Wody perfumowane damskie

Burberry, London Men, woda toaletowa, 50 ml
Burberry London woda toaletowa 50ml
Burberry London
BURBERRY London For Women Woda Perfumowana dla Kobiet 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 sierpnia 2024 o 12:40
    Klasyk!
    Ten zapach poznałam na studiach i jest ze mną do dziś. Jeden z moich bezpiecznych zapachów, wiem, że na niego zawsze mogę liczyć. Pasuje zarówno na dzień jak i na noc, na randkę, do biura. Jest bardzo uniwersalny i nie jest kapryśny. Połączenie tangaryby z różą, klementynki i piwonia daje tak piękną kompozycje, że nie chce się odrywać nosa od nadgarstka. Pierfumy sa słodkie, lekkie, zwiewne , miastowe. Idealne do biura! Nie zaduszą nikogo. Po ok 2-3 h robią się bliskoskorne i trwają sobie tak do ok 8-9 h.
  • 18 lipca 2024 o 19:01
    Mocno kwiatowy zapach
    Zapach sam w sobie jest bardzo przyjemny, kwiatowy, w nutach zapachowych znajduję się jaśmin który jest dość mocno wyczuwalny. Choć kwiatowy jest też cięższy od innych. Nie powiedziałabym że jest idealny na letni dzień, ale na letni wieczór jak najbardziej. Dostałam go w prezencie, sama z siebie bym nie kupiła ponieważ nie jest słodkim zapachem aczkolwiek polecam dla każdego kto lubi jaśminowo podobne zapachy z nutką cieżkości.
  • 7 kwietnia 2023 o 17:20
    Dawny zapomniany zapach
    Gdy byłam Na studiach to bul mój ulubiony zapach. Lekko pudrowy, niezbyt trwały ale w początkowej fazie dość intensywny. Ładnie pachniał także ma męskiej skórze. Zapomniałam o nim , choć może warto wrócić do tego zapachu.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie trwaly
  • 23 maja 2022 o 17:23
    Nieoczywista elegancja
    Wybierając zapach, kieruję się tym, co dana kompozycja przede mną otwiera. Burberry London to w moim odczuciu zapach dla kobiety pewnej siebie, eleganckiej, za którą podąża pewna tajemnica. Nieoczywisty, choć w pierwszym momencie wydaje się dość popularny - to kwiatowo-słodki zapach, który zapada w pamięci i wyróżnia się na tle innych. Trwałość ma naprawdę zadowalającą, zarówno na skórze, jak i na ubraniach. Biorąc pod uwagę cenę i pojemność, jest to naprawdę dobry stosunek. Opakowanie ciekawe, ubrane w klasyczną, londyńską kratkę przykuwa wzrok i ładnie prezentuje się na toaletce. To miał być mój zapach, ale moja wizja zupełnie rozmyła się z tym, jak faktycznie rozwijał się na mojej skórze. Za to moja lepsza połowa zalicza go do swoich klasycznych ulubieńców i bardzo lubię, kiedy nim pachnie.
    Zalety:
    • trwałość, zapach, opakowanie
  • 3 stycznia 2022 o 21:10
    Mój hit na dzień i do pracy
    Te perfumy to zapach dla kobiety nowoczesnej - jest nienachalny, ale intrygujący, nie jest owocowy, ale dzięki mandarynce orzeźwiający, nie jest ciężki, ale nie pozostawia obojętnym. Kocham ciężkie Opium na wieczór, Funny z Moschino na wakacjach, MyBurberry czy Versace Yellow Diamond na randkę czy wyjście z przyjaciółkami, ale to właśnie London przychodzi mi na myśl, gdy myślę, jaki jest mój zapach. Zbiera dużo komplementów i uzupełnia każdy outfit, jak dla mnie to jeden z niewielu zapachów, który świetnie się wpisuje w każdą okazję. Zawsze mam 100ml buteleczkę na podorędziu.
    Zalety:
    • Nowoczesność.
    • Nietuzinkowość.
    • To, że zapach rozwija się w ciągu noszenia.
    • Trwałość.
    Wady:
    • Ubranko się trochę przesuwa w trakcie użytkowania.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie