Tusze do rzęs

Gosh Catchy Eyes 3 in 1 Mascara Tusz do rzęs 3 w 1

GOSH Tusz do rzęs Catchy Eyes Magic
Gosh CATCHY EYES MAGIC BLACK TUSZ DO RZĘS ALLERGY CERTIFIED 5711914179052

Nasi użytkownicy zostawili 78 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 maja 2025 o 19:23
    Nie wiem jak on może kosztować 65 zł w cenie regularnej...
    Marka GOSH nie należy do tych, po które sięgam regularnie, ale po bardzo udanym zakupie paletki do konturowania, postanowiłam dać szansę również ich tuszowi. Tak trafił do mnie Catchy Eyes Magic 3 in 1 Extreme Black – tusz, który obiecuje wszystko: podkręcenie, wydłużenie, objętość i ekstremalną czerń. Jak wyszło w praktyce? Zacznijmy od opakowania i higieny produktu – tutaj duży plus. Tusz jest ofoliowany, co daje poczucie bezpieczeństwa, że nikt go przed nami nie otwierał, niezależnie od tego, czy kupujemy go w drogerii stacjonarnej czy internetowej. Pojemność to 10 ml, a opakowanie jest klasyczne, w srebrno-czarnej kolorystyce. Szczoteczka jest silikonowa – dobrze rozdziela rzęsy, nie skleja ich i daje naturalny efekt. Niestety, obiecane „3 w 1” (wydłużenie, objętość i podkręcenie) okazało się trochę na wyrost. Owszem, delikatnie wydłuża, ale o wyraźnym podkręceniu czy nadaniu objętości nie ma mowy. Rzęsy wyglądają schludnie i dziennie, ale nie spektakularnie. Co do koloru – „Extreme Black” – to raczej antracytowa czerń, a nie głęboka, intensywna jak smoła. Dla osób, które lubią mocne podkreślenie spojrzenia, to może być rozczarowanie. Trwałość? Producent obiecuje „wodostabilność” i odporność na pot, łzy oraz deszcz. W rzeczywistości zdarza się, że tusz rozmazuje się już po godzinie, szczególnie pod dolną linią rzęs. To niestety mocno podważa jego wiarygodność jako produktu „longwear”. „Thermal Technology”, czyli możliwość usunięcia tuszu ciepłą wodą, rzeczywiście działa – ale bardziej jako „rozmazywanie”, nie pełne zmycie. Do demakijażu i tak trzeba sięgnąć po coś mocniejszego. Produkt jest oznaczony jako Allergy Certified, wegański i bez dodatku perfum, ale mimo to mnie podrażniał oczy (łzawiły) – czego absolutnie się nie spodziewałam, bo rzadko miewam reakcje uczuleniowe na tusze do rzęs. Kupiłam go za 18 zł w promocji w Hebe, ale jego regularna cena (65 zł) wydaje się zupełnie nieadekwatna do efektów. Za tę kwotę można znaleźć bardziej spektakularne i trwałe produkty.
    Zalety:
    • Ofoliowanie – pełna higiena i pewność, że produkt jest nowy
    • Silikonowa szczoteczka dobrze rozdziela rzęsy
    • Lekki, naturalny efekt – idealny dla fanek „make-up no make-up”
    • Wegańska formuła, bez perfum
    Wady:
    • Efekt bardzo subtelny – brak widocznego podkręcenia i objętości
    • Kolor to bardziej antracyt niż „ekstremalna czerń”
    • Rozmazuje się już po krótkim czasie
    • Thermal Technology” nie działa zgodnie z obietnicą
    • Może podrażniać oczy mimo deklarowanej delikatności
    • Zbyt wysoka cena regularna w stosunku do jakości
  • 9 kwietnia 2025 o 21:43
    Pogrubia, wydłuża i podkręca. Świetna trwałość.
    Tusz do rzęs znajduje się w eleganckim srebrnym opakowaniu. Ma rewelacyjną, zakrzywioną szczoteczkę. Jest przez to bardzo dobrze wyprofilowana. Bezproblemowo dociera do każdej rzęsy i je niesamowicie pogrubia. Dodaje objętości. Jednocześnie wydłuża i delikatnie podkręca rzęsy. Nie powoduje obciążenia. Jest mało wydajny na samym początku gdyż jego konsystencja jest rzadka. Szczoteczka na początku nabiera dużą ilość produktu. Mam na to swój patent - po jednym nabraniu tuszuję rzęsy na obu oczach. Nie mam potrzeby nabierania tuszu ponownie. Tusz po tygodniu gdy ciut przeschnie jest już idealny. Maskara ma bardzo dobrą trwałość. Nie odbija się na powiece ani nie osypuje się w ciągu dnia.
  • 24 lutego 2025 o 13:33
    Bardzo dobry tusz
    Mój ulubiony tusz. Ładnie rozdziela rzęsy, nie skleja ich, wydłuża i pogrubia. Kupuję go regularnie od kilku lat ale tylko w drogeriach internetowych, gdzie cena jest poniżej 20 zł.
  • 29 kwietnia 2024 o 10:43
    Boski
    Używam tuszy na codzień, dorwałam maskarę Gosh Catchy Eyes Magic w moje ręce. Wydłużenie, podkręcenie rozdzielenie rzęs taki daje nam efekt. Szczoteczka silikonowa super się sprawdza. Tusz jak najbardziej wydajny. Rzęsy się po nim nie sklejają. Super czarny kolor, z daleka widać pomalowane rzęsy. Osobiście mega mi się sprawdził i na tą chwilę nie zmienię go na żaden inny.
  • 24 kwietnia 2024 o 15:48
    Dobry tusz do spróbowania, ale miłości nie będzie
    Tusz wygrałam w loterii Hebe i doczekal sie swojej kolejki w moich zapasach. Jak na produkt za darmo- super, ale ponad 40 zł w cenie regularnej byłoby mi za niego chyba szkoda. Ogólnie na poczatku używania trochę papra. Kiedy już ostygnie nieco, dobrze się z nim pracuje. Ładnie można stopniowo budować efekt na moich dość długich rzęsach. Po około 6 tygodniach już się psuje- kruszy się pod okiem. Ogólnie nie jest najgorzej, daje mocne 4.
    Zalety:
    • wygodna szczoteczka w kształcie skrzydełka
    Wady:
    • przez pierwsze dni, aż trochę ostygnie, skleja rzęsy
    • po około 6 tygodniach użytkowania już pod wieczór się kruszy