Bazy pod makijaż

NYX Professional Makeup High Glass Face Primer (Rozświetlająca baza pod makijaż)

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 października 2024 o 11:24
    Jest mega!
    NYX Professional Makeup High Glass Face Primer to naprawdę świetny produkt! Po nałożeniu od razu zauważyłam, że moja skóra zyskała piękny, zdrowy blask. Baza ma lekką konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie zostawiając tłustego wykończenia. Co ważne, makijaż utrzymuje się dłużej i wygląda świeżo przez cały dzień. Rozświetlający efekt jest subtelny, idealny dla osób, które chcą dodać swojej skórze blasku bez efektu przerysowania. To zdecydowanie mój ulubiony produkt przed nałożeniem podkładu!
  • 25 lipca 2024 o 1:13
    Rozświetlenie, Które Ożywi Twój Makijaż
    Jest to baza, która zapewniła mojej skórze zdrowy, rozświetlony wygląd. Baza ma lekką, żelową konsystencję. Bardzo łatwo rozprowadza się na skórze, jak i jest przyjemna w dotyku i szybko wchłania, co pozwala na szybkie przejście do kolejnych kroków makijażu. Produkt znakomicie nadaje skórze naturalny, zdrowy połysk, który nie jest zbyt intensywny ani brokatowy. Największą zaletą produktu jest, że należy do kosmetyków hipoalergicznych, co jest istotne dla osób z wrażliwą skórą, nie wywołuje podrażnień ani reakcji alergicznych. Muszę zwrócić też uwagę na to, że opakowanie jest estetyczne, niektórzy mogą uznać, że forma tubki nie jest najwygodniejsza do dozowania produktu. Można łatwo wycisnąć za dużo bazy naraz.
    Zalety:
    • naturalne rozświetlenie
    • poprawa trwałości makijażu
    • hipoalergiczność
    • niewielka ilość produktu wystarcza na pokrycie całej twarzy
    Wady:
    • brak intensywnego nawilżenia
  • 1 lutego 2023 o 20:34
    Bardzo dobry produkt
    Baza jest aksamitna, świetnie się rozprowadza, szybko się wchłania, nie koliduje z kosmetykami z innej firmy. Skóra twarzy jest wyrównana/gładka, wygładza pory, nie roluje się, makijaż jest promienny przez cały dzień, jest o wiele trwalszy. Pierwszy raz ją kupiłam i jestem mega zadowolona.
  • 10 października 2021 o 15:39
    BUBEL
    Bardzo, ale to bardzo zawiodłam się na tej bazie. Polowałam na promocję i mimo, że nie jest to mało na kosmetyk drogeryjny "upolowałam" ją za 37zł. Są to pieniądze wyrzucone w błoto. Moja cera jest często przesuszona i brakuje jej blasku. Jest też dojrzała (35+) dlatego właśnie uwielbiam rozświetlony, lekki makijaż z promienną, nawilżoną cerą i do takiego dążę. Po przeczytaniu komentarzy była pewna, że taki właśnie efekt osiągnę dzięki tej bazie. Niestety, ten produkt w kwestii rozświetlania nie robi nic. Dosłownie nic. Posiadam odcień Moonbeam. Na twarzy daje chłodny, perłowy odcień. Nałożony na niego podkład wygląda dokładnie tak samo jak bez użycia bazy. Po kilku godzinach czuję wysuszenie i uczucie ściągnięcia skóry. Podkład zaczyna wyglądać jakby był zważony a cera błyszczy się jak posmarowana smalcem (ewidentny dowód, że skóra w tej bazie się dusi). Dzieje się tak za każdym razem gdy użyję tej bazy. Dawałam jej już szansę kilkukrotnie z różnymi podkładami, pudrami i efekt jest taki sam. W moim odczuciu ten produkt to zwykły bubel i to drogi bubel. Ze swojej strony nie mogę go polecić.
    kmafina
    29 lipca 2021 o 17:43
    Nie rozumiem zachwytu
    Produkt zakupiłam w znanej drogerii kiedy była w promocyjnej cenie - 5 zł. Sztuk kupiłam 2, kolory - Moonbeam i Rose Quartz. Normalnie bym się nie skusiła, bo uważam bazy pod makijaż za zbędne, poza tym marka producenta wydaje się dość droga. Opakowanie bardzo poręczne, do złudzenia przypomina podkład Rimmel Lasting Mate, którego używam. Konsystencja zbita, wygląda jak rozświetlasz w płynie, jednak nie zawiera drobinek brokatu. Łatwo się nakłada i buzia po nim jest faktycznie rozświetlona, ale wygląda jakby była mokra. Matujący podkład w całości go "zjada" i bazy wcale nie widać, więc w moim przypadku produkt jest zbędny tak jak zakładałam. Nie widzę w tym produkcie nic nadzwyczajnego i nadal uważam, że najlepsza baza to po prostu dobrze nawilżona skóra bez wyprysków.
    Zalety:
    Wady:
    • efekt mokrej twarzy bez podkładu
    • brak jakiegokolwiek efektu w połączeniu z podkładem