Wody toaletowe męskie

Armani Acqua di Gio Pour Homme 15ml woda toaletowa
Giorgio Armani Acqua di Gio pour Homme
E-Glamour.pl
Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme woda toaletowa 100 ml dla mężczyzn

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2025 o 12:57
    mój ulubiony zapach
    Bardzo lubię ten zapach bo jest mocny, wyrazisty i trwały. Jest to zapach cytrusowy z wyczuwalnym aromatem jaśminu i dlatego jest taki rześki i nie jest mdlący. Cena może i wysoka ale wart tej ceny bo trwałość mówi sama za siebie. Flakon taki męski i mi się podoba! Używam już od kilku lat i nadal będę!
    Zalety:
    • ładny flakon i mocny zapach trwały
  • 11 lipca 2024 o 15:31
    Zapach mojego mężczyzny!
    Giorgio Armani Acqua di Gio to zapach, który nie tylko podbija serca mężczyzn, ale również ich partnerów. Mój mąż od niedawna używa tych perfum i muszę przyznać, że jestem absolutnie zachwycona. Już od pierwszej chwili, gdy zapach roznosi się w powietrzu, można poczuć świeżość cytrusów i owoców kaki. To idealne rozpoczęcie, które dodaje energii i pewności siebie. Nuta głowy wprowadza nas w wakacyjny nastrój, przypominając o letnich dniach spędzonych nad morzem. Nuta serca przynosi ze sobą delikatne płatki jaśminu i wyraziste nuty morskie, które tworzą niepowtarzalne połączenie. Ten moment w zapachu jest niezwykle zmysłowy i subtelny, podkreślając elegancję i klasę, jaką niesie ze sobą Acqua di Gio. Jednak to baza zapachu sprawia, że te perfumy są naprawdę niezapomniane. Ciepłe, męskie tony cedru, paczuli, białego piżma i delikatnej róży tworzą wyrafinowane i trwałe wykończenie. Dzięki temu zapach pozostaje na skórze przez długi czas, zapewniając nieprzerwane doznania przez cały dzień. Mój mąż uwielbia te perfumy, a ja nie mogę się im oprzeć. Giorgio Armani Acqua di Gio to wyzwanie dla mężczyzn, którzy chcą pokazać swoją siłę i elegancję. To zapach, który przyciąga uwagę i pozostawia niezapomniane wrażenie. Jeśli szukacie perfum, które podkreślą męskość i pewność siebie, Acqua di Gio to strzał w dziesiątkę!
  • 28 listopada 2023 o 21:38
    Zapach mojego mężczyzny i ... mój
    Perfumy znane chyba większości,choć mogą wydawać się "powszechne" ciągle mam go nich sentyment. Świeże, rześkie a jednocześnie tajemnicze. Dobre na każdą okazję i porę roku, raczej bezpieczne. Niby zwykłe a mimo to tajemnicze. To już kolejny flakon który sprezentowałam mężowi.
    piccess
    17 listopada 2023 o 20:07
    Bardzo pociągający, ale z nutką klasyczności
    To jeden z moich ulubionych zapachów męskich, zresztą mojego męża też. Ten zapach ma w sobie to coś, że musisz go wąchać, wąchać i wąchać... i nie możesz przestać, bo jest tak pociągający ;) Tak, myslę, że to bardzo dobre słowo aby opisać ten zapach. W nucie zapachowej cytrusy i płatki jaśminu. Cytrusy bardzo tutaj wyczuwam, w moim odczuciu odgrywają pierwsze skrzypce. Dodają zapachowi orzeźwiającej i świeżej nuty. Jaśmin jest nieco zgaszony, ale też jest wyczuwalny. Jest też cedr, za którym generalnie nie przepadam, ale na szczęście ja go tutaj nie czuję. Wyczuwalna jest natomiast paczula i białe piżmo i chyba to właśnie te nuty dodają temu zapachowi "tego czegoś". Za każdym razem gdy mój mąż używa tej wody toaletowej nie mogę przestać o nim myśląc (tzn. o zapachu ;). Zapach jest pociągający, męski, dla pewnych siebie mężczyzn. Jednocześnie ma w sobie coś z klasycznych męskich zapachów. Może dlatego tak wielu osobom się on podoba? Flakonik prosty w swej formie, minimalistyczny, buteleczka matowa. Zakrętka dobrze trzyma. Myślę, że takie flakoniki dla mężczyzn są idealne, bowiem mężczyźni nie przykuwają uwagi co do wyglądu kosmetyku.
  • 8 listopada 2023 o 22:05
    Boski zapach .
    Cześć! Acqua di Gio Pour Homme kupiłam mężowi na prezent. Oczywiście nie kupowałam go w ciemno, ponieważ cena tego produktu jest wysoka i nie chciałam kupować kota w worku. Wcześniej przeczytałam nie tylko opinie na temat produktu, ale i zapoznałam się z nutami zapachowymi. Zauważyłam,że w składzie jest paczula - ja ją uwielbiam, ale nie do końca mogłam sobie wyobrazić jak będzie współpracować z pozostałymi nutami zapachowymi. I muszę powiedzieć,że jest to jeden z najpiękniejszych męskich zapachów. Nuty orzeźwiające i rześkie tworzą idealna kompozycje z cięższą paczulą [jest ona wyczuwalna w kolejnej fazie uwalniania zapachów]. Jest to zapach orzeźwiający, trochę słodki, ale z ogonem. Ma w sobie coś charakterystycznego, coś,co go wyróżnia i noe można pomylić z innym zapachem. Tak podoba mi się ta woda toaletowa,że potrafiłam sama jej używać [tylko trochę, aby czuć tą przepiękną kompozycję zapachową]. Na moim mężu pachnie jeszcze ładniej. Jak na edt utrzymuje się długo. Jest dosyć wydajna. Moim zdaniem warto zainwestować w ten flakonik. Zapach jest przepiękny.