny raczej nie jest. Zimowy może troszkę... ;) Smuci mnie tak marna trwałość - nie czuję ich na sobie już po wyjściu z klatki, nie pachną nimi ani ubrania ani włosy... Nie jest to zapach z wyższej półki, ale celebryci potrafią robić na prawdę jakościowo dobre i trwałe zapachy, chociażby rywalka Christina Aguilera czy stara wyga w przemyśle perfumiarskim Naomi Campbell. Hidden Fantasy na pewno nie jest zapachem "na szczególną okazję", nie jest szlachetny i nie robi eleganckiego i "drogiego" wrażenia. Jeśli chcecie słodkie, bezpieczne psikadło na co dzień, to kupujcie śmiało - można je dorwać już za jakieś 50 zł za 100 ml. Korciły mnie jeszcze wersje Circus i Intimate, ale nie sądzę, by zawojowały wśród moich ulubionych zapachów ;)
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie