Bazy pod makijaż

Bell Ms.Perfect, Anti - redness Base Baza na zaczerwienienia

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 czerwca 2020 o 19:59
    Szkoda kupować!
    Kolejny bubel od Bell. Baza wcale nie niweluje zaczerwień na twarzy. Nie przedłuża trwałości makijażu. Nie robi nic ta baza. Ma dziwną, ciężkawą konsystencję. Trudno mi ją nazywać i opisać. Mam wrażenie ze juz po pierwszy użyciu zapchała mnie, bo na brodzie miałam na drugi dzień niedoskonałości. Samo nałożenie i równe rozłożenie nie jest prosta sprawą, bo rozkłada się nie równo. Jej zaleta jest tylko cena. Więcej w tym produkcie nie umiem ich znaleźć.
  • 26 stycznia 2020 o 21:10
    Szału nie ma
    Kupiłam ją przy okazji któregoś dnia podczas zakupów w Biedronce.. Myślałam, że będzie ok, bo w przeciwieństwie do niektórych innych baz jest bardzo mocno zielona. Miałam zatem nadzieję, że rzeczywiście będzie działać. Mam dosyć spore problemy z zaczerwienieniami, zwłaszcza na nosie, gdzie mam perfidne pająki, których nie idzie niczym zakryć. Ani podkładem, nawet mocno kryjąc ani korektorem. Zatem sięgnęłam po tę bazę. Opakowanie jest ok, małe ale wygodne w użyciu, w miękkiej tubie z zakrętką, więc łatwo wydobyć produkt i przy okazji jak opakowanie jest zakręcone to nie ma szans żeby się coś wylało. A kto by chciał zielone plamy w kosmetyczce? Mimo niewielkiej pojemności baza wydaje mi się bardzo wydajna. Używam jej rzadko, bo nie zawsze mam czas i potrzebę bawić się w kamuflowanie przebarwień na twarzy, ale mam ją dosyć długo i niewiele jej ubyło. Baza jest bardzo zielona, niezbyt gęsta, przyjemnie się rozprowadza na skórze. Jednak po nałożeniu na twarz krycie nie jest jakieś super mocne. Skóra wygląda na siną, szarą i zmęczoną. I mimo wszystko dosyć ciężko pozbyć się tego efektu. Nawet nakładając kilka warstw podkładu trochę przebija.. No i niestety nie za dobrze radzi sobie z moimi zaczerwienieniami. W zasadzie skóra wygląda niewiele lepiej niż po nałożeniu samego podkładu, bez żadnej bazy. Na jakieś delikatne przebarwienia czy zaczerwienienia może jest ok, ale na poważniejsze problemy z naczynkami na pewno się nie nada, zatem nie polecam. Lepiej zainwestować w lepiej kryjący podkład czy korektor :-)
    Zalety:
    • Dostępność
    • Cena nawet niezła
    Wady:
    • Nie za dobrze kryje zaczerwienienia
  • 25 stycznia 2020 o 12:21
    Dno
    Baza nie robi kompletnie nic, poza tym, ze twarz wygląda na siną.... Trzeba wklepać 2-3 warstwy, żeby ukryć niewielkie zaczerwienienia. Nie przedłuża trwałości podkładu, wręcz powoduje rokowanie się w każdym możliwym miejscu :( testowałam z wieloma podkładami i zawsze wygląda źle :(
  • 13 października 2019 o 19:00
    warta wypróbowania
    a Generalnie nie używam typowo baz pod makijaż, raczej jakiś krem lub serum, ale to jest nawet ciekawe. Nie przedłuża jakoś super trwałości makijażu, ale likwiduje zaczerwienienia, tak jak powinna. Jedyne co, to w miejscach, gdzie skóra jest bardziej czerwona wklepuje 2 lub 3 warstwy. U mnie takim punktem zawsze jest nos. ???? koszt tej bazy to ok. 13 zl. Nie jest zła, nie jest też jakaś super, ale ciekawy produkt i wart wypróbowania biorąc pod uwagę cenę.
    Zalety:
    • działanie, cena, opakowanie
  • 29 września 2019 o 13:16
    Oj oj Bell
    Bazę zakupiłam w Biedronce, spojrzałam i wrzuciłam do koszyka, jako że nie mam specjalnie zaczerwienień a przebarwienia na twarzy pomyślałam że pewnie na mój mankament też pomoże, niestety nic bardziej mylnego. Baza jest w kolorze zielonym, w wygodnej tubce plastikowej, produkt przy odkręcaniu nie wylewa się ,ma raczej średnią konsystencję, niestety po nałozeniu bazy a potem podkładu baza przebija!! Widać zielone !!Jeśli chcecie wygladać jak Shrek to gratuluję Bell pomysłu
    Zalety:
    • brak zalet
    Wady:
    • nie spełnione obietnice producenta
    • kolor zielony przebija spod podkładów
    • nieestetycznie się roluje
    • U mnie wylądował w koszu

Zobacz także inne Bazy pod makijaż