Wody perfumowane damskie

Sephora
Burberry - Burberry Her - Woda Perfumowana - Atomizer 30 Ml - Dla Kobiet

• 21 marca 2024 o 21:34
    Kocham go!!!!
    Burberry Her to absolutnie uroczy zapach, który odzwierciedla elegancję i świeżość. Jego delikatna kompozycja owoców, florystycznych nut i drzewnych akcentów sprawia, że jest to idealny wybór na każdą okazję. Początkowe nuty malin i jeżyn idealnie harmonizują z sercem składającym się z kwiatowych akcentów, podczas gdy bazowe nuty drzewne dodają głębi i trwałości. To perfumy, które nie tylko pobudzają zmysły, ale także dodają pewności siebie i radości każdemu, kto je nosi. Burberry Her to absolutny must-have dla wszystkich miłośniczek wyrafinowanego zapachu!
  • 30 października 2023 o 10:11
    Codzienny, nie zwracający uwagi
    Perfumy zamówiłam na chybił trafił. Nie znałam wcześniej kompletnie zapachu ani nawet innych produkcji burberry, więc nie miałam nawet odrobiny podpowiedzi czego mogę się spodziewać. Zachęcił mnie opis i minimalistyczna aczkolwiek ciekawa butelka. Muszę przyznać że trafiłam w swoje gusta, mimo że z opisu zapachu nie potrafię wyobrazić sobie nut zapachowych. Perfumy idealnie nadają się na co dzień, do pracy. Nie są ordynarne, typowo dzienne, dziewczęce. Pomimo nut owocowych, dla mnie są lekko mdłe, cukrowe, ale nie przeszkadza mi to. Po spryskaniu rano, wytrzymują cały dzień, dopóki nie zdejmę ubrań. Dla mnie nadają się na cały rok, chociaż muszę przyznać że kojarzy mi się bardziej z letnią aurą.
    Zalety:
    • Minimalistyczne opakowanie
    • Wytrzymały zapach
    • Lekkie nuty
    • Nadaje się na co dzień
  • 20 kwietnia 2023 o 13:06
    Świeży, dziewczęcy zapach
    Zapach dostałam w prezencie i był to strzał w dziesiątkę. Jest on moim ulubionym. Odpowiada mi w nim dosłownie wszystko począwszy od trwałości na minimalistycznym opakowaniu kończąc. Zapach potrafi utrzymać się na skórze cały dzień. Wyczuwalna jest nuta głowy: truskawka, malina, jeżyna, czereśnia, czarna porzeczka, cytryna i mandarynka pomieszana z jaśminem i fiołkiem, nuty drzewno-szyprowe również dają o sobie znać. W zależności od dnia czuć inny akord. Jest bardzo świeży i soczysty. Miałam już kilka opakowań i zawsze do niego wracam. Absolutnie mój nr 1.
    Zalety:
    • trwałość,
    • zapach,
    • sposób rozpylania atomizera
    Wady:
  • 30 marca 2023 o 11:52
    Czasem je lubię, czasem unikam
    Ładny flakon, minimalizm i kobiecość, piękne nuty zapachowe ale… czasem lubię te perfumy, a czasem coś w nich mnie irytuje. Są słodkie, owocowe, ale czasem mocno czuć szpitalną nutkę, jakiś jod czy syrop od kaszlu. Dla mniemań zapach w jednym kierunku z Baccarat Rouge, Zara Hibiscus i BBW In the stars. Teraz prawie od każdej dziewczyny czuć te nutki .
    Zalety:
    • Opakowanie, jakość
    Wady:
  • 25 stycznia 2023 o 13:46
    Słodki, ale nieoczywisty
    Zapach kupiony w ciemno, a jakże! Jednak bardzo podoba mi się jego nieoczywista słodycz. Czuję truskawki w towarzystwie czegoś niedopowiedzianego, co wodzi za nos i intryguje. Mimo słodyczy nie jest ulepny i spokojnie można go nosić nawet w ciepłe dni. Mnie dodatkowo wprawia w dobry, pozytywny nastrój. Mam zgrabną trzydziestkę i nie wykluczam ponownego zakupu. Ponawiam aplikację w ciągu dnia, jednak jest to zapach dość trwały.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie