Wody perfumowane damskie

Burberry The Beat EDP

Nasi użytkownicy zostawili 101 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

KAJAL K
    1 listopada 2021 o 15:56
    Jedyne w swoim rodzaju
    Te perfumy, mimo że nie jest to najwyższa półka cenowa , są naprawdę wyjątkowe. Zapach jest na tyle charakterystyczny, ze poznam go z daleka. Trochę słodki, trochę herbaciany , trochę świeży - naprawdę nietypowy. Nie znam niczego podobnego (poza wersja EDT tego samego zapachu). Myślę, ze w przypadku wycofania tych perfum byłoby naprawdę ciężko znaleźć ich zamiennik. Idealna pora dla nich to jesień i zima, wtedy można wykorzystać ich potencjał. Flakon jest nowoczesny, świetnie pasuje do kompozycji. Nie jest to typowy damski słodziak czy kwiatowiec, dlatego je polecam . Są idealne dla kogoś kto lubi się wyróżnić z tłumu. Zapadają wg mnie w pamięć i intrygują. Unoszą lekki ogon zapachu za nosząca go kobieta, naprawdę polecam :) To taka fajna odmiana od przeslodzonych perfum.
    Zalety:
    • oryginalna i zapadajaca w pamięć kompozycja zapachową
    • dobra cena
    W perfumerii
    bynio
    29 kwietnia 2021 o 14:26
    dla szalonej i zwariowanej
    Uwielbiam Młodzieńcze perfumy od Burberry The Beat. Zapach słodkiej mandarynki przypomina mi słodki smak dzieciństwa. Jego niesforny zapach sprawia że otulona tymi perfumami - pomimo swego wieku potrafię być zarówno szalona i zwariowana. Różowy pieprz dodaje temu zapachowi nutkę pikanterii ale w tym przypadku jest to idealne połączenie.. Zagłębiając się w zapach hiacyntu, irysa i herbaty cejlońskiej czuję się lekko i naturalnie. Czując na sobie ten zapach wyobrażam siebie na hamaku, w samym środku tajemniczego ogrodu do którego klucz mam tylko ja.
    Zalety:
    • trwałość,zapach
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 listopada 2020 o 15:39
    Uwielbiam
    Jedne z moich ulubionych perfum. Według mnie nadają się na każdą porę roku. Są zielono-herbaciano-piżmowe, lekko korzennę. Perfumy na dzień, idealnie sprawdzą się w pracy. Niby delikatne, ale z pazurem. Według mnie taki trochę unisex.
    W perfumerii
    chom21
    11 października 2020 o 14:28
    Marzenie z czasów studenckich
    Pamiętam ten moment kiedy po raz pierwszy poznałam ten zapach. Byłam studentką pierwszego roku i z czym to się wiąże,także biedną. Była to miłość od pierwszego wejrzenia i wiedziałam, że kiedyś go kupię. Pierwsze opakowanie otrzymałam od mojej siostry w prezencie. Byłam przeuradowana. Wszyscy wokół pytali czym tak pięknie pachnę i z dumą zdradzałam co to takiego. Jak dla mnie jest to perfum słodki, ale jednocześnie elegancki i wyrafinowany. Jego trwałość jest naprawdę imponująca, utrzymuje się na skórze na następny dzień, mimo kąpieli. Jest wydajny jak cholera, bo dwa psiknięcia wystarczają na cały dzień. Poza tym zapach nie jest płytki i rozwija się wraz z czasem: na początku ciężki i słodki, by z czasem stać się zmysłowym i bardziej świeżym.
    • Eleganckie opakowanie
  • 27 maja 2020 o 11:32
    Nie dla mnie! Kremowo - słodki zapach taniości!
    Używa od:próbka
    ZALETY PRODUKTU: - codzienny zapach - delikatny zapach, dobry dla wrażliwców, na pewno nie jest migrenogenny - cena w promocji 99,99zł (rossmann), cena regularna dość wysoka 179,99zł - ładny, prosty design WADY PRODUKTU: - kremowa słodycz w lecie może sprzyjać nudności, ciężkości, efektu przytłoczenia - sam zapach kojarzy mi się z lżejszą formą perfum sprzed 15 lat czyli przesadnie ostro - kremowych w tanich opakowaniach. Obecnie zapach jest bardziej przyjazny dla nosa, bardziej słodko - kremowy, ale nie jest wyjątkowo piękny. - za słaby na randkę, nie jest intrygujący, pociągający, zmysłowy - trwałość, u mnie po chwili jest słabo wyczuwalny

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie