Maski do włosów

Anwen Maska do włosów wysokoporowatych - Kiełki pszenicy i kakao, 200 ml
Anwen Maska do Włosów Wysokoporowatych Kiełki Pszenicy i Kakao 200ml
Anwen Maska Kiełki Pszenicy i Kakao do włosów wysokoporowatych 200 ml
Anwen Maska do włosów wysokoporowatych - Kiełki pszenicy i kakao, 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 139 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 grudnia 2024 o 9:36
    Średnia
    Produkty Anwen są bardzo polecane i generalnie wszędzie słyszę zachwyty na ich temat. Próbowałam wielu i zawsze byłam niezadowolona, ale co jakiś czas jak ten masochista sięgam po kolejny, bo głupio liczę, że wreszcie trafię na ten diament. A tu niestety, znowu to samo. Maska zamknięta jest w tubie, typowej dla marki. Ma konsystencję margaryny i dobrze rozprowadza się na włosach. Jest wydajna, nie jest bardzo ciężka. Co mnie odrzuciło, to jej zapach. Jest słodki i mdły, pachnie jak tłuszcz od smażenia pączków czy gofrów i szczerze mówiąc ten zapach bardzo nie podoba mi się na włosach. Jeśli chodzi o efekty, to jest różnie. Moje włosy są średnioporowate w kierunku wysokoporów, kręcą się i mocno puszą. Czasami włosy wyglądają po niej nieźle, nie jakaś rewelacja, ale generalnie nie jest gorzej niż zwykle. Czasami jednak jest porażka, włosy są szorstkie, sztywne i spuszone. Podsumowując, niestety u mnie kolejne rozczarowanie marka Anwen. Po tę odżywkę na pewno więcej niż nie sięgnę, bo tak jak wszystkie produkty Anwen, jest droga i nie działa dobrze na moje włosy.
    Zalety:
    • Dobrze się rozprowadza.
    • Wydajna.
    Wady:
    • W najlepszym razie nic szczególnego nie robi, w najgorszym zostawia włosy szorstkie i spuszone.
    • Nieładny, mdły zapach, kojarzący mi się z tłuszczem od smażenia pączków.
    • Wysoka cena.
    saajko
    18 września 2024 o 15:20
    maska na cztery i pół
    Uwielbiam maskę do włosów średnioporowatych z tej samej serii, postanowiłam jednak wypróbować też pozostałe warianty. I ta nie zachwyciła mnie tak bardzo jak używana wcześniej wersja, uważam że zasługuje na ocenę cztery i pół, gdzie tamta jest dla mnie zdecydowaną piątką. Po tej masce włosy również są miękkie, gładkie i wyraźnie odżywione, brakuje jej jednak tego czegoś. Bardzo za to spodobał mi się zapach tej wersji - intensywnie kakaowy, aż chce się zjeść. Wydajność również jest w porządku, aplikacja bezproblemowa, maska jest dobrze dostępna. Robi dużo dobrego dla włosów i wyglądają po jej użyciu naprawdę dobrze, uważam że jest to dobry i warty wypróbowania produkt (również w pozostałych wersjach).
  • 27 sierpnia 2024 o 11:10
    Bogata i odżywcza
    Mam wysokoporowate włosy, czyli właśnie takie, jakim dedykowana jest ta maska. Są ogólnie w dobrym stanie, ale łatwo się przesuszają, niszczą, często bywają matowe i niedociążone. Oczekiwałam przede wszystkim nawilżenia i wygładzenia i nie zawiodłam się. Ale może zacznę od początku. Maska jest bardzo gesta i treściwa i przyjemnie, słodko pachnie. Z pewnym trudem rozprowadzałam ją na włosach, ale i tak okazała się wydajna, ponieważ włosy nie ,,spijały” jej, jak to często mają w zwyczaju. Jeśli chodzi o efekty, na pierwszy plan, jak dla mnie, wysuwa się to, że maska bardzo ładnie ujarzmia objętość włosów (nie tyle zabiera na całej długości, co dociąża i mocno wygładza suche końcówki). Włosy są po jej użyciu cudownie miękkie, doskonale nawilżone, mięsiste. Przy dłuższym stosowaniu bardzo dobrze wpływa na ich układanie się i kondycję. Jedynie co mogłabym jej zarzucić to brak konkretnego połysku włosów przy stosowaniu, ale rekompensatą jest to, jak włosy się układają. Ważna sprawa: nakładam maskę od ucha w dół, bo aplikowana przy nasadzie trochę przyspiesza przetłuszczanie. Podejrzewam tez, że tego względu lepiej nie sięgać po nią przy innych włosach niż wysokoporowate, bo jest naprawdę odżywcza i bogata. A na suche sianko oczywiście polecam :)
  • 2 lipca 2024 o 19:37
    bardzo dobra
    Lubię produkty od Anwen. To kolejna maseczka, którą testowałam i która wypadła dobrze. Podoba mi się także prosty design, opakowanie jest estetyczne. Konsystencja maski jest kremowa i gładka, co ułatwia jej rozprowadzanie na włosach. Dobrze się wchłania i nie obciąża włosów.Maska skutecznie nawilża i odżywia włosy, Produkt ma także bardzo przyjemny zapach, który nie jest przytłaczający, co sprawia, że aplikacja jest przyjemniejsza. Anwen Maska do włosów wysokoporowatych 'Kiełki pszenicy i kakao' jest idealnym rozwiązaniem dla osób z wysokoporowatymi włosami, poszukujących produktu nawilżającego i odżywczego. Ja będę do niej wracać.
  • 10 marca 2024 o 14:27
    Kolejny produkt tej marki, któremu moje włosy mówią "meeh"
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam dwie próbki tej maski. Uznałam, że spora większość produktów marki Anwen nie robi żadnego spektakularnego efektu na moich włosach, dlatego nie zdecydowałam się na pełnowymiarową wersję. Bardzo doceniam to w marce, że daje możliwość kupienia małych saszetek, w celu przetestowania produktów. Ogólne wrażenia: a) maska ma gęstą, kremową konsystencję. Pachnie obłędnie - orzechowym budyniem. Ale o wiele za mocno. Wczesywanie przebiegało bez problemu. b) saszetka jak to saszetka - mała, praktyczna. Wystarczyła mi na dwa użycia c) działanie: używałam jej typowo jako maskę. Nakładałam na włosy, trzymałam minimum 15-30 minut i spłukiwałam. Nie zauważyłam spektakularnego wygładzenia i odżywienia włosów. Miałam wrażenie, że to znowu tego rodzaju produkt, o którym pierwsza myśl to "yyy w sumie to takie nic". Gdyby to była tuba zapewne bym ją odsprzedała po kilku użyciach. Tuba w pełnej pojemności kosztuje dużo. O wiele za dużo patrząc na to, że nie robi nic moim włosom. Nie zdecydowałabym się na jej kupno.
    Zalety:
    • zapach - ładny, ale za mocny
    • konsystencja - kremowa, przyjemna w nakładaniu. Wczesuje się ją bez problemu
    Wady:
    • produkt, który nie robi niczego moim włosom - tzn. nie wygładza, nie odżywia
    • jest dość drogi