Podkłady

FM Group Make Up, Lumi Lift Liquid Foundation Podkład liftingujący

• 15 maja 2024 o 21:33
    Podkład Liftingujacy
    Podkład liftingujący FM group to produkt, który z pewnością zaskoczył mnie swoją jakością. Jednakże, pomimo kilku pozytywnych cech, niestety nie spełnił wszystkich moich oczekiwań. Jedną z największych zalet tego podkładu jest to, że nie wysusza skóry ani nie powoduje jej zapychania. Jest to bardzo ważne dla osób z suchą lub wrażliwą cerą. Ponadto, jego formuła liftingująca dodaje skórze świeżości i młodzieńczego blasku, co zdecydowanie podnosi komfort stosowania tego kosmetyku. Niestety, jednym z jego największych minusów jest to, że nie utrzymuje się przez cały dzień. Po kilku godzinach noszenia, zauważyłam, że muszę poprawiać makijaż, co jest dosyć uciążliwe. Dodatkowo, konsystencja podkładu jest dość gęsta, co utrudnia równomierne rozprowadzenie produktu na skórze. Podsumowując, podkład liftingujący FM group ma wiele zalet, ale także kilka wad. Jeśli szukasz produktu, który nie wysusza skóry i nadaje jej młodzieńczego blasku, to z pewnością warto dać mu szansę. Jednak, jeśli zależy Ci na trwałym efekcie przez cały dzień, może być konieczne poszukiwanie alternatywy.
  • 26 października 2023 o 16:21
    Ostatnie odkrycie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Podkład mogłam przetestować dzięki mojej koleżance, którą poprosiłam o polecenie dobrego sprawdzonego podkładu który nie zapycha i dobrze kryje. Dostałam od niej końcówkę podkładu dzięki czemu mogłam przetestować na własnej skórze na kilku okazjach ten podkład. Sprawdził się idealnie zarówno jako podkład codzienny jak i na większe wyjścia. Równomiernie pokrywa jest nawilżający skóra pięknie prezentuje się z tym podkładem. Trafił do mojej listy ulubionych podkładów dlatego na pewno będę musiała zakupić kolejny, polecam!
    anetqr
    14 sierpnia 2023 o 15:41
    Ok
    Produkt lekki, fajnie wtapia się w skórę, nie zapycha. Zapach podkładu jest neutralny, nie nachalny. Zużyłam już kilka opakowań jestem zadowolona, niemniej jednak trzeba zauważyć, iż produkt nie jest kryjący.
    Zalety:
    • Nawet wydajny
    • Lekki
    U konsultantki
  • 26 stycznia 2023 o 11:22
    Uwielbiam
    Rewelacyjny podkład. Jest lekki, krycie średnie, raczej nie przykryje jakiś dużych niedoskonałości. Idealnie nadaje się do cery ze zmarszczkami. Nie waży się, nie wchodzi w zmarszczki, wygląda perfekcyjnie przez cały dzień. To jest moje nie wiem które opakowanie bo używam nieprzerwanie od ponad roku. Kolorki bardzo ładne, idealne dla Polek
    Zalety:
    • Cena, kolor, konsystencja, opakowanie, działanie, efekt końcowy
    Wady:
    • Dostępny tylko u konsultantek
    U konsultantki
  • 30 grudnia 2017 o 13:28
    FM Lumi Lift Liquid Podkład
    Miałam przyjemność testować odcień Light Beige: - bardzo dobrze współpracuje z kosmetykami, zarówno tymi pod jak i nad nim - nakłada się bezproblemowo zarówno pędzlem, gąbką czy palcami - nie zostawia smug ładnie pokrywając cała twarz - wyrównuje koloryt, maskuje drobne zmarszczki, napina skórę - zapewnia możliwość stopniowania krycia od średniego po mocne - aksamitna konsystencja doskonale wygładza - nadaje blask zszarzałej i zmeczonej cerze
    Zalety:
    • Krycie
    • Lekkość
    • Rozświetlenie cery
    Otrzymałam do testów od marki/producenta