Bazy pod makijaż

L'Oreal Paris Infallible, Pore Refining Base Primer Wygładzająca baza pod makijaż minimalizująca widoczność porów i zmarszczek

L'Oreal Paris Infallible Primer Baza pod makijaż wygładzająca 06 20 ml

Nasi użytkownicy zostawili 96 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kas95
    18 stycznia 2024 o 12:47
    Fajna
    Lubię sięgać po ta bazę bo wiem że po jej użyciu skóra pozostanie nawilżona i podkład będzie się dobrze na niej rozprowadzał. Konsystencja jest przyjemna. Wydajność jest dobra. Jest to jedna z baz do których lubię wracać.
  • 22 stycznia 2022 o 19:46
    Dobra baza!
    W moim przypadku musiałam czekać do zimy z użyciem tej bazy, latem jestem opalona i ona daje taki biało różowawy kolor dziwnie to wyglądało solo a nie używałam podkładu latem. Baza moim zdaniem spełnia obietnice bo daje taką powłoczkę i sprawia że pory są wypełnione, baza wygładza cerę. Na początku myślałam, że jest jakaś przeterminowana bo dwie pompki wypadły takie rozwarstwione jakby produkt się zważył ale potem już było ok, czytam teraz opinie i widzę że nie tylko ja miałam taki problem, później już jest ok wypływa gładki jednolity produkt. Zazwyczaj stosuję ją samą ale z podkładem którego używam od burżuja :) jest również ok. Nie jest tak super jak moja ulubiona baza na pory z sephory ale tamta jest taka fest silikonowa tutaj tego nie ma efektu takiego jakby kleju na twarzy. Fajna baza chociaż lepiej jakby była bezbarwna. Opakowanie ok, cena wysoka za taką ilość produktu więc warto czekać na promocje.
    juulie1
    10 listopada 2021 o 10:46
    mocne 4+
    Zacznę od tego, że bazy używałam zazwyczaj na większe wyjścia, na które wykonywałam mocniejszy makijaż. Dzięki tej bazie cera była wygładzona, podkład nie wchodził w zmarszczki i pory, ładnie utrzymywał się na buzi, trochę taki efekt "retuszu" na żywo :) Mi pomogła także przy niechcianych gościach pojawiających się na twarzy, delikatnie wygładzała krostki, które nie odznaczały się na buzi po nałożeniu podkładu. Jeśli chodzi o działanie - naprawdę warto ją wypróbować, kiedy chcemy wygładzić sobie buzię. Natomiast jest to produkt dość drogi, w normalnej cenie zapewne bym po nią nie sięgnęła, warto korzystać z większych promocji. Baza jest dość malutka, później ciężko było mi wydobyć produkt za pomocą pompki, wręcz było to niemożliwe, więc odkręcałam ją i sama wydobywałam produkt z wnętrza.
    Zalety:
    • działa - wygładza buzię
    • nie zapycha
    • podkład utrzymuje się dłużej
    Wady:
    • małe opakowanie
    • ciężko wydobyć resztki produktu
    Grinaa
    21 grudnia 2020 o 20:37
    Mocne nie
    Niestety u mnie sie nie sprawdzila. Nie wspolpracuje na mojej twarzy ani z kremem CC od Bourjois ani z kremem BB z Golden Rose. Nie wiem co jest nie tak ale zupelnie nie wspolgraja z ta baza i makijaz bardzo szybko wyglada tragicznie w ciagu dnia. Zmniejszenie porow minimalne, zmarszczek wcale. Czekam az ta baza sie skonczy bo nic mi sie w niej nie podoba poza wygodna aplikacja.
  • 27 września 2020 o 22:48
    Nie powaliła mnie
    Myślałam, że będzie lepsza. Dla mnie takie nic szczególnego nie robi. Może lekko minimalizuje widoczność porów, ale zmarszczek nie. Spodziewałam się większego wygładzenia skóry. Mam skórę mieszaną w stronę suchej i niestety podkład wygląda przez nią gorzej niż kiedy nie nakładam bazy. Jest lekka i nie zapycha, ale to tyle jej plusów. Nie wydłuża trwałości podkładu.
    Zalety:
    • nie zapycha
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • brak efektu obiecanego przez producenta