Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Ultra False Lash Effect Mascara Tusz do rzęs

Eveline
Tusz do rzęs pogrubiający i wydłużający
Eveline Volumix Fiberlast Tusz do Rzęs False Lash Effect
Eveline Volumix Fiberlast Ultra False Lash Effect tusz do rzęs ""10 ml"" black
notino.pl
Eveline Volumix Fiberlast Ultra False Lash Effect tusz do rzęs ""10 ml"" black

Nasi użytkownicy zostawili 226 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 lutego 2025 o 18:00
    Efektowne rzęsy gwarantowane!
    Uwielbiam testować nowe tusze do rzęs, ale rzadko kiedy trafiam na taki, który naprawdę robi wrażenie. Eveline Volumix Fiberlast Rose okazała się prawdziwym hitem! Już po pierwszym użyciu zauważyłam różnicę – moje rzęsy stały się dłuższe, grubsze i pięknie podkręcone, jakbym miała na sobie sztuczne! Najbardziej podoba mi się silikonowa szczoteczka – jest bardzo precyzyjna i świetnie rozdziela rzęsy, nie pozostawiając grudek. Dzięki niej mogę łatwo dotrzeć nawet do najmniejszych włosków w kącikach oczu, a efekt jest spektakularny. Maskara trzyma się przez cały dzień – nie osypuje się, nie odbija na powiekach i nie rozmazuje się, nawet po wielu godzinach. Co ważne, mimo swojej trwałości, zmywa się bez problemu, więc nie muszę mocno pocierać oczu podczas demakijażu. Moja ocena? 10/10! Jestem naprawdę zachwycona tą maskarą! Za niewielką cenę dostaję efekt, który dorównuje droższym produktom. Jeśli szukasz tuszu, który zapewni Ci wydłużone, podkręcone i pogrubione rzęsy bez efektu sklejenia – Eveline Volumix Fiberlast Rose będzie strzałem w dziesiątkę. Na pewno zostanie ze mną na dłużej!
    Zalety:
    • Efekt sztucznych rzęs – wydłużenie, pogrubienie i podkręcenie
    • Silikonowa szczoteczka – precyzyjnie rozdziela rzęsy, nie tworzy grudek
    • Długotrwała formuła – nie osypuje się, nie rozmazuje w ciągu dnia
    • Łatwe zmywanie – mimo trwałości, demakijaż jest bezproblemowy
    • Dobra cena – świetna jakość w przystępnej cenie
    Wady:
    • Może sklejać rzęsy przy nałożeniu zbyt dużej ilości
    • Nie daje ekstremalnej objętości (dla osób lubiących bardzo mocny efekt)
    • Dostępność – nie zawsze łatwo znaleźć ją stacjonarnie
  • 1 lutego 2025 o 19:45
    Jedna z moich ulubionych mascar
    Uwielbiam tą mascarę. Maksymalnie zapewnia mi efekt podkręcenia i wydłużenia rzęs. Bardzo lubię większość tuszy do rzęs od Eveline, ale ta jest w mojej topce. Zużywam już jej wiele opakowań. Obecnie przerzuciłam się na mascary brązowe i burgundowe, ale jak wrócę do czerni to ta będzie jedną z pierwszych, po które sięgnę. Jest trwała, choć nie wodoodporna. Nie kruszy się. Zapewnia głęboką czerń na rzęsach. Wydłuża, wydłuża i jeszcze raz wydłuża pozostawiając rzęsy pięknie rozdzielone. Prawdziwy wachlarz. Szczoteczka jest dość nietypowa, bo nie jest owalna tylko spłaszczona na bokach. Pierwszy raz gdy jej używałam była dla mnie zaskoczeniem. Ale szybko przyzwyczaiłam się do pracy z nią. Efekt na rzęsach był tego wart.
    Zalety:
    • Podkręca i realnie wydłuża rzęsy
  • 6 stycznia 2025 o 19:10
    Mam mieszane uczucia
    Nie jestem zadowolna z jego zakupu. Na początku był dosyć wodnisty i w ciagu dnia odbijał mi się na powiekach. Przestałam go używać. Po około 2 tygodniach dałam mu kolejną szansę. Tym razem odwrotny efekt. Zaczął szybko wysychać przez co ciężko mi się nim maluje rzęsy, ponieważ je skleja i później już nie mogę nic z tym zrobić. Używałam lepszych tuszy w niższej cenie.
    Zalety:
    • Delikatnie wydłuża rzęsy
    • Ładne opakowanie
    • Silikonowa szczoteczka
    Wady:
    • Szybko wysycha
    • Skleja rzęsy
    • Osypuje się
  • 3 listopada 2024 o 14:08
    OMG świetna!!!
    Do tej pory fanka drogich tuszów skusiła się promocją i za 13zł kupiła tusz, zachwycona nietypową szczoteczką. To było coś w typie zróbmy coś szalonego i zamiast tego za 60 kupmy jakiś tani... I szok! Jestem właścicielką naturalnych rzęs o średniej długości i coraz mniejszej objętości. Dziewczyny ta maskara rozwalila system raz nietypową silikonową szczoteczką a dwa tym jak wyczarowała z moich rzęs falbany wręcz z efektem jakbym wyszła po doczepieniu dlugich firanek. Pięknie dodaje i objętości i długości tak jak lubię, nie skleja rzęs. Nie kruszy się, nie zostawia grudek, można popracować bo szybko nie zasycha i dość ciężko na minus, chociaż ej tam! na plus ciężko go zmyć. Jak ktoś lubi efekt Wow! sztucznych rzęs to tu maskara mile zaskoczy. Do tego sroczaste opakowanie w miedzianym odcieniu.
    • Szczoteczka
    • Idealne oddzielenie rzęs
    • Długie rzęsy
    • Efekt sztucznych rzęs
    Momo
    15 września 2024 o 23:38
    Trudna szczoteczka, wydłuża
    Tusze Eveline są moimi ulubionymi i testuję je po kolei. Jednak ten z powodu dziwnej szczoteczki nie został moim ulubieńcem. Szczoteczka jest silikonowa i PŁASKA! Bardzo ciężko się nią maluje! Co prawda, gdy się przemęczymy, to rzęsy można wytuszować super, ale ja nie lubię się męczyć ;) Idealnie maluje dolne rzęsy! Chwyta każdą!
    Zalety:
    • wydłuża
    • nie zostawia grudek
    • rozdziela rzęsy
    • dociera do każdej rzęsy
    • idealnie maluje dolne i górne
    Wady:
    • trudna w użytkowaniu szczoteczka
    • męka podczas malowania