Bazy pod makijaż

FM Group Make Up, Silicone Base Baza silikonowa

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 października 2022 o 22:21
    Spełnia swoją rolę.
    Bardzo dobra baza pod makijaż. Spełnia swoją rolę, fajnie się ją nakłada. Aksamitna w dotyku i ładnie się rozprowadza na twarzy, przedłuża trwałość makijażu jak deklaruje producent. Gęsta , bez zapachu i bezbarwna. Po aplikacji, skóra jest wygładzona. Wystarczy niewielka ilość produktu na pokrycie wybranych przez siebie miejsc. Zauważyłam, że po zastosowaniu podkład lepiej się trzyma. Opakowanie w formie tuby, proste w użyciu. Jedynym minusem bazy jest jej dostępność, a szkoda bo świetny produkt.
    Zalety:
    • Spełnia oczekiwania deklarowane przez producenta.
    Wady:
    • Minusem jest trudna dostępność.
  • 20 września 2020 o 14:13
    Dobra baza
    Baz pod cienie używam zawsze. Bez bazy żaden cień nie jest w stanie utrzymać się na mojej powiece cały dzień. Baza spełnia swoje zadanie i całkiem fajnie się z nią pracuje. Dobrze utrzymuje makijaż. Minusem jest dostępność.
    GirlEm
    3 czerwca 2020 o 13:51
    Miłe, choć nieoczekiwane zaskoczenie
    Jest to baza, którą używam od dość długiego czasu. Kupiłam ją z polecenia, dlatego moje oczekiwania wobec tego produktu były już na starcie bardzo duże. OPAKOWANIE: w formie tuby z odkręcaną nakrętką. Szkoda, że nie na "klik", bo byłoby to wygodniejsze rozwiązanie. Baza ma pojemność 15 ml. Na pierwszy rzut oka byłam lekko zawiedziona, że jest ta mała, ale o tym poniżej :) Na etykiecie informacje są zawarte w języku polskim. Co prawda dość lakonicznie, ale jednak :) KONSYSTENCJA I ZAPACH: produkt o konsystencji niezwykle gęstej, bezbarwnej i bezwonnej. Jak sama nazwa wskazuje, jest to baza silikonowa. DZIAŁANIE: bazę świetnie się rozprowadza na skórze, produkt wchodzi we wszystkie nierówności, świetnie wyrównując skórę. Wszystkie drobniejsze zmarszczki są w całości wypełnione. Nie wiem jak ten produkt radzi sobie z głębszymi zmarszczkami, bo takich nie mam ;) Po nałożeniu produktu na skórę jest on niezwykle wygładzona, widocznie poprawia się jej wygląd, w dotyku jest gładka, czuć delikatnie, jak skóra jest "śliska", ale to w końcu baza silikonowa, więc nie ma co się innego spodziewać. Nie niweluje niestety niedoskonałości.... są one tak samo widoczne, jak przed nałożeniem produktu.... a nawet powiedziałabym, że podkreśla suche skórki i te niedoskonałości. Wbrew wcześniejszym obawom, produkt jest bardzo wydajny. Mimo, że to tylko 15 ml, niewielka ilość produktu pokrywa wszystkie pożądane miejsca. Bardzo dużą zaletą tego produktu jest skuteczne zmatowienie skóry, ale z upływem godzin, zaczyna się świecić. Zauważyłam, że podkład lepiej się "przykleja" do twarzy. Dzięki tej bazie podkład sprawia, że skóra wygląda zdrowo. Przy dłuższym stosowaniu zauważyłam, że ta baza zaczęła zapychać... co sprawiło, że zaczęły mi się pojawiać na twarzy niedoskonałości.... Podsumowując - ta baza ma swoje zalety, jak i wady. W zależności od tego, czego się oczekuje. Na początku bardzo polubiłam ten produkt, ale z czasem stwierdziłam, że nie jest to baza, którą należy stosować na całej twarzy. Aktualnie używam jej w okolicach nosa i brody. I w tych miejscach świetnie się sprawdza w moim przypadku. Dodatkowo atutem tego produktu jest fakt, że nie wysusza skóry, ale nie zauważyłam, by witaminy C i E jakoś specjalnie wpływały na pielęgnację mojej skóry….
  • 4 kwietnia 2018 o 10:39
    mała, a jakże wydajna
    Bazy uzywalam zawsze na wieksze wyjscia, kiedy wiem ze moj makijaz musi przetrwac kilka-kilkanascie godzin w nienaruszonym stanie. Ta baza swietnie sobie z tym radzi. Produkt zamkniety jest w miekkiej, czarnej tubce z wygodnym aplikatorem, dzieki ktoremu wydobedziemy odpowiednia ilosc produktu na dlon. Bazy nie trzeba nalozyc duzo, zeby pokryc nia twarz. Przy nakladaniu jest dosc rzadka, przezroczysta, ale w momencie rozsmarowania staje sie niezwykle jedwabista i matowa. Ladnie pokrywa skore. Matuje lekko, wyrownuje skore, ukrywa pory, pieknoe wygladza. Podklad trzyma sie na niej dluzej niz zazwyczaj. Jestem z niej bardzo zadowolona!! POLECAM
    • Konsystencja
    • Dzialanie
    • Wydajnosc
    • Aplikacja
    Wady:
    • Dostępność tylko u konsultantow
  • 11 marca 2018 o 10:08
    Bardzo fajna baza
    To moja pierwsza baza pod makijaż i chyba już przy niej zostanę. Przy cerze mieszanej z roszerzonymi porami sprawdza się naprawdę dobrze. Dzięki temu, że produkt jest bardzo wydajny, wystarczy naprawdę niewielka ilość, żeby pokryć całą buzię. Tworzy cienki filtr, na którym podkład wygląda bardzo naturalnie. Nieznacznie przedłuża trwałość makijażu.
    Zalety:
    • Plusy:
    • wygładza
    • poręczne opakowanie
    • nieznacznie przedłuża trwałość makijażu
    Wady:
    • Minusy:
    • producent
    • Nie lubię FM za sposób, w jaki prowadzą biznes, dodatkowo sami sprzedawcy często próbują od razu nakłonić klienta, by zapisał się do interesu. Gdyby można było go kupić w zwykłej drogerii, byłoby idealnie.

Zobacz także inne Bazy pod makijaż