Wody perfumowane damskie

Britney Spears Circus Fantasy EDP

Britney Spears Circus Fantasy Woda Perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 sierpnia 2022 o 14:05
    Miał być cyrk, jest odświeżacz do WC
    Zapach kupiony w promocji totalnie w ciemno. Z opisu nut zapachowych wynika, że powinien to być aromat słodki, gęsty (wanilia, malina, morele, ciastko), do tego nazwa: skoro Circus to pewnie kryją się tam jakieś słodkości z jarmarku, wata cukrowa, może popcorn z karmelem. Nic z tych rzeczy. Zapach jest stosunkowo świeży, rześki, lekko słodkawy, ale raczej kwiatowo niż gourmandowo. Mi osobiście przypominał nieco odświeżacze powietrza - trochę owoców, trochę nut ozonowych i kwiatów. I koniec. Dla mnie totalne rozczarowanie, bo spodziewałam się słodyczy, a dostałam spray do WC. Spray całkiem przyjemny i ładny, niemniej niemający nic wspólnego z opisem nut. Niemniej da się używać jako zapachu na wiosnę/lato, na wyjście z psem na spacer czy do warzywniaka. Jeszcze większe rozczarowanie to trwałość - maksymalnie godzina na skórze, potem czuć zapaszek jakby świeżego prania, a potem wszelki aromat zanika. Klasyk Fantasy wytrzymywał wiele godzin i miał znakomite parametry, Circus niestety nie daje rady. Buteleczka - jak wszystkie z serii - kiczowata kulka z cekinami. Rozumiem, że niektórym może się podobać, ja ją jednak chowałam przed wzrokiem gości.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • kiepska trwałość
    • zerowa projekcja
    • kiczowata buteleczka
  • 30 maja 2021 o 18:55
    Bardzo trwałe perfumy
    Polecam z całego serca. Używam już kilka miesięcy i nie zauważyłam minusów, tylko dużo zalet. :) Zalety: - długotrwały zapach - idealny na wszystkie pory roku - bardzo ładna, poręczna buteleczka - owocowo-kwiatowy zapach
    Wady:
    • trudna dostępność
    W perfumerii
  • 10 sierpnia 2018 o 13:47
    Fajny produkt
    Kocham to!To wspaniały zapach, młody i wykwintny. Ze wszystkich komercyjnych i słodkich zapachów artystów jest to jedna z najlepszych. I chociaż długotrwałość jest krótka, na mojej skórze jest więcej (6 godzin). I to doskonale pasuje do pH mojej skóry.
  • 13 kwietnia 2018 o 22:59
    Owocowa przyjemność na lato
    W małej drogerii w moim mieście była spora przecena z powodu likwidacji, dlatego po wcześniejszym okazyjnym spsikaniu się tym zapachem postanowiłam kupić go za połowę ceny :D . Tym razem mamy do czynienia z owocowym koktajlem z domieszką kwiatowych nut, w sam raz na lato. Zapach orzeźwia i daję ochoty do spędzenia czasu w słoneczny letni dzień. Ta niemal przeważająca "owocowość" nie jest drażniąca, ale to już zależy od upodobań. Jak w całej rodzinie Fantasy, zapach dostajemy zamknięty w charakterystycznym kulistym flakoniku - tym razem w barwie turkusu i ozdobionym czerwonymi "brylancikami". Pamiętam nawet, jak w jednym teledysku Britney psiknęła sobie trochę tych perfum na początku - od razu poznałam ten flakonik :) . Trwałość oczywiście bardzo dobra, jak jego poprzednicy - i to uważam za spory plus.
    W perfumerii
  • 13 kwietnia 2018 o 21:43
    To nie to..
    Przygoda z zapachami Pani Spears, trwa u mnie od wielu lat, w większości przypadków - bardzo na plus.., ale są też minusy i Circus Fantasy jest jednym z nich.. A szkoda. Zapach, o ile tak można nazwać woń farby do włosów, z jaką mi się skojarzył zaraz po wstępnym zapoznaniu się.. Aż mnie odrzuciło. Zastanawiam się czy to orchidea, lilia wodna lub peonia, albo wszystko na raz? Żadnej maliny ani wanilii tu nie wyczuwam. Podchody trwały miesiąc. Jednak, to nie to.
    Zalety:
    • Ładny flakonik,
    • Trwałość..
    Wady:
    • Ostra woń farby do włosów.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie