Kosmetyki antycellulitowe

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D, Vege Booster, Antycellulitowa kuracja 8 w 1 modelująca sylwetkę

TAGOMAGO.PL
Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D antycellulitowa kuracja modelująca sylwetkę 8w1 250ml

• 17 marca 2024 o 9:34
    eveline antycellulit
    To jest chyba mój ulubieniec wśród balsamów Eveline. Balsam ma dość gęstą konsystencję - od razu czuć mentol- takie orzezwienie, świeżość. Po nałożeniu na skórę szybko się wchłąnia i czuć taki przyjemny chłodek. Skóra jest nawilżona, wygładzona, ujędrniona, ujednolicona - jakby rzeczywiście likwidował cellulit. Pewnie też zależy jaki. U mnie się sprawdził. Po jego zastosowaniu rzeczywiście czuję się jakby szczuplejsza- to pewnie efekt wygładzenia i ujednolicenia no i tego chłodzenia.
    Zalety:
    • nawilżenie, ujędrnienie, wygładzenie, ujednolicenie, chłodzenie
  • 25 lutego 2024 o 9:36
    Magiczny balsam
    Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Vege Booster to kuracja antycellulitowa, którą dostałam jako gratis do mojego zamówienia. Choć początkowo nie zwracałam uwagi na efekty antycellulitowe, to zauważyłam, że po zastosowaniu produktu skóra przyjemnie się chłodziła i była napięta. Regularne wmasowywanie zapewne przyczyniło się do minimalnych, ale zauważalnych efektów w redukcji cellulitu. Dodatkowo, balsam doskonale nawilża skórę, a jego niska cena sprawia, że jest świetnym wyborem. Poza tym, pozostawia po sobie przyjemne uczucie.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 4 maja 2023 o 20:12
    Skuteczny - faktycznie działa!
    Stosowałam już kilka balsamów ujędrniających i antycellulitowych od Eveline. Muszę przyznać, że z każdego byłam zadowolona. One naprawdę działają. Zaraz po rozsmarowaniu Antycellulitowej kuracji można zauważyć, że skóra staje się jędrna, napięta, wygładzona. Celullit staje się mniej widoczny. Nie jest to jednak jakieś cudowne działanie. To jest tylko kosmetyk. Działa on powierzchniowo i najlepsze działanie widać od razu po zastosowaniu. Żeby podtrzymywać efekt, trzeba po prostu co kilka godzin lub przynajmniej raz dziennie, może dwa posmarować ponownie. Myślę, że jest to super balsam dla osób, które chcą schudnąć i jednocześnie stosują dietę oraz ćwiczenia fizyczne. Wtedy razem z taką dobrą pielęgnacją skóry balsamem od Eveline, będzie widać szybko efekty globalnej kuracji antycellulitowej i efekty okażą się bardziej trwałe. Sam balsam ma fajny świeży, orzeźwiający zapach. Ma chłodzącą formułę. Kolor jest biały, konsystencja normalna, średnio gęsta. Łatwo się rozprowadza po skórze i dobrze wchłania. Polecam w czasie aplikacji wykonywać drenujący masaż. Jestem zadowolona z tego konkretnie balsamu, na pewno kupię albo ten właśnie ponownie, albo inny tego typu od Eveline. Warto podkreślić, że tak dobry produkt ma niską cenę. Jest łatwo dostępny w drogerii stacjonarnej.
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża, ujędrnia, wygładza skórę, cellulit staje się mniej widoczny. Niska cena jak na tak dobry produkt.
    Wady:
    • Nie widzę wad.
  • 21 listopada 2022 o 21:27
    Bardzo fajny
    Witam, to już drugi produkt wyszczuplający Eveline, który stosowałam i nie zawiodłam się:) co prawda bardziej przypadł mi do gustu ich "nocny koncentrat..." ale to kwestia gustu. Serum bardzo fajnie sprawdza się na dzień, faktycznie przyjemnie chłodzi. Szybko się wchłania. Pięknie świeżo pachnie. W połączeniu z dieta i aktywnością fizyczną pomaga w uzyskaniu szczupłej sylwetki. Ujędrnia skórę a także nawilża. Wygodne opakowanie - tuba. Wydajny w użyciu.
  • 30 czerwca 2021 o 22:00
    Chłodzi!
    Balsam Eveline Slim Extreme, przykuł mnie kolorem - wiem, mało wymagająca jestem. A że to antycellulitowa kuracja, to na moje usprawiedliwienie mam to, że większość moich sprzętów w domowej siłowni, jest właśnie w zbliżonym kolorze - można się bawić? :D A teraz tak na poważnie - ja nigdy nie wiem ile tego produktu używać, zawsze przesadzam, przez co zawsze kończy mi się szybko. Jednak działania nie mogę mu odmówić. Chłodzi, czasem aż za bardzo, nawilża, ujednolica i uelastycznia skórę, momentami wydaje mi się, że przy utrzymywaniu zdrowego stylu życia, ten balsam naprawdę przyspiesza efekty i skóra wygląda po prostu zdrowiej. Uważam, że mimo wszystko, w upały warto się w niego zaopatrzyć chociażby dla tego efektu chłodzenia (a czasem i mrożenia! :D).
    Zalety:
    • chłodzi
    • nawilża
    • wygładza
    • uelastycznia
    • ujednolica
    • ujędrnia
    Wady:
    • nie jest bardzo wydajny