Podkłady

Bell Aloha Manawa, Hawaii Skin Foundation Długotrwały wegański podkład z SPF 6

• 14 maja 2024 o 14:23
    Super
    Chyba jeden jedyny podkład z Bell z biedronki, który się sprawdził, a testowałam ich sporo. Całe lato go używałam i to jak wyglądał i się utrzymywał to coś pięknego z chęcią do niego wrócę jak go gdzieś dorwę.
  • 14 lutego 2024 o 19:41
    BOSKI! Szkoda, że nie jest dostępny w stałej sprzedaży :(
    Kupiłam ten podkład podczas zakupów w markecie gdzie jest szafa marki Bell. Skusiła mnie cena, opcja limitowana i ciekawe opakowanie. Kosmetyk mieści się w plastikowej tubce, ze zwężanym aplikatorem co ułatwia mi bezpośrednie nałożenie na twarz. Niestety pojemność to tylko 20 ml :( dawno nie spotkałam się z tak małą pojemnością podkładu, tym bardziej tak dobrego. Co prawda z tego co pamiętam miał 2-3 kolory do wyboru, a mój odcień należy do jednych z jaśniejszych ale tu numer 1 na spokojnie się sprawdził i nie musiałam mieszać z rozjaśniaczem . Ma w sobie SPF, ale na tyle mały, że 50 musi być nałożona pod kosmetyk. Przede wszystkim pięknie kryje, niepotrzebny był tu korektor, bo podkład sam działał cuda. Trzymał się nieskazitelnie na buzi cały dzień. Wiadomo lekko się wyświecał ale to jak każdy podkład. Ładnie wyrównuje koloryt cery, nie ciemnieje, świetnie współpracuje z pudrami oraz wszelkimi kosmetykami do konturowania. Gdyby był w stałej ofercie i większej pojemności na pewno byłby to mój hit!
    • krycie
    • aplikator
    • wygładza cerę
    • wyrównuje koloryt
    Wady:
    • edycja limitowana
    • mała pojemność
    lergie
    27 grudnia 2022 o 21:30
    Idzie zatęsknić
    Podkład wyjątkowo szybko wykończyłam tylko i wyłącznie na wyjazdach, więc na wstępie mogę ponarzekać na wydajność. Ale jak on wygląda! Nie jest to macha, to jest bardzo lekki podkład, wyrównujący koloryt, z lekkim - do maksymalnie lekko-średniego - kryciem. Ale wygląda niezwykle gładko, kolor super się wtapia (ja mam 01), nie oksyduje. Cera wygląda świeżo i promiennie. Trwałość raczej z tych lepszych z Bell, być może skoro seria jest "morska" to i o większych aktywnościach pomyśleli. Naprawdę szkoda, że to była limitka, a nowy z serii sylwestrowej to totalnie inny (niestety gorszy) produkt. Byłoby fajnie gdyby wprowadzili go na stałe, ale marzenia, marzenia...
    Zalety:
    • Lekkie krycie
    • Super wyrównanie kolorytu
    • Nie oksyduje
    • Wygładza
    • Wygląda świeżo i nieskazitelnie
    • Trwałość!
    Wady:
    • Znikomy, nikomu niepotrzebny SPF 6
    • Limitowany ;(((
    Ganette
    27 października 2022 o 13:01
    Całkiem przyjemny i tani.
    Podkład kupiłam w biedronce z ciekawości, ma dość gęstą kremową konsystencję, na twarzy rozprowadza się dość dobrze. Trwałość jest ok, krycie jak dla mnie średnie, nie bardzo da się nabudowac. Nazwałabym go lekkim dziennym podkładem. Wyrównuje kolor skóry, zakrywa drobne niedoskonałości, z większymi raczej sobie nie poradzi. Daje bardzo naturalny efekt. Taki bardzo przyjemny lekki podkład, jeśli ktoś nie ma cery problematycznej na pewno będzie zadowolony. Polecam.
    • Efekt na skórze
  • 27 października 2022 o 11:37
    Lekki podkład
    Zachęcona płynącymi zewsząd recenzjami i ja skusiłam się na ten podkład. Ale cóż to jest za produkt! Kolorowe opakowanie, przyciągające wzrok i pozwalające wrócić myślami do letnich dni jest zdecydowanie na plus. Produkt łatwo wydobywa się z tubki, jest dość wydajny. Idealnie wpasowuje się w koloryt cery, stapiając się z nią w jednolity kolor. Skóra po nałożeniu tego produktu wygląda na rozświetloną, nawilżoną i gładką! Długo utrzymuje się na twarzy, jednak nie ma mocnego krycia. Neutralny zapach pozwalał korzystać z niego codziennie :) Dosyć wydajny jak na taką małą pojemność. Rozprowadzałam go gąbką i nie było z tym żadnego problemu. Cenowo przystępny, jednak z jego dostępnością był swego czasu problem. Jeśli gdzieś go jeszcze zauważę - na pewno go kupię.
    • działanie