Maski do włosów

Schwarzkopf Professional BC Bonacure, Repair Rescue, Total Repair Treatment Maska intensywnie regenerująca (nowa wersja)

Schwarzkopf Regenerujaca maska do włosów BC Repair Rescue Total Repair Treatment 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2025 o 14:42
    Super produkt nie za miliony
    Czerwoną linię BC poznałam u swojego fryzjera kiedy to sam do pięlęgnacji używał tych właśnie kosmetyków. Otrzymałam również mini wersje do domu, po której postanowiłam zakupić zestaw pełnowymiarowych produktów: szampon, maskę i odzywkę w sprayu. Maska ma gęstą konsystencję, typową dla tego typu produktów, śliczny zapach, a znajduje się w białym plastikowym słoiczku. Wydobycie produktu jest bezproblemowe i pozwala zużyć go do samego końca. Mam włosy obciążone zabiegami fryzjerskimi: regularnym farbowaniem, suszeniem suszarką oraz dość częstym używaniem prostownicy. Oprócz porowatości i przesuszenia na końcach skóra głowy lubi się szybko przetłuszczać. Maskę stosowałam co któreś mycie, łącząc ją z szamponem BC lub zupełnie innym. Używałam jej standardowo- pozostawiając na kilka minut i spłukując. Nie nanosilam blisko skóry głowy, żeby dodatkowo jej nie obciążyć. W obu przypadkach: mam na myśli stosowanie z szamponem BC lub zupełnie innym, maska sprawdzała się świetnie. Od razu włosy były wygładzone, nawilżone, a po wysuszeniu widocznie gładkie. Uważam, że linia jest bardzo warta uwagi, zwłaszcza że można dostać ją za naprawdę dobrą cenę jak na produkty z gamy fryzjerskiej. Polecam
    Zalety:
    • Wygładzenie włosów
    • Odżywienie
    • Ładny zapach
    • Niewysoka cena
    Wady:
    • Dla mnie brak
    _inga
    4 grudnia 2021 o 7:51
    Maska regenerująca do włosów zniszczonych, BC Bonacure, Schwarzkopf Professional
    Maskę do włosów kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to plastikowy słoik o pojemności 200 ml, zapłaciłam około 30 zł. Maska ma ładny zapach, kremową konsystencję, jest bardzo wydajna. Mam cienkie włosy z tendencją do przetłuszczania u nasady i przesuszaniu na kocach maskę nakładam raz w tygodniu na umyte wilgotne włosy z pominięciem nasady, pozostawiam na około 10 minut i spłukuję. Włosy są nawilżone, odżywione, lśniące, lekkie, miękkie i wygładzone. Plus za opakowanie które pozwala łatwo i wygodnie zużyć kosmetyk do końca. Maska nie obciąża włosów, nie powoduje ich szybszego przetłuszczania. Podsumowując maska bardzo dobrze sprawdziła się na moich włosach i na pewno kupię kolejne opakowanie. Serdecznie poleam!
    Zalety:
    • odżywia
    • nawilża
    • regeneruje
    • ułatwia rozczesywanie
    • nie obciąża cienkich włosów
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 28 października 2018 o 0:14
    Polecam
    Maska idealna. Ładnie pachnie, nie obciąża włosów. Przede wszystkim poprawia stan zniszczonych włosów. Dodatkowo bardzob wydajna. Początkowo byłam dość sceptycznie nastawiona do produktu. Nie ukrywam iż moje rozjasniane wlosy sa bardzo wymagające i nie każdy kosmetyk jest w stanie im sprostać. Maska BC poradziła sobie z nimi bez problemu. Cena byc moze nie należy do najniższych Ale efekty są bardzo zadowalające.Polecam.
  • 1 maja 2017 o 9:19
    na włosach grubych szorstkich i kręconych
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dostałam próbkę w salonie, użyłam jej w domu na 2 razy. Trzymałam zalecane 10 minut na włosach: - nie obciąża (a nie da się oszukać kręconych włosów ponieważ oblepione kosmetykiem inaczej się zachowują) tutaj ładnie podkreślony skręt loków - miękkie, puszyste, unoszące się do góry (ale nie puszące się) - wydajna (potrzeba niewielkiej ilości produktu, aczkolwiek korzystałam z próbki, może konsystencja w słoiczku jest inna) - zapach - mi akurat nie odpowiada. przypomina mi perfumy dla pani 50+
  • 17 czerwca 2015 o 8:33
    Fajny produkt
    Maska fajna, chociaż nie zużyłam jej dużo. Moje włosy są wysokoporowate, farbowane i zniszczone. Ale dosyć gęste. Maskę tą, tak jak maskę loreal absolut repair czy biovax trzymałam pod czepkiem 20-40 minut i musze powiedzieć że efekty dała najlepsze, gdyż daje sobie radę z przesuszonymi końcówkami, ale nie obciąża włosów tak jak maska loreala. + zapach - mi się podoba + wydajnośc - aczkolwiek maska loreal jest bardziej wydajna + działanie - nie mam wrażenia, że maska naprawia włosy, ale są gładkie, ujarzmione i dobrze sie rozczesuja, co nie doprowadza do kolejnych uszkodzeń +/- cena - nie jest zła, ale nie obraziłabym się za niższą :) Maskę polecam, fajna w działaniu, użyta w rozsądnej ilości nie obciąża włosów Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania 500 ml