Kosmetyki antycellulitowe

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Professional, Presetorapia, Antycellulitowe serum liftingujące

• 13 maja 2020 o 11:27
    Ujędrnia skórę
    Serum ma konsystencję kremową, o delikatnym zapachu. Dobrze rozprowadza się po skórze, nadając nawilżenie, wygładzenie, Po kilku zastosowań można zauważyć podniesienie jędrności skóry, lecz samo serum nas nie wyszczupli, wiec o tym nawet nie będę pisała.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • ujędrnia
    • wygładzenie
    • gładkość, miękkość
    • brak podrażnień i uczuleń
    • wchłanianie
    Wady:
    • nie wyszczupla
  • 7 stycznia 2019 o 19:31
    Jeden z wielu.
    Balsam kupiłam w popularnej drogerii. Opakowanie to duża stojąca tubka. Niestety tubka jest nieco zbyt miękka i elastyczna, w efekcie powoduje to trudności z precyzyjnym dozowaniem kosmetyku - po naciśnięciu tubki znienacka wyskakuje niekontrolowana ilość kosmetyku. Konsystencja jest dobra - nie za rzadka i nie za gęsta, balsam dobrze się wchłania. Zapach dziwny, trudny do określenia, ale raczej neutralny: nie jest ani przyjemny ani odstręczający ani też intensywny, do zaakceptowania. Po nałożeniu balsamu nie czuję wspomnianego niżej chłodzenia (być może to kwestia indywidualnej wrażliwości skóry). Balsam stosuję od niecałego miesiąca mniej więcej 3-4 razy w tygodniu. Skóra jest gładka i dość dobrze nawilżona, ujędrniona, jednak nie ma wyraźnego efektu wyszczuplającego ani drenującego. Nie ma efektu "wow". Balsam nie podrażnia skóry, jest wydajny, po miesiącu stosowania 3-4 razy w miesiącu w tubie jest jeszcze co najmniej 30% produktu. Nie wiem czy wrócę.
    Zalety:
    • wydajny
    • nie podrażnia skóry
    • dobrze się wchłania
    • ujędrnia
    • wygładza
    Wady:
    • nie drenuje i nie wyszczupla
    Lauriii
    27 lipca 2018 o 17:40
    taki sobie
    Serum jest średnie, wiem ze inne balsamy z tej firmy sa lepsze. Ale co mi bardzo sie podobało to efekt chłodzenia. Ponieważ na dworze mamy ponad 30 stopni a te serum fajnie chłodziło na noc. Coz szybko sie wchłaniał, chłodził i to w sumie tyle. Dosc wydajne i tanie. Ale ze skora nie robi nic.
  • 3 czerwca 2017 o 16:07
    Nie ma efektu WOW
    Od jakiegoś czasu używam tego serum, może jakiegoś specjalnego efektu nie widzę, ale jednak są . Cena tez przystępna, więc jakiegoś wielkiego efektu WOW się nie spodziewałam. Ogólnie oceniam na dobry.
    • Konsystencja
  • 3 czerwca 2017 o 13:47
    Średniaczek
    Od 4 miesięcy walczę z pomarańczową skórką na udach i pośladkach postanowiłam wypróbować serum liftingujące pro-sveltyl 3x kofeina. Producent obiecuje że serum w 4 tyg. zlikwiduje cellulit wodny i tłuszczowy. Procentowo niby ma się to tak:(zaznaczę że według obietnic ) 86% redukuje podskórną tkankę tłuszczową, 91% ujędrnia i wygładza skórę. Hmm o ile w wygładzaniu i ujędrnianiu mają rację o tyle z tą redukcją tkanki to bujda na resorach . Śmiało mogę stwierdzić po 4 miesiącach regularnego używania,że nie radzi sobie z cellulitem, nie redukuje go zupełnie nic a nic... Ale ma też swoje plusy:) Uelastycznia i wygładza skórę i to fajne chłodzenie jest to takie uczucie jakbym cala zanurzyła się w wanie z kostkami lodu po brzegi :D Podsumowując: u mnie z pomarańczową skórką nie dał sobie rady,za to z wygładzeniem i ujędrnieniem sprawdził się doskonale.Jednak już kończe przygodę z tym serum poszukam lepszego ,który naprawdę zwalcza cellulit
    Drogeria Natura