WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wody perfumowane damskie

Britney Spears Curious In Control EDP

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 sierpnia 2016 o 12:45
    Piękne!
    W tym kiczowatym flakoniku kryje się naprawdę nieprzeciętny zapach. Jest od A do Z słodki, jednak nie do przesady. Nie jest ulepny, mdlący, ani nie przyprawia o ból głowy. Ta słodycz jest zupełnie inna niż w reszcie perfum Britney, jest miło i ciekawie. Otwarcie jest owocowe i słodkie (mix wieloowocowy), ogółem przyjemne. Następnie owoce zostają zasypane ogromną ilością tonki i czegoś słodkiego (miód zmieszany z karmelem, a może jakiś deser?). Ta słodycz jednak nie jest taka jak w większości słodkich celebryckich zapachów. Nigdy wcześniej nie wąchałam tak ciekawej, jadalnej słodyczy. Później zapach łagodnieje, ale wciąż jest słodko. Owoce znikają, a pojawia się mnóstwo wanilii, orchidea i odrobina drzewa sandałowego, przez co perfumy robią się lekko pudrowe i balsamiczne (także za sprawą nadal mocno wyczuwalnej tonki). Projekcja bliskoskórna, trwałość przeciętna, jednak polecam dobrze się nimi wypsikać, bo są naprawdę delikatne. Polecam, zwłaszcza dla wielbicieli słodkich zapachów. Warto wypróbować
    W perfumerii
  • 2 września 2015 o 20:27
    sexy chick
    Oj uwielbiam ja pachnidłą Bryty...Jestem szczęśliwą posiadaczką większości jej zapachów brakuje mi tylko tych 4 najnowszych ale powoli spokojnie skompletuje całą kolekcje. Bałam się troche CIN gdyż pierwowzór jednak mnie nie zauroczył jest za bardzo kredowy. Ta wersja jednak jest tym co lubie najbardziej. Słodko, jadalnie zaiwsiście seksownie i z pazurem. Creeme brulle i wanilla w najbardziej słodkim wydaniu, do tego na featuringu zmysłowy bub tonga i dodające zadziorności piżmo. No super uwodzicielsko i randkowo. Wrażenie na wybranku można zrobić i to wielkie. Może niektórych taka słodycz przyprawić o zawrót głowy ale ja lubie i będe się zlewać :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    crowt23
    6 września 2014 o 14:21
    słodki zapach dojżały
    Te perfumy są łagodniejszą wersją hyba fantasy,mniej słodkie bardziej wyważone dojżalszy zapach mniej cukrowy ,wyczuwam w nim creme-brule,zapach ciepły na jesien zime,bliskoskórny,raczej nie wyczuwalny dla otoczenia,zmysłowy podoba mi się,taki bezpieczny . Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: 1opakowanie małe
  • 20 sierpnia 2014 o 11:16
    bliźniak Escady Collection
    Porównanie do legendarnej Escady Collection, która to aktualnie osiągalne jest wyłącznie za horrendalne kwoty (a jej flakony same w sobie są jednak już dość wiekowe) rozbudziło moją wyobraźnię. Skusiłam się na klik w ciemno, ponieważ nigdzie stacjonarnie go nie namierzyłam. W necie ceny są więcej niż przyjemne. Zapach jest super. Ciepły, słodki, lekko pikantny, kręcący w nosie, lekko lepki za sprawą budyniowego akordu. Wanilia tutaj jest oczywiście słodka, ale dość ciekawa, minimalnie przypalona - jak w creme brulee. Głębia zapachu jest imponująca, można się w nim zanurzyć po szyję i błogo się uśmiechnąć. Na szczęście można kupić wersję bez pompki, zdecydowanie praktyczniej się używa (nic nie wyparowuje jak lubi to mieć miejsce w "pompkowych" perfumach). Używam tego produktu od: parę miesięcyw Ilość zużytych opakowań: trakcie dużej butli
  • 20 sierpnia 2014 o 7:55
    Bliźniak Bortrytisa?
    Bortrytis?? Nieee.... chyba, że tylko wąchając z flakonu. Na skórze nie wyczuwam tego pięknego miodu, który oferuje nam Bortrytis. Ale In Control są na prawdę przyjemne. Lekki karmel doprawiony dużą ilością różowego pieprzu. Na drugim miejscu wyczuwalne nuty owocowe. Totalne zaskoczenie wśród zapachów celebryckich! Nietuzinkowy. I na pewno nie mający nic wspólnego z klasycznym Curious - na szczęsćie. Flakon - chyba najgorsza rzecz w tym zapachu ;) Trwałość - ok. 3 godz. Projekcja - bliskoskórna. Używam tego produktu od: maj 2014 Ilość zużytych opakowań: odlewka 10 ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie