Wody toaletowe męskie

notino.pl
Emporio Armani Stronger With You Woda Toaletowa dla Mężczyzn 50ml
E-Glamour.pl

• 6 lutego 2022 o 15:21
    Woda toaletowa która uwodzi i jest zaskakująco trwała.
    Woda toaletowa która uwodzi i jest zaskakująco trwała. Główną architekturą jak dla mnie tego zapachu to słodycz przepleciona z korzennymi nutami. W pierwszym momencie wyczuwalny jest różowy pieprz, i to nadaje charakteru . Z różowym pieprzem łączy się fiołek a dokładnie akord płatków fiołka który nadaje świeżości. Dalej pojawiają się korzenne nuty takie jak kardamon, i tu zaczyna tworzyć się zadziorność tego zapachu. Bazą jest oczywiście ekstrakt z wanilii który nadaje całości niesamowitej słodyczy oraz pojawia się karmelizowany kasztan podkręca wszystko. Ten zapach ma coś w sobie, jest zmysłowy, uwodzicielski a jednocześnie męskie. Słodkie ale i zadziorne. Ten efekt połączenia skrajności można zauważyć również na flakonie. Zapach został zamknięty w grubym szkle niby prosty i oczywisty kształt ale charakteru dodaje korek, a splot surowca na nim wygląda ciekawie. Sam zapach utrzymuje się bardzo długo mimo że to woda toaletowa. Idealny na każdą porę dnia, ale najlepszy na zimniejsze miesiące, ponieważ w odbiorze jest dość ciepły, orientalny. Przedział wiekowy ? 20+. To zapach dla mężczyzn którzy nie boją się łamać zasad. Lubią łączyć słodycz i gorycz. Niby oczywiste ale nie do końca. Na koniec mogę śmiało powiedzieć : " tajemnicza i uwodzicielska kompozycja otulona słodyczą wanilii "
  • 2 grudnia 2021 o 10:39
    Cudowny zapach dla mężczyzn
    Kupiłam ten zapach mojemu chłopakowi na urodziny. Od tej pory nie chce używać żadnego innego. Obydwoje jesteśmy w nim zakochani. Jest bardzo trwały, elegancki i troszkę słodki. Jedynie flakonik jakoś średnio mi się podoba.
    emily94
    29 listopada 2021 o 15:14
    Świetny!
    Uwielbiam ten zapach! Jest nieoczywisty, przyciągający. Dość pieprzny, a przy tym słodkawy. Nie przepadam za męskimi perfumami pachnącymi jak ich płyny do mycia ciała. Ten zupełnie taki nie jest! Wyróżnia się, daje dozę tajemniczości, a dodatkowo jest dość trwały. Super zapach dla mężczyzn
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
  • 26 listopada 2021 o 16:01
    Mistrzostwo!
    Nie ma takiego drugiego, męskiego, zniewalającego zapachu. Uwielbiam ten perfum. Gdyby nie był tak intensywny chętnie sama bym go używała. Jest bardzo męski i o dziwo dużo w nim też słodyczy, która wypiera korzenno-drzewne nuty. Super intensywna trwałość, cudowna projekcja. Otula skórę i czuć go z daleka. Jeden z moich przyciągających, męskich klasyków. Niestety mój luby go skreślił bo według niego cytuję " jest kobiecy i za słodki..." Idealny na teraz, sprawdzi się w zimowe dni i wieczory.
    Zalety:
    • przepiękny, intensywny zapach
    • super trwałość i projekcja
    Adka97
    18 stycznia 2021 o 8:27
    Najlepsze na świecie
    Co prawda mężczyzną nie jestem, ale swojemu mężczyźnie kupiłam je w prezencie. Jestem totalnie zakochana. Mój facet ma/ miał dużo różnych ładnych perfum, ale te to istny kosmos, są takie piękne. Idziemy ulicą, zatrzymują się ludzie i pytają co to za perfumy. Sama czasem się nimi psiknę tylko po to, żeby móc wąchać ten zapach. Są intensywne więc nie trzeba wylewać pół flakoniku na siebie. Ostatnio kupiłam też perfumy Armaniego Acqua Di Gio, mimo że też są ładne to po prostu Stronger with you biją je na głowę. Nie dość, że zapach zniewalający to jeszcze długo się utrzymują.
    Zalety:
    • Wszystko, są idealne